Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Добър 1 , казах ти ,че се амбицира ..... 
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
За щъркел преди 2 седмици може би щях да ти помогна ама не е мисия неИво2001 написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел
възможна а токачка има доста из нета
http://10fingers.bg/site/products.php?product=30284
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
От щъркел е по-трудно, единствено есенно време по полята под далекопроводите от някой умрял щъркел(не ти препоръчвам, особено, ако е пре седялИво2001 написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел
Благодаря ви много както и на tiho_roev за бързото озоваване и информация ще зема да пробвам че по тъмни искам да пробва за контраст с ламе не само от бърне . И ако може някой да каже доволен ли е от рибата кожа която се продава за чепаретатаtugman написа:
От щъркел е по-трудно, единствено есенно време по полята под далекопроводите от някой умрял щъркел(не ти препоръчвам, особено, ако е пре седялИво2001 написа:Здравейте на чвсички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел). Пера от токачка-продават на някой от рибарските магазини или да се при молиш от някой зоокът,също провери в AliExpress. Успех!
За пера от токачка може да видиш и в някоя ферма.
Вземаш една токачка, изяждаш я и перата са ти бонус
.
Вземаш една токачка, изяждаш я и перата са ти бонус
rashkoto1 написа:Добър 1 , казах ти ,че се амбицира .....
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Иво2001 написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел
Момко ако си от Варна свържи се с мен, в таз торба трябва да има прушини от токачка, бърне, гъска, пуйка, патка петел и поне още 2-3пернати.
Отттттдавна съм приключил с перушините и не съжалявам ни за секунда
Нейде из къщи и цветни трябва да имам
Сори, наскоро хвърлих една кутия от обувки пълна с щъркелови пера
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Не от Бургас съм ако не проблем ако може малко от токачка да ми пратиш по Еконт за моя сметка че с пера и с ламе като ги редувам най ми харесват и по лесно ми еdobria1 написа:Иво2001 написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел
Момко ако си от Варна свържи се с мен, в таз торба трябва да има прушини от токачка, бърне, гъска, пуйка, патка петел и поне още 2-3пернати.
Ако успееш до 14ч. да ми пратиш адрес ги имаш че имам ходене до Еконт.Иво2001 написа:
Не от Бургас съм ако не проблем ако може малко от токачка да ми пратиш по Еконт за моя сметка че с пера и с ламе като ги редувам най ми харесват и по лесно ми е
Ако не успееш чак другата седмица че отивам за едни други риби по други морета

Този материал си го купих преди 3-4години от Валери на Битоля ама е свършило някой знае ли от къде мога да си го купя
Имам го същия от там преди 3 години го взех и е доста сполучливо , но малко дебело за сафридеца, като алтернатива на вениард има същото ламе и тънко и дебело, но из Варна не съм сигурен къде може да има.Провери на Чаталджа при Иван...беше заредил разни.Пуфина имаше май тънки преди няколло месеца.
Иво Димитров офис на Еконт ул. Захари Зограф N:75dobria1 написа:Ако успееш до 14ч. да ми пратиш адрес ги имаш че имам ходене до Еконт.Иво2001 написа:
Не от Бургас съм ако не проблем ако може малко от токачка да ми пратиш по Еконт за моя сметка че с пера и с ламе като ги редувам най ми харесват и по лесно ми е
Ако не успееш чак другата седмица че отивам за едни други риби по други морета
Гр.Бургас кв.Долно Езерово 0899769030
Провери ли при братята в магазин "Щука"Иво2001 написа:Не от Бургас съм ако не проблем ако може малко от токачка да ми пратиш по Еконт за моя сметка че с пера и с ламе като ги редувам най ми харесват и по лесно ми еdobria1 написа:Иво2001 написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже от къде мога да намеря пера от токачка и щъркел
Не съм виждал като съм ходил но може и да имат.tugman написа:Провери ли при братята в магазин "Щука"Иво2001 написа:Не от Бургас съм ако не проблем ако може малко от токачка да ми пратиш по Еконт за моя сметка че с пера и с ламе като ги редувам най ми харесват и по лесно ми еdobria1 написа: