Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
stefannankov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Качествени чепарета

Мнение от stefannankov »

gergi_81 написа:Няколко пъти се опитвам да го напиша, но нещо не става от телефона може сега да се дублират постове, за което се извинявам.
Видях на кой съм ги пращал точно тези чепарета и явно има някакво разминаване, защото човека е супер доволен и след този риболов негов приятел също поръча от същите чепарета.
Използвам примерни снимки. Писах си с теб миналата година август месец във фейсбук. Нямам и нямах идея да злепоставям, ясно е че едно чепаре в различни условия ще върши различна работа, за това няма спор. Идеята беше нагледно(систематизирано) да се каже кое пред кое в какви условия трябва да се предпочита и дава резултат и защо(последното може би най-важно), но за съжаление се разбира по различен начин. Моля за извинение Георги, както и модераторите да изтрият снимките от горния ми пост, понеже явно се разбира точно по начина по който не исках да излезе.Вероятно трябваше да резна снимките , но пък нямах наблизо компютър, и пак остава разпознаването но личния труд, качеството и фокуса на снимката и т.н.
Иначе темата е от 400 стр. и вероятно съм прочел над 350, включително и първите.
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

stefannankov написа:Пичове, хубаво коментирате ама добре е да се знае ефекта... Миналата седмица приятел поръча от тези
IMG-703bf0bed77d0011384a24a5bc3c2db7-V.jpg
... Вървеше, кълвеше но...
IMG-7e5a7cc24984774f42d9ae5c0c5f2730-V.jpg
е това чепаре, както и това
IMG-7e5a7cc24984774f42d9ae5c0c5f2730-V.jpg
направи двоен и троен резултат на нощен. Търговския вид явно на рибата не дава ефект...
Без да познавам нито един от колегите лично и без никакви пристрастия бих взел чепарето от последната снимка,макара че нощния риболов не точно точно моя риболов!
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

На правилно зададен въпрос получаваш правилен отговор
:drinkers:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

аве зимайте си от Люси чепарета и всичко ша ви е точно
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Да плъзна темата по друга линия малко. Днес ми пристигна една поръчка от Англия. Боя за яхти, лодки, кораби, пожарни кранове, сигнални табели и тн. Още не съм я пробвал на кука, но по всичко личи, че е като добре познатата ни "корабна боя" Цвета не се вижда добре на снимка, но е точно този червеникав отенък, който търсех толкова време. Някъде сред всички 450 страници с документация на боята пише, че съхне до допир за 2 часа. Ще я вдим тая работа. На УВ фенерчето свети да си е.. майката. Верно, че ми излезе 100лв кутията 1 литър, но като се има предвид за колко чепарета ще ми стигне... абе кефа цена няма, няма да ги смятаме сега. :)
65587496_10211706079806372_2324660583787397120_n.jpg
65470400_10211706079406362_6798434137188335616_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Предполагам си запознат за да не стане уѝт !
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tiho_roev написа:ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА СЪХРАНЕНИЕТО !
Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътре ;)
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

gergi_81 написа:
Да, аз всъщност работя с тониращи машини за бои и мазилки и съм наясно. Мисля да я разфасовам на малки "порции" в тъмни бурканчета от стъкло, без грам въздух вътре ;)
Жоро, и 5 минути да ги вариш за капачката, да им излезе въздуха! Майтап, приятел :wink:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Прати ми ако искаш 1бурканче
Да ти падне цената,
За 30 лв нещо измисли.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

IMG_20190702_094109.jpg
Аз имам още от тая.

Но не съм купувал.

Тая същата ли е?

http://www.smlprotectivecoatings.co.uk/ ... ck/Se-lett
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

lusienn написа:
IMG_20190702_094109.jpg
Аз имам още от тая.

Но не съм купувал.

Тая същата ли е?

Да, Люси. Точно от същия линк е поръчана, но това на снимката не е което получаваш реално. От долу има текст:
This tool should be used as a guide only. Se-lett Orange may not be an exact match for Interlac 668 by International but we have given the closest match we can. Se-lett Orange should do the same job and have similar properties but you should always read the technical data sheets for both Se-lett Orange and Interlac 668 to be sure. Please see any notes to see any major differences and call us on 01285 862 132 if you have any specific questions.

Обади се и уточни каква боя точно искаш, защото има много варианти. Това е точния линк от който ми я поръчаха в Англия. Доставката беше до адрес там.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tugman написа:
gergi_81 написа:
Жоро, и 5 минути да ги вариш за капачката, да им излезе въздуха! Майтап, приятел :wink:
Майтапа настрана, но когато искам да сгъстя боя я пускам на водна баня,като крем карамел, и става веднага след като истине.
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

:wink:
gergi_81 написа:
tugman написа:
gergi_81 написа:
Майтапа настрана, но когато искам да сгъстя боя я пускам на водна баня,като крем карамел, и става веднага след като истине.
Моята седи така от три години :wink: , имам 50гр. които ги разкарвам на всякъде с мен, на кораба в къщи, учудващо няма никакво сгъстяване! Съхне за час-два
lusienn

Мнение от lusienn »

Сина има адрес,за доставка в Англия,
От там до тук е седмица и 2.20 на кг
За доставка.
Или Джиджибиджи,или Грабкото.
Но кой номер цвят,и дали е същата
Като на Борката.
Аз с нея боядисвам,като е прясна съхне
Бързо,с клечка от шишче бъркам в буркана,
И я оставям на нещо,после с иглата
Върху възела.

Риболовци.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

при толкова профита ,един въпрос ,как се съхранява чепарето ,аз не продавам но съм навъртял към 300 парчета ,за един сезон е абсурд да се изхарчат !!! правя ги докато виждам ,че после ни са знай от кой ша купя и кво ша купя :lol:
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”