Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Мухарски риболов
 Мухарски риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Мухарски риболов
 Мухарски риболов

Около Варна?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Около Варна?
Благодаря!nexxt написа:класни риби , поздравления !
Рибите които съм виждала там са два пъти по-големи от моите, обаче са мноооого хитри. Наблюдавала съм от моста поведението им много пъти с различна стръв, уникални хитреци са.
Винаги първо идват малките, големите обикалят на голямо разстояние. Ако случайно хванеш някое от малките, всички изчезват заедно и не ги чакай повече. Колкото и червеи да хвърляш, големи повече не идват-за деня.
Най- сполучлив риболов имам с воблер и обхождане на различни места след 18,00 ч.-лятото.
Пожелавам Ви успех!
Пропуснах да предупредя!
Внимавайте, ако решите да влезете в реката!
Вода до коляно и изведнъж потъваш до кръста.
Дъното е като рехава глина. Може да се удавите в 50, 60 см. вода.
Знам го от опит. Влязах да си откача воблера от една драка и едва излязах.

Внимавайте, ако решите да влезете в реката!
Вода до коляно и изведнъж потъваш до кръста.
Дъното е като рехава глина. Може да се удавите в 50, 60 см. вода.
Знам го от опит. Влязах да си откача воблера от една драка и едва излязах.
- Ribar
- ще става разбирач 
ебати кефалите! Такива не съм и виждал на живо  Поздравления! Благодаря за цялостната информация, септември ще ги намина, надявам се. Сега ме чакат велинградските риби
 Поздравления! Благодаря за цялостната информация, септември ще ги намина, надявам се. Сега ме чакат велинградските риби 

Поздравления! Благодаря за цялостната информация, септември ще ги намина, надявам се. Сега ме чакат велинградските риби
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?

Е, май и с Велинградските не ти се е получило, че отдавна не си писал, а редовно проверяваш форума!!!Ribar написа:ебати кефалите! Такива не съм и виждал на живоПоздравления! Благодаря за цялостната информация, септември ще ги намина, надявам се. Сега ме чакат велинградските риби

Това в кръга на шегата

Малко черен хумор

- Ribar
- ще става разбирач 
съвсем си е вярно, изобщо не ми се получава, особено с мухарката, на блесна имам 1 дребно кефалче, но пробвах само първия ден, от тогава само на мухарката, имам по 2-3 кълванета на ден, но не мога да ги засека нещо  Продължавам да упорствам и ще се похваля, ако хвана нещо
 Продължавам да упорствам и ще се похваля, ако хвана нещо

Продължавам да упорствам и ще се похваля, ако хвана нещо
 Продължавам да упорствам и ще се похваля, ако хвана нещоРиба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?

- Ribar
- ще става разбирач 
не мога да не се "похваля":
Още една риболовна мечта е сбъдната. Рибката плува обратно.
За мое съжаление на жива стръв - ручейник. Упорствах 8 дни подред с мухарката и на суха муха и на нимфа се принудих да ловя, макар, че ми е много чуждо и трудно още, на воблер и блесна един ден пробвах също, е, няма и няма..та се реших да ловя с жива стръв, колкото да си сбъдна мечтата..много съм доволен..от утре продължавам с мухарката, да видим какво ще стане.

Още една риболовна мечта е сбъдната. Рибката плува обратно.
За мое съжаление на жива стръв - ручейник. Упорствах 8 дни подред с мухарката и на суха муха и на нимфа се принудих да ловя, макар, че ми е много чуждо и трудно още, на воблер и блесна един ден пробвах също, е, няма и няма..та се реших да ловя с жива стръв, колкото да си сбъдна мечтата..много съм доволен..от утре продължавам с мухарката, да видим какво ще стане.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?

- 
				BeardedMan
- новобранец 
Мilena написа:Местата които посочвате се намират до помпената станция. Там става добър риболов през зимата. Аз говорих за ето тия местаnexxt написа:43.207523, 27.600045
https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... 27.5583738
Тук има няколко удобни места но за мухарка е трудно , може би септември-октомври ,сега е като малка джунгла..пробвах с муха(муха силно казано,самоделни коркови бръмбърчета) на спининг ,по-големите риби заобикаляха , една единствена атака на дребно кефалче.
Здравейте! Нов съм в този спорт/хоби и съм от Варна. Тъкмо си купих спининг въдичка и бих искал да посетя девненската река на посочените от Вас места, но уви ликновете от скрийншотовете не работят вече. Дали е възможно отново да ги приложите, за да ме отркехнете къде точно мога да хвана и в последствие пусна първите си кефали.
Да така е, защото ги изтрих!BeardedMan написа:Мilena написа: но уви ликновете от скрийншотовете не работят вече.
След постовете ми в темата се появиха едни новобранци без капка съвест, които до ден днешен опроппастяват реката.
Желая Ви късмет!
- 
				BeardedMan
- новобранец 
Мilena написа:Да така е, защото ги изтрих!BeardedMan написа:Мilena написа: но уви ликновете от скрийншотовете не работят вече.
След постовете ми в темата се появиха едни новобранци без капка съвест, които до ден днешен опроппастяват реката.
Желая Ви късмет!
Ех, жалко!
BeardedMan , разгледай местата около помпената станция , през ЖП моста по протежението на реката също има  или  ЖП мостовете от страната до Разделна .Лятото е като джунгла и не е много удобно за риболов , леснодостъпните места са окепазени ,не знам с какво са ловили но дори  нямаше жабчета  ... недобросъвестни винаги е имало , едва ли четат форума.