Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
За да има за какво да се закача ...... /баси майката ,не съм писал от години ,и изведнъж директно в морския?!?!?!?! /tugman написа:Този път достигнахте "дъното"!
Товарих колата преди малко ,че утре ставам Варненец и аз.Сложих две спинарки на 2,70/новички/ и две макарета 3000/новички/ ,куфарчето ми/старичко/ и кутийката с чепарета от Киро/имам ги от години/.
Не знам вашите дали ловят ,ама съм сложил и една кутийка с още 1000 куки в багажа ,та да има да ми връзва човека.Само къде прочетох в тази тема за цената на чепаретата/не съм плащал до сега и не знам/ ,та сложих и няколко нетъркалящи се до банковата си карта!
Идвам Кире и ще помпя с твоите мухи ,от твоята лодка и по показанията на твоя сонар.Ако не ловя ,значи не му разбирам
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
То хубаво ще помпаш ама рибата нещо уредя
а и след днешната буря да не казвам изчезна
а и след днешната буря да не казвам изчезна
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
El Pescador
- ще става разбирач

аз спирам да пиша в тази тема ,аз съм риболовец ,а който иска да си рекламира чепаретата да си направи сайт или си има място за реклама !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Сапунче,знаЙш че те чакам,опазил съм къде 15 чепарета,за разходките,
тъй че,крий ги твоите,може да потрябват...
След този запад вятър тези дни,ще имаме слука,че може и
онези големи глави да видим,дето ти вземат половината рибка.

тъй че,крий ги твоите,може да потрябват...
След този запад вятър тези дни,ще имаме слука,че може и
онези големи глави да видим,дето ти вземат половината рибка.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
А дано наистина спреш, че си токова далече от всичко в тази тема, че даже нямаш идея. Всичко хубаво!El Pescador написа:аз спирам да пиша в тази тема ,аз съм риболовец ,а който иска да си рекламира чепаретата да си направи сайт или си има място за реклама !!!
Не мога да разбера какво не можете да разделите чепарето има едно основно свойство ДА ХВАЩА. Тука спора се превръща все едно да стигнете до едно мнение коя кола и коя жена е по хубава. Ако на центъра до шадраваните някоя ви се надупи ,ако минат 1000 човека ще получиш 15000 акъла как да я оправиш ,че и тука същата работа става . А за ПРОДАВАЧИТЕ правенето на качествени чепарета е едно ,а продажбата им е съвсем друго майстори на чепарета много но явно търговците са малко и затова му ядете ЗАДНИКА на Люси аз пък му правя евала . Чепарета му може да нямат външен вид ама съм сигурен че хващат и понеже е добър търговец много ви е яд.
Тая от шадраваните с големи бомби ли е?bubamara написа:Не мога да разбера какво не можете да разделите чепарето има едно основно свойство ДА ХВАЩА. Тука спора се превръща все едно да стигнете до едно мнение коя кола и коя жена е по хубава. Ако на центъра до шадраваните някоя ви се надупи ,ако минат 1000 човека ще получиш 15000 акъла как да я оправиш ,че и тука същата работа става . А за ПРОДАВАЧИТЕ правенето на качествени чепарета е едно ,а продажбата им е съвсем друго майстори на чепарета много но явно търговците са малко и затова му ядете ЗАДНИКА на Люси аз пък му правя евала . Чепарета му може да нямат външен вид ама съм сигурен че хващат и понеже е добър търговец много ви е яд.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Ти си 15001 УМНИК за това говоря пълно е тука със заядливи келеши ,разбирачи, комплексари ,завистливци,такива дето ловят само във форума и си чешат езиците ,а не са виждал въдица на живо.Сякаш идеята на сайта е да си помагаме с идеи ,информация ,а не да си мерим пишките и да се заяждаме . Трябва да има колегиалност да уважаваме мнението на другия . Нищо лично rahkoto 1
Е... това , че не разбираш от шега си е твой проблем.
Ако следиш внимателно темата всичките ми ''мерения на пишки'' са свързани единствено
с идеята да се запази темата, за което досъсипване в основата е човека, който възхваляваш.
Дреме ми на ''ПИШКАТА'' кой колко продавал .Между другото съм виждал един -два пъти въдица на живо
ама не са ми давали да я пипна.Това, че на теб не ти е била полезна темата си е твой проблем..така или иначе
вече няма смисъл от нея!....много проблеми ти станаха.Нищо лично бубамара!
Ако следиш внимателно темата всичките ми ''мерения на пишки'' са свързани единствено
с идеята да се запази темата, за което досъсипване в основата е човека, който възхваляваш.
Дреме ми на ''ПИШКАТА'' кой колко продавал .Между другото съм виждал един -два пъти въдица на живо
ама не са ми давали да я пипна.Това, че на теб не ти е била полезна темата си е твой проблем..така или иначе
вече няма смисъл от нея!....много проблеми ти станаха.Нищо лично бубамара!
От темата има смисъл и то голям за щастие не е от сезон 2018-2019 за Люси има един лаф ЛУД УМОРА НЯМА САМО СЕ ПОТИ ама всички останали не мога да ви разбера кво му се дърлите ,аз съм му писал или коментирал нещата два три пъти без заяждаме ако не му обръщате внимание мисля ,че ще е далеч по спокойна темата на всички им е ясна
пък и виждат за щастие кой какво връзва колко е качествено и ТНТ. Ако си мислиш ,че някой нов колега ще си помисли ,че Люси е Бог на чепарета и затова го плюете значи нещо на вас не ви е наред. При него нещата стоят според мен пак ще използвам лафче ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАБА БАЕ.
пък и виждат за щастие кой какво връзва колко е качествено и ТНТ. Ако си мислиш ,че някой нов колега ще си помисли ,че Люси е Бог на чепарета и затова го плюете значи нещо на вас не ви е наред. При него нещата стоят според мен пак ще използвам лафче ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАБА БАЕ.
Много подходящ лаф, но при този човек не важи това с оставянето на мира и спокойствието.
Оттърва му тогава съвсем края...както и да е аз се понаучих да си вързвам кукичките ,а годината
е много подходяща за да си проличи чепарето и съм си доволен за себе си(както и някои приятели ).
Оттърва му тогава съвсем края...както и да е аз се понаучих да си вързвам кукичките ,а годината
е много подходяща за да си проличи чепарето и съм си доволен за себе си(както и някои приятели ).
-
El Pescador
- ще става разбирач

За Люси не мога да си кривя душата и да не призная, че е добряк човека. Мен лично много ме дразнеше с хилядите рошави чепарета, които постваше денонощно, с безмислените му коментари и глупостите които пишеше за риболова и това как с три риболова годишно е разбрал всички тайни на морето и тн. Но не може да му се отрече, че никого не е обидил тук и не е плюл по никого. Човека си показва само това какво прави и няма коментари за чепаретата на други колеги. Разбира се има много други като него, но все пак той изтърпя всякакви гадни коментари срещу него (част от които и мои,) , и човека запази самообладание. На повече тук се е случвало да ги "настъпят" с няой коментар и става мазало после. Люси обаче е бетон! Просто е малко досаден и обсебващ и не зачита чуждото мнение, но не е лош човек и категорично не е злобен.
Gergi_81 абсолютно съм съгласен с теб и всички си изкарват злобата върху него а пък той човека си е успешен в бизнеса с чепарета ,а те му завиждат как може тези гадни и рошави чепарета да ги продава със стотици ,а на майсторите на КАЧЕСТВЕНИ ЧЕПАРЕТА да им седят и да сабират прах това е България злоба човешка. Търговията не е за всеки колеги има хора пясък в пустинята продават
Повярвай ми, на никой тук не му седят чепаретата, но не е там въпроса. За всеки влак си има пътници, както се казва. Аз на Люси преди му бях казал, че просто хората са различни и търсят различни неща. Тези, които търсят моите чепарета никога не биха ползвали такова като на Люси, вероятно и обратното.bubamara написа:Gergi_81 абсолютно съм съгласен с теб и всички си изкарват злобата върху него а пък той човека си е успешен в бизнеса с чепарета ,а те му завиждат как може тези гадни и рошави чепарета да ги продава със стотици ,а на майсторите на КАЧЕСТВЕНИ ЧЕПАРЕТА да им седят и да сабират прах това е България злоба човешка. Търговията не е за всеки колеги има хора пясък в пустинята продават