Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Може да се слиза под гористната местност където се пада след заведението на стената посока беловица от страната на дупката цялата страна се стига лесно до там и на беловица също лесно се стига до ръкава, единственото трудно проходимо място е от страната на гората и староселския ръкаф но и той се минава с лека колаzazz написа:Мерси колега,има ли някакво място където да се слезе на язовира с нископроходим автомобил и мястото да не е скалисто.Aleks4o написа:zazz написа:Kолеги, дайте някаква информация за язовира.
В момента пясака се е раздал много каракуда излиза и шаранчета явно са по строги мерките за бракониерите и рибата е почнала да дава иначе на пясака всеки ден е пълно по плитчините излиза рибата
-
- ще става разбирач
Много каракуда, хайверна .. има и бабанки по 7,800 грама.
късмет работа . .
На плувка или дъно? И на каква стръв?angel81 написа:Много каракуда, хайверна .. има и бабанки по 7,800 грама.
Здравейте, някой с прясно инфо за язовира има ли? Никога не съм ходил и обмислям посещение.
Колега инфо тук трудно ще ти даде някой, понеже местните селяци са окупирали язовира с каравани и други каруци денонощно, че много ги е страх някой да не си налови 7-8 каракудки, все едно язовира е техен.Angmar написа:Здравейте, някой с прясно инфо за язовира има ли? Никога не съм ходил и обмислям посещение.
Ето малко инфо от мен: бях там преди около седмица, даваше каракуда на царевица по ръкавите от към Старосел и Паничери, но до ръкава на който ходих пътя е черен и се минава през една рекичка, добре е да ти е малко по-висока колата.
Благодаря колега, не е като да е единственият язовир в района. Наслукаto4eh написа:Колега инфо тук трудно ще ти даде някой, понеже местните селяци са окупирали язовира с каравани и други каруци денонощно, че много ги е страх някой да не си налови 7-8 каракудки, все едно язовира е техен.Angmar написа:Здравейте, някой с прясно инфо за язовира има ли? Никога не съм ходил и обмислям посещение.
Ето малко инфо от мен: бях там преди около седмица, даваше каракуда на царевица по ръкавите от към Старосел и Паничери, но до ръкава на който ходих пътя е черен и се минава през една рекичка, добре е да ти е малко по-висока колата.

Дава каракуди шарани също дава и то големки излизат ама повечето е късмет все пакAngmar написа:Здравейте, някой с прясно инфо за язовира има ли? Никога не съм ходил и обмислям посещение.
-
- ще става разбирач
каракуда на бял червей на ФИДЕР , средата на юни за един ден долу горе 15 килограма двама души, следващата седмица отидохме уж с преспиване за шаран, за 5 въдици във водата - две шаранчета на царевица и бонджук, и на един фидер около 9, 10 кила каракуда за 1 ден .. става въпрос за местата след паметника и преди канала на краварника. Място има много , пътя е магистрала понеже са направили параклис до краварниците и критичните места по пътя са оправени.
късмет работа . .
Благодаря, и наслука!
-
- ще става разбирач
Воден Свят, Перфектната буря .. , едвам се измъкнахме днес от въпросните места по въпросната магистрала. Иначе каракуди и повечко хубави перки тоз път, шараните се лупкат върху дънарките , пипане няма , и така.angel81 написа:каракуда на бял червей на ФИДЕР , средата на юни ..........краварника. Място има много , пътя е магистрала понеже са направили параклис до краварниците и критичните места по пътя са оправени.
късмет работа . .
Здравейте колеги! Може ли да се направи в момента целенасочено риболов на фидер, и какви риби можем да очакваме? Поздрави.
-
- разбира нещата
Фидер риболов можеш да практикуваш след 2 седмици, а най-добре лятото. Като риби - Червеноперки, каракуди, шаран.
А като места колега? Къде ще е най-разумно да се застане по това време на годината(средата на Март)?
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Един маестро на шараните без кеп ги вадеше, риташе рибите като футболна топка. Не разбирам защо го правят тия хора...Висят там цяло лято. Окупирали са бреговете с десетки въдици. И с лодките почва едно разпъване...Ако изпуснат още малко язовира всички ще ловят на 3 шамандури.
Ентусиастите като мен само се надяват на нещо мятайки от ръка.
Ентусиастите като мен само се надяват на нещо мятайки от ръка.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- Don4o_62
- учете се от него
Това са потенциални кинти във вид на шаран,кво го боли че ги рита,пък може да го е яд че са малки и кинтите ще бъдат по малко
на Пясъчник 90 пр. от висящите там,точно за това висят постоянно,хвани продай им е мотото,от 4 г. съм го отписал тоя язовир, не съм ходил и едва ли ще ида 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти