Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За щука край Варна?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
За щука край Варна?
Здравейте, къде около Варна може да се отиде за щука? Някакви блата има ли наблизо? Става дума за разстояние до 50, може би 80-км. На Цонево до колкото знам няма никаква. За съжаление край Варна няма много близни места за риболов, вярно че морето е тук, но ако говорим за сладководен риболов
Много ще съм благодарен ако някой ми каже за местенце за щуколов. Поздрави!

- nikaro
- ще става разбирач
Re: За щука край Варна?
Пробвай на Шабленското ез. но май още не взимала много.Аз чакам времето малко
да се пооправи и ще ида да пробвам.Успех колега
да се пооправи и ще ида да пробвам.Успех колега

- Fishing_Fan
- разбира нещата
на Шуменския язовир,не знам как е хавата откъм щуката,такса 5 лв на човек,разрешено само на стената,риба-ЩУКА,костур,червеноперка,каракуда,шаран бял амур и толстолоб
-
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията, аз по-скоро се интересувам от разни блата и темподобни, по големите язовири сигурно има риба, но и рибарите не са малко. В северна България са добре - имат си стари корита, доста реки, а ние ВАрнанци само едно море без риба...
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Електрончик,блатата са в джунглата южно от устието на Камчия-Азмаците,но там не веднъж сме споменавали,че ако те пипнат-лошо ти се пише.Имало много и големи щуки,но след като е забранено-не е вариант.Другата възможност са азмаците под преливника на Цонево,но там последния път имаше малко вода и риболова е невъзможен.Най-много да има останала някоя щучка до килото и това е-не е вариант.Шабла е доста голямо блато,ама трябва да провериш снимките с табелата за забраните,някъде из форума е.За щука съм чувал,че има в рекичката дето минава през Слънчев бряг,ама колко е вярно-незнам.Друга възможност е Силистра на Дунава.
Тука с хищниците и спининговия риболов ситуацията е кофти,за това като се постопли взимам блесните и търся постоянно чернокопа у големия гьол.На Цонево бялата риба не иска на спининг,щуки няма,кефали няма,костурите са малки,распери няма,сомовете не са като в Марица да гонят примамки.Най-близо за пъстърви може да се отиде в Странджа,или в Троянско.Кофти,ама това е положението.То от нямане и аз утре за шаран ще ходя.
Тука с хищниците и спининговия риболов ситуацията е кофти,за това като се постопли взимам блесните и търся постоянно чернокопа у големия гьол.На Цонево бялата риба не иска на спининг,щуки няма,кефали няма,костурите са малки,распери няма,сомовете не са като в Марица да гонят примамки.Най-близо за пъстърви може да се отиде в Странджа,или в Троянско.Кофти,ама това е положението.То от нямане и аз утре за шаран ще ходя.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- разбира нещата
Може и да е имало,Камба,ама миналото лято река не беше останала от сушатаКамбата написа:За щука съм чувал,че има в рекичката дето минава през Слънчев бряг,ама колко е вярно-незнам.

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- научил се да хвърля
прав си Камба, може и аз да се пробвам за чернокоп пък, както казваш, знам ли