Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Don4o_62 »

гледам с тия шарани дето ги пускам,някой вече получават нервен срив с напъните да уловят нещо по големо от пич кефалчета и не е нужно да снимат, кефалче снимка,кефалче снимка, :roll: по възрастните рибари изпитват съжаление а по младите удивление към габровския спинингист :lol: с напъните да е център, как се ловят Амджурки на спининг :D знаем че е майстор на пич кефалчета и костуретки :lol: всички се знаем кой какво може :mrgreen: затова не нужно да ми развиват някви отнесени теорий за риби и т.н. :mrgreen: но за да спят спокойно някой хора ще спестя засега бъдещи снимки на шарани,току що извадени от водата за снимка за поколенията :lol: та ще пусна нещо по разтоварващо - Вадене на картофите от село,бяха 3 реда , излезнаха около 18 - 20 кила чист Еко компир :D иначе жената е като малък култиватор,няма лабаво :D
Photo-0190.jpg
много вкусни картофи за пържене особено за :drinkers: вече им хванах чалъма с какво да ги пръскам и другата год. здраве и живот повече ще набоцкам :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Martin Mihailov написа:Дедо Гошо гледам у ефиро си та дате питам :cry: Щое това ЗОХ :roll: Изглеждами ськращение на (зорлем хващате) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Мартине,недей ся така,кой колкото може :D
vladislavista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladislavista »

Данчо, за правопис .................
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Павка мойта чорба се изяде до
Последната капка,баката е от
Тия в казармата,и се предлагаше
С ракия и салата на устието,
Номера е да си купиш и чепарета :lol:
IMG_20190728_100523.jpg
Добър оборот навъртях.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Don4o_62 написа:гледам с тия шарани дето ги пускам,някой вече получават нервен срив с напъните да уловят нещо по големо от пич кефалчета и не е нужно да снимат, кефалче снимка,кефалче снимка, :roll: по възрастните рибари изпитват съжаление а по младите удивление към габровския спинингист :lol: с напъните да е център, как се ловят Амджурки на спининг :D знаем че е майстор на пич кефалчета и костуретки :lol: всички се знаем кой какво може :mrgreen: затова не нужно да ми развиват някви отнесени теорий за риби и т.н.

Нагъл и неграмотен :D Много текст написа за да избягаш от въпроса:
bobopeli написа:Не разбрах само брако ли си или самохвалко който се снима с чужд улов?

Нервен срив мога да получа само от самородна простотия ! И ако достойнствата на''старите рибари'' са да се перчат с чувал риба, уловена от друг и замъкната във фризера,радвам се че не съм от тях :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Don4o_62 написа:
Martin Mihailov написа:Дедо Гошо гледам у ефиро си та дате питам :cry: Щое това ЗОХ :roll: Изглеждами ськращение на (зорлем хващате) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Мартине,недей ся така,кой колкото може :D
Дончо гледаи са откьдеми доиде наум това ськращение :shock: Прочети предишната страница по точно снимката сьс сомо :lol: Рибарите изяли филето а за Люси главата перките и от другия краи нещо :roll: :lol: кое е от другия краи незнам :roll: Сигорно сомо е с две глави :mrgreen: :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Мартине,мойта чорба е само
Повод,да се съберем,но и покрай нея
Станах известен майстор на чепарета :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

За чепаретата знам :lol: известен си чак до Босфора :shock: И за чорбата знаят чак до Видин обаче слагаи повече матерял не само перки и глави :roll: Ако сложиш и от филе може да доидеме с Киро да я пробаме на некоя сбирка :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...По бреговете плът имаше ли ? ...
Плът да искаш .
Свинкя до свинкя , шипар до шипар :lol:
Айде за по-дъртите как да е , ама млади момета и момчета да се не поддържат и да изглеждат като тюфлеци ... абе заеби :?
Много редко нещо читаво да хване окото на човек .
Иначе на тоя етап инклузива ми е силно времево и местообвързващ .
Значи буля има ищах да не се задържаме само на един плаж докато моруваме . Стават рано сабаалем с бълдъзето и палат на некой си плаж . Аз от своя страна си ставам по по-нормално време 12 - 1ч. и отивам при тех . Респективно понятието обяд е силно разтегливо а понятието вечеря в шест часа е направо немислимо . Друг е въпроса , че "запотеният келнер" ми говори за нещо случващо се от деветдесетте назад дори и у нас . Е примерно на споменатото кръчме на входа на Каваците кво се случва ? Ми казвам на момето кво ми се папка , отивам да се обадя на буля , че съм огрел и след петнайсе минути къ се върна сичко ми е сервирано и от мен се иска само да го изконсумирам . А да не споменавам колко читави кръчмета има покрай плажовете навсекъде , освен у нас и по Юръпа , та нормално инклузива да отшуми в графата единствено по затворените комплекси от типа Туркиш виалет .
Айде да почнем от теб .
Не дърпай от време на време Дончо за опашката , гледам по принцип си спрел да го правиш и дано така продължи .
Don4o_62 написа:...,някой вече получават нервен срив ....
Дончо , когато някой няма дори академичен интерес относно риболова на шаран и още по-малко към консумацията му , няма как да получи нервен срив .
Почваш съвсем тенденциозно да се заядаш с хората , което в никакъв случай не говори добре за теб .
Снимките на риба в телен живарник просто са грозни но не незаконни , от там натам пущай си ако искаш но в никакъв случай като тая с двата живарника без съпътващият коментар колко хора сте ги ловили !
Ще се радвам ако разбереш какво съм написал и се поспреш , особено от към целенасоченото заяждане с хората .
Давай го по-лежерно и без напрягане .
lusienn написа:... Номера е да си купиш и чепарета :lol: ...
Сега на какво реклама правиш , на чепаретата или на чорбата :wink: :lol: :lol: :lol:
bobopeli написа:...Нервен срив...
Борка , предлагам да спрем до тук :wink:

Хах , да споменем оня смешко Красе как ме разсмя искрено :lol: :lol: :lol:
Мъчат го куп комплекси човечето но пък си се изживява като фактор в своите си очи , аслъ като един друг смешко , петър василев , пребиваващ в Кипър и подвизаващ се във форума до едно време .
Отдавна не се бях смял така :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Павел Иванов написа:
G.Petkov написа:
Айде да почнем от теб .
Не дърпай от време на време Дончо за опашката , гледам по принцип си спрел да го правиш и дано така продължи .

bobopeli написа:...Нервен срив...
Борка , предлагам да спрем до тук :wink:

Пафка,знаеш ли кое е най жалкото и грозното,споделиш нещо и все се намира някой да се направи на интересен,но във безсилието да го прави същото,почва да опонира с куп безмислени писаници :wink: и ти не мълчиш същото ако стане и с теб :wink: ,така че найстина да спрат да ме дърпат за опашката или хуя :lol: и изобщо от много преди съм казал, никой да не се занимава с мен,който не му се гледа или общува,да ме подминава като пътен знак :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

жената одеве сподели на работата какъв проблем станал,та дошла някакво жена да зарежда,колегата я питал какво,казала бензин,той я питал още веднъж, тя пак бензин,за 80 лв. оня сипал за 80 лв. и като плащала и и казали горивото,крякнала,че колата и била дизел и станало едно мазало...регионални,управители,майстор да точи горивото,но кой прав,кой крив изкарали пълнача крив,та много внимавайте като зареждате и казвайте по 2 пъти отчетливо,че после и извинете няма да помогне :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа: ..... Друг е въпроса , че "запотеният келнер" ми говори за нещо случващо се от деветдесетте назад дори и у нас .....
Това бе алегория ! :D

Ама конкретен пример - след семинар, решихме да пропуснем обяда и да разгледаме Варна отблизо.
Кратка спирка на входа на Морската градина.
Да, хубаво направена, много зеленина, ама жега, дейба.
А трябва и да се яде.

И като почнаха едни обиколки:
- "Хепи-то" пълно, няма свободна маса;
- един турски ресторант с яки цени, ама яденето щяло да стане след един час ! :roll:
- още няколко съмнителни кръчми;
И накрая седнах изнемощял в в някакво лачено, обедно меню - пиле с картофи - пълен боклук ! :rolleyes: :mrgreen:
Добре, че бирата поне ставаше за пиене.

Това бе преди две-три години и си обещах, че кон за кокошка вече няма да разменям ! :D
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Две години имам служба в Ромпетрол в с. ..... и там имам случка по същия начин с едни румънци.Прибират се от някъде си ,остават им около стотина км. до Гюргево и искат бензин за 20лв.Няколко пъти питам какво искат ,соча им колонките-бензин искат .Обикалям колата отпред ,отзат ,никакъв знак с какво върви.По принцип дизелките са с по-широка гърловина-тяхната нормална.Сипах бензин ,чао ,лек път и т.н.,обаче нещо съм неспокоен.След десетина минути цъфнаха същите,спряха на паркинга и като се почна една гюрултия между тях си.Обаче надделя една от жените им и сочи дизел колоната.Шах ....Въртя телефони на стари и опитни шофьори казват ако резервоара е празен пълни до горе ,проблем няма.Значи на дизела едни около 5,6,8 процента бензин да сложиш даже е добре.Напълних до откат и пак чао.Повече не ги видях ,ни ги чух.
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Don4o_62 написа: Пафка,знаеш ли кое е най жалкото и грозното,споделиш нещо и все се намира някой да се направи на интересен,но във безсилието да го прави същото,почва да опонира с куп безмислени писаници :wink:

Не се правя на интересен, повръщами се от такива като тебе. Риболова е хоби а не средство за препитание. Отвращавам се от персони за които пълненето на фризера с риба е върхът на риболовно то майсторство.

Че и нагал, споделял бил? Кое бракониерски те си подвизи?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа: ..... Айде да почнем от теб .
Не дърпай от време на време ..... за опашката , гледам по принцип си спрел да го правиш и дано така продължи .....

Обещавам!

На онзи, дето не позволява да споменавам Името Му,
Отдавна съм му откачил фазата.

Това с двата живарника стана случайно.

Все пак, нали гледам Тубата с роликите на братушките,
На техният фон, нашият е като сестра Дънкан ! :D
Порочен, ама малко ! :wink:

Има известни забележки към него, но поне не рита рибите по брега ! :D
И ползва живарник, макар и телен,
Щото ония, нанизват живите риби на счупен клон през хрилете, дейба ! :evil:
Заключено

Обратно към “Разни”