Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Информация за активноста на рибата по морето.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Сафрид 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- 
				spin_master
- новобранец 
Re: Сафрид 2019
Уикенда ще съм до Царево и си мислех дали има смисъл да взема една пръчка с чепаре да пробвам от брега какво е положението. Някой има ли инфо от района дали сафрида е активен?

- 
				stefannankov
- научил се да хвърля 
Снощи 4 кг за двама на Тюленово. Смесен, дребен и хаймани. В началото държеше дистанция и беше на дъното - към 8 м. чак към края на вечерта дойде на близо и се качи по-високо. Извадихме и няколко отхапани, захапката с размер на лефер.

Здравей колега,добър улов.Това на нощен риболов ли или по рано?Там заради ученията няма ли ограничен достъп?Това ме спира тези дни да направя проверка по любимите си местенца.stefannankov написа:Снощи 4 кг за двама на Тюленово. Смесен, дребен и хаймани. В началото държеше дистанция и беше на дъното - към 8 м. чак към края на вечерта дойде на близо и се качи по-високо. Извадихме и няколко отхапани, захапката с размер на лефер.
- 
				stefannankov
- научил се да хвърля 
Почти за цяла вечер нощен. Тегава работа. И отгоре пуцат с примамки и ракети, едната се взриви баш отгоре. Отстрани хеликоптери, гърми се, трещи се, стрелят се, взривяват се,  денем и нощем. Как спят хората в радиус 10 км не знам. Сигурно са за риба... Апапа дето е с мен е на мнение че рибата била стресирана...

Хах,голямо приключение.И аз съм на мнение,че е стресирана.Щом сте ловили,явно не е толкова затегнато и ще атакувам тези дни.Благодаряstefannankov написа:Почти за цяла вечер нощен. Тегава работа. И отгоре пуцат с примамки и ракети, едната се взриви баш отгоре. Отстрани хеликоптери, гърми се, трещи се, стрелят се, взривяват се, денем и нощем. Как спят хората в радиус 10 км не знам. Сигурно са за риба... Апапа дето е с мен е на мнение че рибата била стресирана...
- 
				Митко Кирилов
- разбира нещата 
Започна ли да дава на вълнолома от външната страна на чепаре:  от куп ангажименти не остава време да отида и пробвам!
Предварително благодаря!

Предварително благодаря!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!

Незнам дали дава от външната страна на вълнолома но снощи 13.06 нямаше никой там да пробва. На морска гара клатеха но за 2-3часа няколко граци видях да излизат. На стъмване няколко добри харипа

- 
				Митко Кирилов
- разбира нещата 
Благодаря, колега!goro21 написа:Незнам дали дава от външната страна на вълнолома но снощи 13.06 нямаше никой там да пробва. На морска гара клатеха но за 2-3часа няколко граци видях да излизат. На стъмване няколко добри харипа
Значи нищо не съм пропуснал!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко 
Здравей!Митко Кирилов написа:Започна ли да дава на вълнолома от външната страна на чепаре: от куп ангажименти не остава време да отида и пробвам!
Предварително благодаря!
Преди няколко дни пробвах от външната страна. Два часа мятане и нищо. Нямаше други мераклии.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК

- 
				emilov_68@abv.bg
- новобранец 
Вчера на Ахтопол след  19 часа даде  към  3 килограма  сафрид .

- 
				iliev68
- научил се да хвърля 
Събота от 19,30 до 21,10 на Тюленово капо. Пробвах с различни чепарета но явно я нямаше.

Снощи на вълнолома от вън 5 граци на чепаре с тапа.

- 
				stefannankov
- научил се да хвърля 
Някаква риба тръгна към 22 ч. По 1,по 2, много претенции за чепарето, до 1 ч аз към 2 кг, апапа заради калпави чепарета люпи семки и не можа да покрие дъното на кофата.iliev68 написа:Събота от 19,30 до 21,10 на Тюленово капо. Пробвах с различни чепарета но явно я нямаше.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

И по буните, и по Вълнолома, един голям Рукvanboxer написа:Здравей!Митко Кирилов написа:Започна ли да дава на вълнолома от външната страна на чепаре: от куп ангажименти не остава време да отида и пробвам!
Предварително благодаря!
Преди няколко дни пробвах от външната страна. Два часа мятане и нищо. Нямаше други мераклии.

Вчера кълвеше,днеска не ще!

Несебър, около източния кардинален от 19:30 до 21:30 . 34 броя за двама от среден до едър.