Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Жребчево

Мнение от val »

На силикон около 8см. В това лошо време си е чист късмет.
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Мерси.А на влачене дали е почнала да се обажда. :oops:
jos83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jos83 »

аз разбрах че на римски мост давало доста добре червеноперка каракуда и платика имам инфо и за испуснат шаран за бялата не мога да кажа нищо но във събота мисля да се паркирвам там ако някой има инфо нека да сподели
Не се променят само най-глупавите
marinkey
новобранец
новобранец

Мнение от marinkey »

Колеги малко инфо. До каде водата на Жребчево,ще сам много благодарен за инфо.
Благодаря предварително :D :D :D
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ей там как не си врътнал апарата малко по на ляво от боклуците, шеше да снимаш и нас тримата как ловим на плувка. :wink:
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Zdrasti kolegi. Za parvi pat pisha i za kasmet mi se skapa klaviaturata-njama kiriliza. A sega vajnoto-vchera hvanah 1 bjala okolo kilo na vlachene i iztarvah oshte 1. Kolegi probvaha na silikon sas shoden rezultat. Ribata e palna s zrjal haiver, no vodata e 7 gradusa i kalve plaho. Hvanah i 2 mreji- mestnite vilnejat strashno. V mrejite imashe samo platika i tja s haiver. Uspeh na vsichki i pishete , che pak shte se hodi.
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Niki71, като нямаш кирилица влизаш в http://www.translit.ru и си пишеш текстчето там, после го копираш тук
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
georg

Мнение от georg »

Здравейте колеги.Аз съм от Нова Загора и винаги,когато имам възможност съм на Жребчево.Наистина е труден язовир,но ако "реши" те прави герой за нула време.Относно бялата риба най-добри резултати съм имал на влек-/тролене/.Много от вас знаят какъв трафик на лодки има в моментите на активност от нейна страна.Сега тече забраната,но след това се надявам на добър улов,както от бряг,така и на влек.Язовирът е пълен.Когато имам възможност ще ви спущам инфо по теми, които ви интересуват.Ще ми е приятно,ако някога направим съвместен риболов!Знам,че не е по темата,но гледах във форума снимки от колеги на яз.Искър-че то застроено и свети като град бе! :cry: Силно се надявам това да не се случи с Жребчево,но това зависи от местните управници :twisted: Малкото,което можем да направим ние е да го пазим чист :!:Пазете го и вие :smt023 :smt038
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”