Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2019
Никои нищо не споделя,риба има и то доволно на бомбарда и на дъно утре пак съм там.
На Петрол тръгна ли пак. Миналата даде доволно към обед но следващите дни много зле. Само малки барбунчета и попчета, това на дъно.
А нещо за Ной? Има ли, няма ли... по кое време. Риба има ама не взема постоянно. Днес ще ходя да обиколя малко та ако някой има инфо... споделете.
Айде наслука!
А нещо за Ной? Има ли, няма ли... по кое време. Риба има ама не взема постоянно. Днес ще ходя да обиколя малко та ако някой има инфо... споделете.
Айде наслука!
-
- научил се да хвърля
Дай повече инфо де.. Къде, часове...Поне новина е, че на бомбарда е почнала да се лъже. Аз почти всеки ден чакам сина да плува на първа буна и виждам че риболовците там на дъно редовно си вадят по 10-ина иларии, но не е мой улов и затова не пиша.
Днес от 18,00ч до 20,00ч на бомбарда
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Здравейте,някой тези дни да е слизал към Почивка на буната, има ли улов, на бомбарда или на дъно???
Днес 09.08 5.30-8.00 Четвърта буна(Почивка), без удар бомбарда, дъно нищо.. Гаден вятър и делфин много..
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Днес сутринта ходих на петрол. На дъно от 6:30 до 9:30 два удара и двата реализирани но едната се откачи над тетраподите и обратно във водата. Колегите не ги видях да вади никой нищо. Има много дребен барбун и попчета и смъкват червея от куките много бързо.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
Днес от 15,30 до 18,00ч 23 бр.на дъна.
Браво, браво..Само ти ни отсрамваш.Кажи поне къде ги хващаш,че и ние да си направим по една снимка това лятоKodjito75 написа:Днес от 15,30 до 18,00ч 23 бр.на дъна.

На петрол !
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
На морска гара Варна до Хепи си върви редовна илария на плувка. Отчет даден
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
Днес на дъно на фанагориата 18,00ч до 19,00ч
Браво на теб!Kodjito75 написа:Днес на дъно на фанагориата 18,00ч до 19,00ч
Моите са в галерията.
Ако утре имам слука ще прикача файла тук

Дали все още става риболов на нощен там? Преди две години със съпругът ми разбихме сафрида на плаваща.
Дава но след 21,30 ч.