Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов от лодка
 Риболов от лодка

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов от лодка
 Риболов от лодка

Каква е тази лодка?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- jordanpetkov
- разбира нещата 
Каква е тази лодка?
Здравейте, колеги харесах една лодка в Ахтопол, но няма никакви обозначения като марка или производител, дължината е 4,50м. само това знам, със собственика на лодката нямах честа да се запознаем и да го разпитам. 
Пускам темата с няколко снимки и надежда, ако някой знае модела и марката да пише?

Пускам темата с няколко снимки и надежда, ако някой знае модела и марката да пише?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Re: Каква е тази лодка?
Дай няколко снимки и отпред, отстрани и отзад.
На пръв поглед лодката е направена грамотно, отчитайки спецификите на морско лодкостроене. Незнам как е корпуса.
Много компании, на един корпус имат по няколко палуби, които се водят различни модели лодка.
Отзад трябва да има табелка, с информация за производител, година на производство, размери....
Да допълня: не само грамотна палуба, а бих казал много грамотна палуба, проектирана от практическите проблеми в морето.

На пръв поглед лодката е направена грамотно, отчитайки спецификите на морско лодкостроене. Незнам как е корпуса.
Много компании, на един корпус имат по няколко палуби, които се водят различни модели лодка.
Отзад трябва да има табелка, с информация за производител, година на производство, размери....
Да допълня: не само грамотна палуба, а бих казал много грамотна палуба, проектирана от практическите проблеми в морето.
- jordanpetkov
- разбира нещата 
Не можах да направя повече снимки....... и не намерих табелки с информация за производител, година на производство, размери....
Лодката е наистина много подредена, имам много капризен вкус, чак по някога се ядосвам на себе си, а тази ми хареса мнОООго!
Има ли колеги от Ахтопол моля да се включат ...........

Лодката е наистина много подредена, имам много капризен вкус, чак по някога се ядосвам на себе си, а тази ми хареса мнОООго!
Има ли колеги от Ахтопол моля да се включат ...........
- 
				milen_ilchev
- научил се да хвърля 
- 
				Петър Недев
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
даже една се продава,оборудвана.
https://www.auto.bg/obiava-56613493/lod ... evanti-440

Когато няма риба.......не кълве!

- jordanpetkov
- разбира нещата 
Благодаря колега milen_ilchev поздрави и наслука!milen_ilchev написа:Лодката е тази:
http://www.stakloplast.com/products.php?product_id=14
- jordanpetkov
- разбира нещата 
Продадена е преди 2год.Петър Недев написа:даже една се продава,оборудвана.
Ще търся втора употреба, ако излезе нещо на по нормална цена?

- jordanpetkov
- разбира нещата 
Още малко да ви поизмъча, търсих мнения за Леванти 440 но не намерих нищо смислено!
Ако желаете дайте мнения, ще се ползва на нашето море основно за риболов с въдица?

Ако желаете дайте мнения, ще се ползва на нашето море основно за риболов с въдица?
- 
				Nikolay Dimov73ooo
- новобранец 
Обади се на продавача от изтеклата обява. Поговори с него, може да ти сподели плюсове и минуси за лодката.

- tiho_roev
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Имам такава лодка но е без конзола .Като лодка се държи много добре гаси вълната и не вкарва вода вътре .Голяма широка и стабилна лодка за класа си Ако нещо друго те интересува питаѝjordanpetkov написа:Още малко да ви поизмъча, търсих мнения за Леванти 440 но не намерих нищо смислено!

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .

Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- jordanpetkov
- разбира нещата 
Благодаря за мнението, направих запитване в Царево правят се по поръчка на клиента, и нямат в наличност, цената е около 4000лв. комплект.tiho_roev написа:Имам такава лодка но е без конзола .Като лодка се държи много добре гаси вълната и не вкарва вода вътре .Голяма широка и стабилна лодка за класа си Ако нещо друго те интересува питаѝjordanpetkov написа:Още малко да ви поизмъча, търсих мнения за Леванти 440 но не намерих нищо смислено!
Търся само лодка, втора ръка в добро състояние..............?
Ако излезе нещо, звънкайте 0896626866. Йордан?
- tiho_roev
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Погледни турските лодки те като качество и цена са по добри в момента  

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.

- jordanpetkov
- разбира нещата 
Гледал съм ги............ хареса ми Сафер 4,50м. , но съм с ограничен бюджетtiho_roev написа:Погледни турските лодки те като качество и цена са по добри в момента

За това ще търся втора ръка Леванти 4,40м.
Твоята продава ли се?
- Martin Mihailov
- учете се от него 
До колко ти е бюджета 

- tiho_roev
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Не бацеjordanpetkov написа:Гледал съм ги............ хареса ми Сафер 4,50м. , но съм с ограничен бюджетtiho_roev написа:Погледни турските лодки те като качество и цена са по добри в момента
За това ще търся втора ръка Леванти 4,40м.
Твоята продава ли се?