Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Е за кво му е такваз риба да се гърби,баси хамалогията?KRASSI написа: .... как ще вади над 80кг.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дай да та видя ти къф възел правиш за тези линии?аксел написа:не използвай възел Олбрайт за свързване между флуоро и конец.

-
- сериозен играч
Плетеното ми за кльонк винаги е било 200 либри Палър-Про. При тест БЕЗ възел се къса на 37кг. С възел става трагично. Та хубаво е да си тествал нещо преди да плямпаш глупости а не само да четеш етикети.Troli Rapala написа:Пауъра и Файъра се правят в Щатите и Германия е = на 100% надеждност и реални данни!![]()
Краси-Мазохиста с 200либри менте!
![]()

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Такъв дето не ме води в графа изгубени битки за разлика от Олбрайта,той си е за начинаещи,като тебе.Troli Rapala написа:Дай да та видя ти къф възел правиш за тези линии?аксел написа:не използвай възел Олбрайт за свързване между флуоро и конец.![]()
валатът не най-лошото нещо на света
- robber_79
- ще става разбирач
Вчера разгледах някои от новите модели на Sportex, доста дървени ми се видяха при големите акции до(70-80)гр. Дебели бланки и никаква реакция при тръскане.. Иначе от към дизайн , и цена много са ги докарали. 80-120 €. Имат си и 10 год.гаранция. Харесаха ми Sustain и Speedmaster XH вариантите..но от Fox Rage Terminator Pro, направо съм впечатлен ! Аксел, как разбра че използвам олбрайт специал ?;)
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За флуоро към плетеняк използвам "дубле уникнот",както препоръчват профитата от Seaguar!аксел написа: Такъв дето не ме води в графа изгубени битки за разлика от Олбрайта,той си е за начинаещи,като тебе.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не вярвам,освен ако не си налапал некое от ментета!KRASSI написа: Плетеното ми за кльонк винаги е било 200 либри Палър-Про. При тест БЕЗ възел се къса на 37кг. С възел става трагично. Та хубаво е да си тествал нещо преди да плямпаш глупости а не само да четеш етикети.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Макарето ти е проблем,а пръта не го мисли,Профитата уморяват рибата чрез драг!robber_79 написа:Дебели бланки и никаква реакция при тръскане.. )

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
ПауърПро немат 200либри,ясно ли ти е там в Мацакурово-Пловдивска губерния?KRASSI написа: Плетеното ми за кльонк винаги е било 200 либри Палър-Про.

- robber_79
- ще става разбирач
Тролка, пичовете от магазина, които ме ориентираха и къде мога да ходя за риба..ме навиват да пробвам щуките и сома, на примамки от тоя сорт 3D line thru на SG.
Ще ми се да ги тествам , но въдицата не позволява.
Ще ми се да ги тествам , но въдицата не позволява.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тролка къф е тоя смешен възел само такива........като тебе го ползват......ПРАВИЛНИЯТ възел флуоро-плетеняк отдавна се казва PR,FG,или както там още го наричат......понимаеш,Тролче,да почерпиш,че си научил нещо.......друг сигурен възел е възелът на Варивас.Troli Rapala написа:За флуоро към плетеняк използвам "дубле уникнот",както препоръчват профитата от Seaguar!аксел написа: Такъв дето не ме води в графа изгубени битки за разлика от Олбрайта,той си е за начинаещи,като тебе.![]()
Ясно,доктор цъфнал и вързал Роуз?
![]()
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.....когато мисля 2009г излезе,кристалния Уиплаш на Баркли,веднага си го купих,но никога няма да повторя-дебел,брадясващ,пиеш вода,разнищващ се конец,пълна отврат.хванах едно соме 9кг,преди окончателно след поредната брада даго изхвърля......Троли!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,за спининг не става!аксел написа:.....дебел,брадясващ,пиеш вода,разнищващ се конец,пълна отврат,преди окончателно след поредната брада даго изхвърля......Троли!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това само по себе си означава,колко ги водиш за рибаTroli Rapala написа:Да,за спининг не става!аксел написа:.....дебел,брадясващ,пиеш вода,разнищващ се конец,пълна отврат,преди окончателно след поредната брада даго изхвърля......Троли!![]()
Моите е УиплешПро-зелени са на по 15години!
![]()

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Аксел, какво влакно ползваш за спининг, че аз пауър прото го хвърлям за 1 месец..почва да се разнищва..Ся въртя с една дайва...По бива, ама слабичка ми се вижда..аксел написа:Това само по себе си означава,колко ги водиш за рибаTroli Rapala написа:Да,за спининг не става!аксел написа:.....дебел,брадясващ,пиеш вода,разнищващ се конец,пълна отврат,преди окончателно след поредната брада даго изхвърля......Троли!![]()
Моите е УиплешПро-зелени са на по 15години!
![]()
.......имал съм и зеления Уиплаш и Нанофила се същите.........та сега стоят някъде за пълнеж на шпули.
Бързай бавно.