Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

spookymiro написа:
yco написа:Троли обясни правилата и резултата, че не го сващам....
това са резултатите, хванали син мерлин, ама колко унции/ на тур/за 3 дена па и точки :lol: ... :lol:

Изображение
Влизам през 1-2 месеца да видя кви ги дробите. Ицето ме заинтригува с въпроса. Гледайки таблицата ми се чини, че ги класират по вид и брой риби в кобминация с най-рано достигнат резултат. Blue Marlin - 500точки, Sailfish - 300точки. Инормъси - 0 точки... :D

Поздрави!
Браво на Спокомиро за инфото, знаех си, че Троли го отглеждаме само за украса на дюшамето.... :lol: , ама все някой трябва да го търка на лодката с кирпичой... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Бай Миле, май си намерихме вече боцман, щото Петела не знае испански.. :lol: .та обадих се моя приятел от Куба Хорхе, дето уж учихме висш шпионаж в Шумен, докато пиехме бира.. :lol: ..и ми каза-за 4-6 човека няма проблемос за 1000 песос 2 седмици екскурзиос барабар с лодкес парен двигател и платнос :lol: ......, абе човек, каква екскурзия, ние сме си професионални риболовци... :lol: , ако сте повече, ще ви зачислим, като диверсионна група... :lol: .Казах му, тогава изключваме Тролката..... :lol:
Кай ,...сакън, кой ще кълца захранката. :lol: ...и добави, кай на твой приятел от Шумен, повече шуменско да донесе.... :wink:
Казвам му по радиостанцията, ами ако ни арестуват на летището с много бира, как да ти се обадя, че радиостанцията е в К. Дол.... :lol:
- Кажи им, че си човек Хорхе и ще ви пуснат, ние нямаме митница, първи ешелон тайни служби, доносници и разузнавачи - всички ми са подчинени, а втори-национална гвардия, за там отговаря само Фидел.
Та пристигаме в Хавана с екипажа и шпионите ме питат - Къде отиваш Омбре и твойта групос мадре?.... :lol:
- При Хорхе на гости с покана бе мадре..... :lol: мадре си е майна, който не знае испаниола,, :wink: :lol: , звъннете му по телефона с роначката... :lol: .Те умряха от смях, дори се кълчат биля и пак питат-Кой е този Хорхе, дето ви праща, пак ни кажи, да не се насерем от страх смях пак..... :lol:
- Ами казват му Хорхе Ел Патрон....май....
...е ...насраха се.... :lol:
питам голямо такси има ли, че водим Ел Краси сом-патрон...пардон... :lol:
Отговора беше, уно бронетранспортьор е осигурил Ел Патрон, ама не знаем въдиците дали ще ви влязат, а пък и Ел Краси си бая Ел... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:-Бай Миле, май си намерихме вече боцман, щото Петела не знае испански.. :lol: .та обадих се на моя приятел от Куба Хорхе, дето уж учихме висш шпионаж в Шумен, докато пиехме бира.. :lol: ..и ми каза-за 4-6 човека няма проблемос за 1000 песос 2 седмици екскурзиос барабар с лодкес парен двигател и платнос :lol: ......, абе човек, каква екскурзия, ние сме си професионални риболовци... :lol: , ако сте повече, ще ви зачислим, като диверсионна група... :lol: .Казах му, тогава изключваме Тролката..... :lol:
Кай ,...сакън, кой ще кълца захранката. :lol: ...и добави, кай на твой приятел от Шумен, повече шуменско да донесе.... :wink:
Казвам му по радиостанцията, ами ако ни арестуват на летището с много бира, как да ти се обадя, че радиостанцията е в К. Дол.... :lol:
- Кажи им, че си човек Хорхе и ще ви пуснат, ние нямаме митница, първи ешелон тайни служби, доносници и разузнавачи - всички ми са подчинени, а втори-национална гвардия, за там отговаря само Фидел.
Та пристигаме в Хавана с екипажа и шпионите ме питат - Къде отиваш Омбре и твойта групос мадре?.... :lol:
- При Хорхе на гости с покана бе мадре..... :lol: мадре си е майна, който не знае испаниола,, :wink: :lol: , звъннете му по телефона с роначката... :lol: .Те умряха от смях, дори се кълчат биля и пак питат-Кой е този Хорхе, дето ви праща, пак ни кажи, да не се насерем от страх смях пак..... :lol:
- Ами казват му Хорхе Ел Патрон....май....
...е ...насраха се.... :lol:
питам голямо такси има ли, че водим Ел Краси сом-патрон...пардон... :lol:
Отговора беше, уно бронетранспортьор е осигурил Ел Патрон, ама не знаем въдиците дали ще ви влязат, а пък и Ел Краси си бая Ел... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Начи,кажи на Хорхето,че без Тролката не можим,защото Шуменското са прави близо до София :lol: ама не му променят етикета :lol: Та в изнасянето на по големи количества ша ни трябва Тролката :lol: Ако не държи на марка оня големия ЕЛ ...си може да уреди изнасянето на Каменица щот му е по близо бирената фабрика отколкото на мене Шуменската :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Айде ся оправдания.... :wink: , Хорхето ми каза, че са я мъчили да я правять професионално, тъй като му краднах рецептата от Кьошковите, чрез стъклов отпечатък, че фотото беше скъпо, дори и за свръх шпионажа.... :lol: и му я предадох с една картина подарък за Кастро... :lol: , ама кай, колкото и пъти да я варим- все Ром излиза.... :lol:
Тъй че отганизирай шуменското, дори и без етикити, ще ги налипим с кубинска женска плюнка на лодката.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Разбрах,спирам с оправданията и действам,ама пуканки да носим ли?Щот големия ЕЛ ги обича сякаш :wink: Ама с чукелека ли да ги нося или ронени? :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:Разбрах,спирам с оправданията и действам,ама пуканки да носим ли?Щот големия ЕЛ ги обича сякаш :wink: Ама с чукелека ли да ги нося или ронени? :lol:
Аз отговарям за пуканките, само една празна тенекия от сирене носете с капака, може и от маслин, ще му удордисаме ся....на огинь... :D
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

От маслини по добре,тъй няма нужда от олио,освен ако не ги обича със свинска мас и хималайска соль
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

yco написа:.Казах му, тогава изключваме Тролката..... :lol: .. :lol:
Ееее . ..... един истинки рибар имаше и вие го изключихте.
Ма ако си носи шад-рапите 7см. с цветове за тон и марлин ...... аз съм за с двете ръце :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Аз имам Гималайская сол в големи количества, пикаем на един розов камък от 100 години насам, поне доказано е че е прясна :lol: , е... не е, като китайските стари пикни... :lol: , мазгъ от сом един литър ако не докараме, за къде сме тръгнали бе омбрета, нашиот Ел Патрон, може да ги изисква с малко кимион, кардамон, куркума и др. подправки, така, че бойната готовност от подправките за пуканки да е налице... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Туни не ловя с фин такъм .... просто се случва да те лепне някоя докато се занимаваш с доста по-дребни твари :mrgreen: Докато при кльонка не е така.
И ква излезе тя? :rolleyes: :drinkers: Значи не одиш за туни,ма ти трескат 50-ки на фин такъм,а га одиш за Гоуем сом с баят такъм ловиш 14-ки? :rolleyes: :drinkers: Е те тая телешка логика вбесява всеки нормален вълк! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристя,ебахти и шмиргела дето си като почниш да ги редиш едни... :D :drinkers: затова те имам за приятел,задочен де :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Ама за Тролката нещо спомена ли човека?Щот той телешко не яде :lol:
Я па ти? :mrgreen: :drinkers: Ядох алангле в града на кралица Марго,а преди туй поръчах едно екологично треклянско теле на заколение и си го изядох нищо,че беше натъпкано с 30кила зоб в червата,а заколението не е приетна гледка! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:И ква излезе тя? :rolleyes: :drinkers: Значи не одиш за туни,ма ти трескат 50-ки на фин такъм,а га одиш за Гоуем сом с баят такъм ловиш 14-ки? :rolleyes: :drinkers: Е те тая телешка логика вбесява всеки нормален вълк! :mrgreen: :drinkers:
Не Тролка .... излиза че ода на определен вид риболов който ме кефи. Той не е за Туни но като ти ударят дали са 50 или 750 кг - се тая.Нещо като твоя риболов на сом и Инормънсите :lol: :lol: :lol: . Само че те туните си бият и на якия такъм ..... както и сомовете .... ма само финала е различен :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Ма ако си носи шад-рапите 7см. с цветове за тон и марлин ...... аз съм за с двете ръце :lol: :lol: :lol: :lol:
Имам и 7инчови,ни съ притеснявай! :wink: :drinkers: Магнум Конкорд 26санта нямаш,че нема ти се сбере у гаража! :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”