Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Донрия1 , ти какви ползваш ако не е тайна?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аз ползвам и двата вида,
Лека кука има по добра игра,
Гъне се,но хваща повече.
Лека кука има по добра игра,
Гъне се,но хваща повече.
Риболовци.
Само 3-ти номер нормална кука но с екстриrashkoto1 написа:Донрия1 , ти какви ползваш ако не е тайна?
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Въпроса ми беше нормален, благодаря все пак , че има някакъв отговор.
От както почнах да правя чернокопените с термошлаух свит по възела (и пълен със светеща боя) забравих за куките с дълго рамо. Едно, че куката е по-лека, друго, че в шлауха покрай боята остава въздух, който прави куката доста плаваема и играта е страхотна. Ползвам предимно куки N:4 и N:2
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кое от отговора ми ти се вижда "ненормално"rashkoto1 написа:Въпроса ми беше нормален, благодаря все пак , че има някакъв отговор.
А и като сме още на тази тема имам излишни 2500 куки 19 и 500бр-18 с дълго рамо, ако някой ги ползва и има интерес
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
El Pescador
- ще става разбирач

майка им и чепарета не ги разделихте и не ги надградихте ,истината е една като има риба се лови ,като няма ако ще и платинено да сложиш файда няма
а относно чернокопените чепарета ,направете си едно с голи куки ,но си резервирайте място на етек с хубав камък и тогава ще говорим ,но задължително с хубав пилкер !!Това че единият някъде е хванал 6 риби на пимбяно чепаре ,другият 2 на непимбяно не ни грей ,тука трябва да говорим за кг и то десетки !!!
а относно чернокопените чепарета ,направете си едно с голи куки ,но си резервирайте място на етек с хубав камък и тогава ще говорим ,но задължително с хубав пилкер !!Това че единият някъде е хванал 6 риби на пимбяно чепаре ,другият 2 на непимбяно не ни грей ,тука трябва да говорим за кг и то десетки !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
Кое от отговора ми ти се вижда "ненормално"dobria1 написа:rashkoto1 написа:Въпроса ми беше нормален, благодаря все пак , че има някакъв отговор.
Това, че отговора не съдържа отговор , а загатване ....
Няма значение... забрави, че питах.
За по едри чернокопи,за октомври края
Около 25 см риби.
Около 25 см риби.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

Люска те тия трепачи кви парички ги даваш да си взема няколко парчета ,че точно такива риби ми трябватlusienn написа: За по едри чернокопи,за октомври края
Около 25 см риби.
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
lusienn написа: За по едри чернокопи,за октомври края
Около 25 см риби.
Ако може да уточниш за влачене или за чепарене да знаят колегите
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Martin Mihailov
- учете се от него

За продаванеtiho_roev написа:lusienn написа: За по едри чернокопи,за октомври края
Около 25 см риби.
Ако може да уточниш за влачене или за чепарене да знаят колегите
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Няма лошо нека си продава ама за тролинг са едни за чепарене са другиMartin Mihailov написа:За продаванеtiho_roev написа:lusienn написа: За по едри чернокопи,за октомври края
Около 25 см риби.
Ако може да уточниш за влачене или за чепарене да знаят колегите![]()
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
-
El Pescador
- ще става разбирач

за мен тайната на чепарето е в дългия бидем ,така че с тези с които троля с тях и чепаря ,там вече зависи как чепариш ,ма това е мое персонално мнение ,така че бог знае какво ще чуят ушите миtiho_roev написа:Няма лошо нека си продава ама за тролинг са едни за чепарене са другиMartin Mihailov написа:За продаванеtiho_roev написа:
Ако може да уточниш за влачене или за чепарене да знаят колегите![]()
П.С. за успеваемост се иска постоянство в морето и то ти подсказва къде са ти грешките
- radoadvokat
- ще става разбирач

Каква е разликата между чепаре за тролинг и чепаре за чепарене когато са изработени с октоподчета?tiho_roev написа:
Няма лошо нека си продава ама за тролинг са едни за чепарене са други