Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За сладководния риболов от начинаещ рибар
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
За сладководния риболов от начинаещ рибар
Добър ден колеги.Направих тази тема със целта да ми разясните няколко неща за сладководния риболов.Рових из повечето теми и намерих част от нещата,които търсех.Съжелявам за тази може би излищна тема,но съм с ограничение за компютара.
Аз сам 14 годишен начинаещ рибар.Интересувам се за местата около софия,освен язовир Искър.Също така които би желал моля да прикрепи фаил със визли,защото опитах да отворя няколко фаила на други потребители:sapuna i dr.,но не стана незнам защо.Благодаря за отделеното внимание и пак се извинявам за може би излищната тема,но съм начинаещ.
Аз сам 14 годишен начинаещ рибар.Интересувам се за местата около софия,освен язовир Искър.Също така които би желал моля да прикрепи фаил със визли,защото опитах да отворя няколко фаила на други потребители:sapuna i dr.,но не стана незнам защо.Благодаря за отделеното внимание и пак се извинявам за може би излищната тема,но съм начинаещ.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: За сладководния риболов от начинаещ рибар
Добре дошъл в форума!Поразгледай форума хубаво има всичко както и си го пише на началната страница"Всичко за Българския риболов, какво ни трябва и къде да отидем за риба"Не забравяй че практиката е най важна.Сигурен съм че много от опитните колеги ще помагат както могат!Успехи
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
язовирите и кариери:огняново,лобош(пчелина),чукурово,негован,чепинци,ботунец,волуяк,тополница,враждебна,долни богров,душанци,жеков вир и пр и маса платени-главно пернишко и радомирско..в порядька на около до 90км от софия.реки неаме свестни наокло,освен тополница може би и река искьр,непосредственно преди влива,ама аз скоро ходих и ми идеше да утрепя някой-всичко са преебали и са накацали кариери през 200 метраmalkiqt_ribar94 написа:Интересувам се за местата около софия,освен язовир Искър..

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Благодаря за отделеното време и за полезната информация!
Колегата 5кила е много прав!Трябват ти 3-4 плетки да знаеш най-много.Аз като бях по малък и неопитен често пъти вързвах на възели както ми падне само и само перото да ми е във водата! 

TICA FAN
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Някой ден когато нямя риба в торбичката и казваш повече не за риба ,а на следващата сутрин си нарамил въдицата ще разбереш че мерака е всичкоmalkiqt_ribar94 написа:Добър ден колеги.Направих тази тема със целта да ми разясните няколко неща за сладководния риболов.Рових из повечето теми и намерих част от нещата,които търсех.Съжелявам за тази може би излищна тема,но съм с ограничение за компютара.

-
- кандидат преподавател
Няма таквоз нещо,пич,заради празната торбичка да река никакъв риболов повече.Дай,боже,Дайте всички противоположни сили,да натрупаш още некои годинки риболов и да разбереш,че любителският риболов,ама истинският,е житейски избор,кауза,жертвоприношения,служене,религия ако щеш......Няма празни,няма пълни торбички- целта е пъли очи и душа,упование и надежда,адреналинова тръпка и диво шеметно очарование....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Много добре си го е написал колегата!INCUBUS написа:......Няма празни,няма пълни торбички- целта е пъли очи и душа,упование и надежда,адреналинова тръпка и диво шеметно очарование....

вариатора написа:...а на следващата сутрин си нарамил въдицата ще разбереш че мерака е всичко
-
- новобранец
Прави сте ,колеги!Но при мен торбичката винаги е празна не защото не хващам риба,а защото я пускам обратно ВИНАГИ!Дано всички да постапват като мен и след години ще се види резултатът! 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дано новата генрация от млади рибари да е като теб
Точно така трябва да се учат младите да правят(не че аз съм по стар от теб
).Разбира се обичаш ли да си хапваш рибка една две риби на 100 пуснати на свобода е нищо!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Извинявам се за закаснелия отговор,но бях в чужбина.Ами Paublo честно да си призная аз съм вегетарианец,но ако ме сполети достоен улов бих опитал