Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изнервих се на Ягода-30март
- велчев62
- ще става разбирач
Изнервих се на Ягода-30март
В 6часа бях на пресевните,след дълго обикаляне по баластиерите за тихо място,не намерих такова и се установих тук
http://gallery.nariba.com/data/865/10674-_-med.jpg
Това е точно в ляво от бариерата.
12часово упорстване,пробвах какви ли не варианти но не се получи за това което тръгнах,а именно платика.
Лових на дълбочина 6м и 30см.Исхвърлих 3кг суха захранка,а намокрена става поне 5кг и 1кг бяло жито,+200гр бял червей,но не успях да я примамя
Не съм пробвал за уклей,защото имаше силен вятър и упорствах на голямя дълбочина само до дъното.
Към 14часа останах изненадан,когато плувката пое много леко и легна.След засичането извадих първата платика оааа
започна се си помислих.
До 19часа по старото време квичах но успях да извадя още една.
Лових на плувка болонезе,на бял(мартеничка),на жито с бял.Пробвах и на фидер,който постоянно замятах но само това улових
http://gallery.nariba.com/data/865/106741-med.jpg
http://gallery.nariba.com/data/865/10674-_-med.jpg
Това е точно в ляво от бариерата.
12часово упорстване,пробвах какви ли не варианти но не се получи за това което тръгнах,а именно платика.
Лових на дълбочина 6м и 30см.Исхвърлих 3кг суха захранка,а намокрена става поне 5кг и 1кг бяло жито,+200гр бял червей,но не успях да я примамя

Не съм пробвал за уклей,защото имаше силен вятър и упорствах на голямя дълбочина само до дъното.
Към 14часа останах изненадан,когато плувката пое много леко и легна.След засичането извадих първата платика оааа

До 19часа по старото време квичах но успях да извадя още една.
Лових на плувка болонезе,на бял(мартеничка),на жито с бял.Пробвах и на фидер,който постоянно замятах но само това улових
http://gallery.nariba.com/data/865/106741-med.jpg
Последно промяна от велчев62 на Вто Апр 01, 2008 9:41 pm, променено общо 1 път.
- fish slavi
- разбира нещата
Re: Изнервих се,на Ягода
Малеиии, гоЛем си инат 

-
- и господ не е толокова добър
Aми брат нали знаеш по това време къде има риби.Ти обаче си упорит и пак си хванал,това е похвално.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
другия път ше ги счупиш колега!
аз вероятно в събота или неделя ще съм на Шаново, като смятам да взема живи рибета и земен черав за стръв.
аз вероятно в събота или неделя ще съм на Шаново, като смятам да взема живи рибета и земен черав за стръв.
- велчев62
- ще става разбирач
Илийка в понеделник почивам и най вероятно ще опитам късмета си,но жалко,че само за един денsnegk написа:Aми брат нали знаеш по това време къде има риби.Ти обаче си упорит и пак си хванал,това е похвално.

-
- и господ не е толокова добър
Звинни като отидеш 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се притеснявай. Ще му дойде времето и ние да се запишем подубаващо. Нека ти дам една сламка> Червена река
- велчев62
- ще става разбирач
Преди няколко дни писах някъде,че мои колеги ходят всяка седмица на Ягода,преди 3седмици за уклей,а сега за платика и са останали доволни.Но всичко зависи от времето.BwMaster написа:другия път ше ги счупиш колега!
Ако няма вятър пробвай на това място,което лових аз.И там може да пробваш на рибка.
А най доброто място за платика на Ягода е......
- Стигаш до бариерата и завиваш на дясно,преминаваш пресевничката,която ти е от ляво(стръмната) и стигаш голямата,която също ти е от ляво.Там има нос дълъг около 15метра,хвърляш на 7-8метра на вътре а е дълбоко 6метра
Това място е добро за платика,но имали вятър,от всякъде те брули

Където и да е,пожелавам ти успех и пиши!
- велчев62
- ще става разбирач
ОКsnegk написа:Звинни като отидеш

- велчев62
- ще става разбирач
val имаш ЛС
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Велчев жалко че не ми дадоха да снимам улова да видиш кви платики и червеноперки ловихме на жребчево съботата макар и на рядко, да беше отишъл там да му се невиди.Но тия двете са наполовина ...
- велчев62
- ще става разбирач
Ивко сигорен съм в това,но вие сте били в събота.В неделя вятъра беше доста силен,но сигорно знаеш,че ден с ден не си приличаIVKOPIVKO написа:Велчев жалко че не ми дадоха да снимам улова да видиш кви платики и червеноперки ловихме на жребчево съботата макар и на рядко, да беше отишъл там да му се невиди.Но тия двете са наполовина ...

А за Жребчево съм съгласен с теб,защото миналата година по това време 500 метра след стената излизаха прилични платики.
Ако желаеш сподели,къде точно сте били

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Изнервих се на Ягода-30март
Аз съм описал къде точно бяхме но ще кажа пак. От гурково като завиеш в посока Бургас подминаваш първата пресечка в дясно и свиваш на втората после на разклонението в ляво и излизаш на "боклуците" има едно стръмно място ние не бяхме точно на стръмното а малко по в ляво в посока бургас-после там има нещо като малко заливче, там бяхме ние. Останалото го пише в темата.Покрай нас освен рибари имаше и много дошли на пикник. Чуствах се на театрално представление
особенно като закача някоя риба и пръчката се огъва яко
.