яз.Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
vankobe
новобранец
новобранец

яз.Пясъчник

Мнение от vankobe »

Колеги, къде ги ловите тези големи каракуди? Аз две съботи подред не чука дори.И захранката му, и пружините с тънки дюзени, и перото и не ще!Ловя точно преди Беловица след моста в дясно,и на доло преди ръкава си избирам не плитко място, и не ще да пипне!В ръкава гледам че има много хора ама не искам да хвърлям върху перото на някой.Иначе на стената хващат кустур и бяла риба ама на мен ми се лови каракуда, шаран имаше и едра бабушка миналата година на тизи места а сега не знам защо така не ще?Мрежи ли разпъват не знам? Моля за информацийка малко :D :D
saksi
фен клуб-скобар

Re: яз.Пясъчник

Мнение от saksi »

И аз се интересувам от Пясъка майна.Колеги отговорете на човека ,да не ви почвам :D :D
iasenmandradjiev
новобранец
новобранец

Мнение от iasenmandradjiev »

Колеги кълве ли на Пясъчник и на какво ако не е тайна не съм ходил досега там и ми е интересно смятам да отида в събота там дайте съвет
koli4ka105l
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koli4ka105l »

преди беловица точно след дарветата в диасно и право на иазовира там вече ще се орентираш
ас риба не иам иам рибица
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Абе не е точно там местото ама както и да е :D .Доколкото те разбирам ти си ходил на залятите могили,там е гола вода!!!!!!А другото место се влиза в селото и първата в дясно,там слизаш на втечалото на реката.Избираш си място в малко по широчката част,захранка и чакане.Рибата се активизира в ранния следобед и кълве добре чак до тъмно.А и да вземете да ги махнете тези пружини :oops: каква риба ще ви дойде при 5-6 градуса на водата?От 5-излета на това место имам средно по 7-8 риби,това с осмица телескоп,перо 0.5 ако излезе вятър макс. до 1.00гр. основно влакно 0.12 и пово0.10 .
Само да допълня че последното ходене ми беше преди 2-дни и каракудата така и не влезе в ръкава,цял ден лових мухар,червеноперка и две костурчета!!!
koli4ka105l
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koli4ka105l »

ако питаш мен наи добре е на бански дол или под краварника но като не са били никога на този иазовир едва ли ще го намериат местото
ас риба не иам иам рибица
iasenmandradjiev
новобранец
новобранец

Мнение от iasenmandradjiev »

Миналата събота бях на В.Коларов на залива за м.Чатъма излиза пъсътрва и кефал на щека , благодаря за информацията за Пясъчник утре ще опитаме на място как е ,
Аватар
pe6ev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pe6ev »

Аз имам информация от чичо ми,от миналата събота - класически валат.Цял ден не е барнало,каза че рибата нещо се е наплашила и се е отдръпнала навътре
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

На Пясъчник миналата година по това време каракудата беше пощуряла.Имам предвит над 600-700 гр парчето.Това за мен е един от най-непредвидимите язовири в страната.Един ден може да наскубеш 10 кг риба а точно на другия на същото място и стръв да изкараш 2 рибета , както ми се е случвало.Иначе язовира съхранява почти всички видове риба! Наслука :wink:
TICA FAN
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колега в момента на яз.Пясъчник е доста трудно да си хванеш риба / каракуда / по простата причина че започна да се бие тоест да си хфърля хаивера . Неделя бях там и имаше 5. 6. човека каракудата се биеше на 10.см. от брегът колегите ги гонеха с кеповете по брегът .Така сега наи важното можеш пак да си хфанеш некоя каракуда само че трябва да знаеш местата .Стигаш стената на язовира тръгваш по неия и стигаш на края там свиваш в дясно и тръгваш по скапания път некаде около 300 метра има малки заливчета там си избираш едно ище си хванеш риби .Впрочим сложиси по здрав водач защото един хубавец около 4. кг. ми скъса повода. Задължително БЯЛ и торен. Еми НАСЛУКА /и не се учудвай че ще хващаш само мъжки екземпляри и пак НАСЛУКА
Всичко заебавам и за риба заминавам!
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Днес на яз."Пясъчник" в края на стената-не пипна, нито на бял,червен,хляб,на пружина,царевица.Времето беше разкошно.Не ходих на ръкава, защото ме беше страх да не затъна с колата.
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Като започне да се бие там и отиват парашутите :( Иначе след забраната ще тръгне и костура и каракудата.Сега дочух , че епизодично излизала по някоя риба.Успех
TICA FAN
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

stocher написа:Днес на яз."Пясъчник" в края на стената-не пипна, нито на бял,червен,хляб,на пружина,царевица.Времето беше разкошно.Не ходих на ръкава, защото ме беше страх да не затъна с колата.
За стената ми се струва че е малко раничко,сега рибата е в по-плитките заливи и търси да си хвърли хайвера,а пак и водата в плиткажите е по топла!!!! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”