Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
stefannankov
- научил се да хвърля

Re: Качествени чепарета
Използвам примерни снимки. Писах си с теб миналата година август месец във фейсбук. Нямам и нямах идея да злепоставям, ясно е че едно чепаре в различни условия ще върши различна работа, за това няма спор. Идеята беше нагледно(систематизирано) да се каже кое пред кое в какви условия трябва да се предпочита и дава резултат и защо(последното може би най-важно), но за съжаление се разбира по различен начин. Моля за извинение Георги, както и модераторите да изтрият снимките от горния ми пост, понеже явно се разбира точно по начина по който не исках да излезе.Вероятно трябваше да резна снимките , но пък нямах наблизо компютър, и пак остава разпознаването но личния труд, качеството и фокуса на снимката и т.н.gergi_81 написа:Няколко пъти се опитвам да го напиша, но нещо не става от телефона може сега да се дублират постове, за което се извинявам.
Видях на кой съм ги пращал точно тези чепарета и явно има някакво разминаване, защото човека е супер доволен и след този риболов негов приятел също поръча от същите чепарета.
Иначе темата е от 400 стр. и вероятно съм прочел над 350, включително и първите.
- Димо Михалев
- Модератор

Без да познавам нито един от колегите лично и без никакви пристрастия бих взел чепарето от последната снимка,макара че нощния риболов не точно точно моя риболов!stefannankov написа:Пичове, хубаво коментирате ама добре е да се знае ефекта... Миналата седмица приятел поръча от тези... Вървеше, кълвеше но... е това чепаре, както и това направи двоен и троен резултат на нощен. Търговския вид явно на рибата не дава ефект...
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
На правилно зададен въпрос получаваш правилен отговор

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
El Pescador
- ще става разбирач

аве зимайте си от Люси чепарета и всичко ша ви е точно
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
Да плъзна темата по друга линия малко. Днес ми пристигна една поръчка от Англия. Боя за яхти, лодки, кораби, пожарни кранове, сигнални табели и тн. Още не съм я пробвал на кука, но по всичко личи, че е като добре познатата ни "корабна боя" Цвета не се вижда добре на снимка, но е точно този червеникав отенък, който търсех толкова време. Някъде сред всички 450 страници с документация на боята пише, че съхне до допир за 2 часа. Ще я вдим тая работа. На УВ фенерчето свети да си е.. майката. Верно, че ми излезе 100лв кутията 1 литър, но като се има предвид за колко чепарета ще ми стигне... абе кефа цена няма, няма да ги смятаме сега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Предполагам си запознат за да не стане уѝт !
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътреtiho_roev написа:ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Жоро, и 5 минути да ги вариш за капачката, да им излезе въздуха! Майтап, приятелgergi_81 написа:Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътреtiho_roev написа:ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Прати ми ако искаш 1бурканче
Да ти падне цената,
За 30 лв нещо измисли.
Да ти падне цената,
За 30 лв нещо измисли.
Риболовци.
Аз имам още от тая.
Но не съм купувал.
Тая същата ли е?
http://www.smlprotectivecoatings.co.uk/ ... ck/Se-lett
Но не съм купувал.
Тая същата ли е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
Да, Люси. Точно от същия линк е поръчана, но това на снимката не е което получаваш реално. От долу има текст:lusienn написа: Аз имам още от тая.
Но не съм купувал.
Тая същата ли е?
This tool should be used as a guide only. Se-lett Orange may not be an exact match for Interlac 668 by International but we have given the closest match we can. Se-lett Orange should do the same job and have similar properties but you should always read the technical data sheets for both Se-lett Orange and Interlac 668 to be sure. Please see any notes to see any major differences and call us on 01285 862 132 if you have any specific questions.
Обади се и уточни каква боя точно искаш, защото има много варианти. Това е точния линк от който ми я поръчаха в Англия. Доставката беше до адрес там.
Майтапа настрана, но когато искам да сгъстя боя я пускам на водна баня,като крем карамел, и става веднага след като истине.tugman написа:Жоро, и 5 минути да ги вариш за капачката, да им излезе въздуха! Майтап, приятелgergi_81 написа:Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътреtiho_roev написа:ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Моята седи така от три годиниgergi_81 написа:Майтапа настрана, но когато искам да сгъстя боя я пускам на водна баня,като крем карамел, и става веднага след като истине.tugman написа:Жоро, и 5 минути да ги вариш за капачката, да им излезе въздуха! Майтап, приятелgergi_81 написа:
Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътре
Сина има адрес,за доставка в Англия,
От там до тук е седмица и 2.20 на кг
За доставка.
Или Джиджибиджи,или Грабкото.
Но кой номер цвят,и дали е същата
Като на Борката.
Аз с нея боядисвам,като е прясна съхне
Бързо,с клечка от шишче бъркам в буркана,
И я оставям на нещо,после с иглата
Върху възела.
От там до тук е седмица и 2.20 на кг
За доставка.
Или Джиджибиджи,или Грабкото.
Но кой номер цвят,и дали е същата
Като на Борката.
Аз с нея боядисвам,като е прясна съхне
Бързо,с клечка от шишче бъркам в буркана,
И я оставям на нещо,после с иглата
Върху възела.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

при толкова профита ,един въпрос ,как се съхранява чепарето ,аз не продавам но съм навъртял към 300 парчета ,за един сезон е абсурд да се изхарчат !!! правя ги докато виждам ,че после ни са знай от кой ша купя и кво ша купя 
моята риба никой не може да я хване ,