Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Днес си пробвах късмета на Калиманци. От сутринта до вечерта едно дребно шаранче (около 700гр) и една каракуда (каракуди не съм търсил изобщо). Колегите покрай мен хванаха по някоя и друга риба над кило. Като цяло мнението ми е, че рибата не яде. През целия ден водата вреше от подскачаща риба но просто не яде.
Здравей колега, пробвай на яз. ОризариLuzifer написа:Днес си пробвах късмета на Калиманци. От сутринта до вечерта едно дребно шаранче (около 700гр) и една каракуда (каракуди не съм търсил изобщо). Колегите покрай мен хванаха по някоя и друга риба над кило. Като цяло мнението ми е, че рибата не яде. През целия ден водата вреше от подскачаща риба но просто не яде.
Благодаря Колега ще го пробвам този гьол обезателно, но сигурно ще е на есен.
Иначе снощи с баща ми прекарахме вечерта на яз. Манастир. Резултата са 3 шаранчета (двете малко над кило третия около 2кг) Риба има според това което видях като игра през цялото време. Язовира обаче е много труден тъй като рибата обикаля местата с драки, а от там трудно се вади какъвто и да било такъм. Пазача каза, че редовно ловял сомове пред стената, но на вас оставям избора дали да му вярвате.
П.С. Ударите са съсредоточени предимно рано сутринта между 6 и 9ч.
Иначе снощи с баща ми прекарахме вечерта на яз. Манастир. Резултата са 3 шаранчета (двете малко над кило третия около 2кг) Риба има според това което видях като игра през цялото време. Язовира обаче е много труден тъй като рибата обикаля местата с драки, а от там трудно се вади какъвто и да било такъм. Пазача каза, че редовно ловял сомове пред стената, но на вас оставям избора дали да му вярвате.
Здравей отново колега, радвам се за вас. Може ли да направим съвместен риболов понеже нямам кола и не съм шофьор. Ако решите ето и телефон 0893259070Luzifer написа:Благодаря Колега ще го пробвам този гьол обезателно, но сигурно ще е на есен.
Здравейте колеги! Предстои ми риболов около Варна. Та да ми кажете особено в тези жеги Къде мога да си пробвам късмета за каракуда шаран и бял амур. Няма значение от вида на водоема 

-
- вече хвърля и на тежко
Бозвелийско, Комарево, Тръстиково. Условията са горе долу еднакви. Ако вземаш риба Комарево, ако ли не и другите два са вариянт. За Тръстиково е добре да имаш ботуши или гащеризон.Alpha написа:Здравейте колеги! Предстои ми риболов около Варна. Та да ми кажете особено в тези жеги Къде мога да си пробвам късмета за каракуда шаран и бял амур. Няма значение от вида на водоема
Благодаря колега!Ivan_nikolov написа:Бозвелийско, Комарево, Тръстиково. Условията са горе долу еднакви. Ако вземаш риба Комарево, ако ли не и другите два са вариянт. За Тръстиково е добре да имаш ботуши или гащеризон.Alpha написа:Здравейте колеги! Предстои ми риболов около Варна. Та да ми кажете особено в тези жеги Къде мога да си пробвам късмета за каракуда шаран и бял амур. Няма значение от вида на водоема
Обадете се 0893259070Alpha написа:Здравейте колеги! Предстои ми риболов около Варна. Та да ми кажете особено в тези жеги Къде мога да си пробвам късмета за каракуда шаран и бял амур. Няма значение от вида на водоема
Сейков здравейте, какво стана на Ботев, има ли балъциI. Seykov написа:Колеги да ви питам за статуса на яз.Ботево как се развиха нещата там .Преди две седмици бях там и имаше табела ,че риболова е забранен до 2 юни питах трима от селото ,но неми дадоха реална информация.
Някакво инфо за Блъсково,големия-условия,има ли риболов и т.н.?
На Блъсково големия такса 20 лв. три пръчки и дават една риба между 1,5 и 3 кг.
Разрешено е само от страната на къщата, като при напускане се обаждаш да ти проверят улова.
Преди седмица на сладка и ароматизирана царевица десетина шарана около килото и един амур 2,4 кг.
Дребните таранки и шаранета също не липсват. Колега на щека извади таранка-килограм.
Разрешено е само от страната на къщата, като при напускане се обаждаш да ти проверят улова.
Преди седмица на сладка и ароматизирана царевица десетина шарана около килото и един амур 2,4 кг.
Дребните таранки и шаранета също не липсват. Колега на щека извади таранка-килограм.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги.Някой има ли свежо инфо за язовир Звънец. Поздрави и Наслука!
Колеги здравейте!
Понеже тази година се поболях малко и не съм ходил за рибка с едно две изключения.Та питането ми е някой колега да е пробвал кометата по Камчия и дали са активни вече?
Благодаря предварително и наслука!
Понеже тази година се поболях малко и не съм ходил за рибка с едно две изключения.Та питането ми е някой колега да е пробвал кометата по Камчия и дали са активни вече?
Благодаря предварително и наслука!
Здравейте колеги,
Дайте съвет за някой платен язовир около Варна да отидем утре семейно. Без нищо ангажиращо, просто да има каракуда и да си ловим на директни или фидери.
Поздрави и наслука.
Дайте съвет за някой платен язовир около Варна да отидем утре семейно. Без нищо ангажиращо, просто да има каракуда и да си ловим на директни или фидери.
Поздрави и наслука.
Здрасти Дончо,
Сега видях че си писал.
Надявам се всичко е наред със здравето. Ако имаш нужда от помощ, звънкай.
Иначе за Камчия мога да дам инфо за спинингов риболов. Ловя кефал около Гроздево, ходих и един път на Венелин, но там слабо, почти капо.
За сом пробвам но не целенасочено. Нямам атаки за сега.
Поздрави
Сега видях че си писал.
Надявам се всичко е наред със здравето. Ако имаш нужда от помощ, звънкай.
Иначе за Камчия мога да дам инфо за спинингов риболов. Ловя кефал около Гроздево, ходих и един път на Венелин, но там слабо, почти капо.
За сом пробвам но не целенасочено. Нямам атаки за сега.
Поздрави