Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Жегите току що свършиха, Дончо - в София гърми и трещи, температурите паднаха поне с 5 по Целзий... Та, мисълта ми е - глей ти като човек от малко по на югоизток от столицата да се не преебеш, не фащай кур тази вечер, захладняването идва неотвратимо и при вас ... 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ей, кога нема дъшт, ората и на градушка се радват!Д-р Флекс написа:Белуга в Блъди Мери... ...


На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ъхъ....разбрах от опитDon4o_62 написа:...трябва да си нагъзен и згънат ...




На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15104
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И аз днес дръпнах малко дребен костур.
Закачиха се и няколко бели рибки, ама маломерки.
Дано да са оцелели.
Живите костури също получиха "втори шанс" !

Другото отиде в тигана !
Извадих малко гъби от фризера, та стана - гъби и риби !
Спокоен ден,
Лято, риболов, хубаво време.
Закачиха се и няколко бели рибки, ама маломерки.
Дано да са оцелели.
Живите костури също получиха "втори шанс" !

Другото отиде в тигана !
Извадих малко гъби от фризера, та стана - гъби и риби !

Спокоен ден,
Лято, риболов, хубаво време.
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
аз ходих на едно приятно и спокойно местенце със сянка,дето държи щука,да развъртя малко спининг,че фана паяжина
но не искаха да вземат на нищо,трябваше надвечер, но нищо,другия път,важното че беше спокойно и тихо без навалица 


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
неска човек айляк и се чудих кво да правя,та се сетих за обед да спретна една агнешка чорбица от дреболий
подготовката....
после на бавен огън повря да поеме в дълбочина,застройка,леко запържен червен пипер, повечко магданоз и крайния резултат
стана вкусна и лека агнешка чорбица,ненатоварваща стомаха,да ми е сладко





Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Те това е чорба а не гола вода



- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Martin Mihailov написа:Те това е чорба а не гола вода![]()
...кАжи му го на Руслан, че зе да е фен на Лусковата водица...чиста водица - бистра главица!



На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
От две кучета праи чорба за десет човека



- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Другари,да ви кажем за чорбите да не го ядете Люс
рибена чорба се прави да е бистра,без застройка,само подправки и чисто месо от рибата,също и Смилянския фасул така се готви,но Оригинал,имах възможност да взема малко от извора
но само той,другите квото им сложиш, все стават


Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Дончо, ти си голямо момче вече, що се абиш още да обясняваш на другарите? Че си прав, 100% прав си, само че те няма как да го разберат... 

- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Докторе,винаги си прав за мен,знаеш го,но нека сме позитивни, добри и обяснителни
пък който разбрал,разбрал
Гледах одеве във фейса едни клатушки,то беше охкане,ахкане как трудно ги намерил оня, колко ловяли щука и де да знам...на клатушка колко да се ловят


Гледах одеве във фейса едни клатушки,то беше охкане,ахкане как трудно ги намерил оня, колко ловяли щука и де да знам...на клатушка колко да се ловят

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Бе да ти кажа, на клатушка бая се ловят щуките. Аз, без преувеличение, щукарствам спинингово от 1971а, имам разловени сигурно няколкостотин различни примамки за всякакви условия на щукоулов, и клатушката е безспорен номер едно. Те самите клатушки за щука са, ако не няколко стотин, поне няколко десетки вида, но така или иначе, най-универсалната примамка, работеща в 90% от конкретните ситуации за щука, е клатушката. Категорично обаче, няма "най-добра клатушка за щука" - има различни биячи, работещи при различните условия.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Чей те питам обаче предпочитанията ти към чорбите от риба. Ти, Дончо, като многолетен риболовец, каква чорба би предпочел - такава, дето й усещаш вкуса на риба, и той да е само подсилен от добавената подправка, като тия дето ги вари Люско, или такава, дето миризмата на торф и лоясало рибно месо е грубо прикрит от тежка застройка с червен пипер и яко чесън в нея, като прехвалената "дунавска" чорбасъ? Мисля, че знам отговора 
ПП пернишко-радомирския винкелов извлек не го коментираме в контекста на чорбите...

ПП пернишко-радомирския винкелов извлек не го коментираме в контекста на чорбите...