Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

BAIT RUNNER за FEEDER
Модератор: sapuna
BAIT RUNNER за FEEDER
Колеги предложете ми някоя BAIT RUNNER макара за риболов на FEEDER, в ценовия диапазон до 100лв.Благодаря ви предварително за мненията.
-
- кандидат преподавател
Re: BAIT RUNNER за FEEDER
Cormoran Sinus BR -3 PI-30 ,попада в ценовия ти диапазон,супер аванси ,въпреки отрицателното мнение,което имат много колеги от форума за тази марка,става за такъв вид риболов.Вярно е,че ще я ползвам втори сезон -не знам колко ще издържи,но до тук нямам забележки.
Колега и аз слушам много лоши изказваания специално за марката Cormoran,не знам дали да ризкувам пак с макара от таkaва фирма,веднаж вече се опарих,взех си 1 макара на Trabuco модела и е REGENTPRO 530, на 2-рия риболов се полу4иха едни гадни лувтове в дръжката и като цяло макарата не излезе сполучлива,затова мисля да чуя още някое и друго мнение от останалите колеги,и чак тогава да направя своя избор.Не ми се изка пак да дам 100 лв.и да сабирам боклуци само вкъщи. Много ти благодаря за мнението, и дано твоята макара да се окаже един от сполучливите модели на Cormoran.
И аз на фидера съм с Cormoran.Мисля че я взех за около 60 лв. На три излета е и като че ли ми допада.Имам на нея седем шарана около кило и един 2,800.Нямах проблеми.За сега това е ако си променя мнението ще пиша.
ние с колегата INCUBUS си говорехме ,че много хора я отричат тая марка,ама като гледам засега един пак не е казал за фидеровите им модели лоша дума.