Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Бонджук на косъм
Модератор: sapuna
Бонджук на косъм
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Бонджук на косъм
правиш косъм,нанизваш бонджука,отдолу стоп възел, отгоре надяваш клечка за зъби в дупката,да е плътно по косъма и я режеш в горния край на бонджука,от водата клечката се накисва и става още по плътно
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

[quote="Don4o_62"]правиш косъм,нанизваш бонджука,отдолу стоп възел, отгоре надяваш клечка за зъби в дупката,да е плътно по косъма и я режеш в горния край на бонджука,от водата клечката се накисва и става още по плътно
Колега ами ако поводите ми са от готови монтажи на косъм от filstar пак ли така трябва да действам
Колега ами ако поводите ми са от готови монтажи на косъм от filstar пак ли така трябва да действам
Аз пълня дупката на бонджука с микропореста пяна. Стопирам с малък стопер. Не съм има проблеми. Нанасяш или хвърляш от ръка? Ако ползваш малък стопер, който трудно се движи по косъма, няма да имаш проблем. Защо ползваш готови монтажи? Научи са да си правиш сам монтажите.
Хвърлям от ръка. Ще пробвам от тези стопери за плувка силиконовите но незнам дали ще влезе в влакното защото е 25lb плетенякboci_ написа:Аз пълня дупката на бонджука с микропореста пяна. Стопирам с малък стопер. Не съм има проблеми. Нанасяш или хвърляш от ръка? Ако ползваш малък стопер, който трудно се движи по косъма, няма да имаш проблем. Защо ползваш готови монтажи? Научи са да си правиш сам монтажите.
Вземи различни размери стопери, все някой ще стане.
boci_ написа:Вземи различни размери стопери, все някой ще стане.
Добре ще пробвам благодаря
Ако желаете съвместен шаранджийски риболов. 0893259070Aleks4o написа:boci_ написа:Вземи различни размери стопери, все някой ще стане.
Добре ще пробвам благодаря
Здравей, направете нови дупки както трябва и после се задържат на стопера