Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Troli Rapala написа:Мисля да тръгвам за Сом,че ми писна да му гледам лястовичките на тоя Нарцис Красив! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Вече мисля да тръгна и аз - ама не ЗА сом ...... а да ХВАНА Сомь :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Че му фаниш само мъдете,пък аз цели ги вадим! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Сори ... ма съм останал с друго вчепетление относно твоето вадене :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Сори ... ма съм останал с друго вчепетление относно твоето вадене :lol: :lol: :lol:
:lol: То си личи по шортите, единият със сини, а другият с чурвени... :lol: , ама как ще спечелиш бе Троли, синьото си е благородство, синя кръв, както казваше, нали.... :wink: :lol:
и аз имах едни оригинални сини, ама ги разпорих отраз от край до край при ваденето на един малък сомчик... :lol: , хм..към 10 кила май беше.... :lol: , от тази година донча..... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Те и мойте сини,ама имат и бяло явно за туй се малки ги ловя :lol: А пък ако туря червени ша престана хептен да фащам :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

,, :lol: ади ся де... :lol: , дръж курса боцманиеее... :lol: , вчера споменах думата шпиони..... и днес двама руски лъснаха....в затвора... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

[quote="yco"],, :lol: ади ся де... :lol: , дръж курса боцманиеее... :lol: , Слушам капитане :wink: ша дръшам ама оня кат са върни от Византия и колкот и да дръшам пак ша отървЪ дръшането :xА пък шпиони има и ше има от как свят светува :lol: ама въпроса е какво ша шпионират и имат ли тефтери да записват :wink: :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...с ониот съм се разбрал... :wink: , осигурил съм му няколко паспортас и банкос.... :lol: , каза че ще ми хване световен рекорд, ама ти ша го вадиш..., че обичам да спъ по време на акция... :lol: :wink:
Троли Мантото.. :lol: .... прибра ли се жув от акцията, че само той знаеше руски с френски акцент.... :lol: :lol: , ама как ги сбарахме тъпаците, не е истина.... :lol: ,Троли Мантията за мюре и щракна яко капанчето на диверсантите руски... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yco написа:...с ониот съм се разбрал... :wink: , осигурил съм му няколко паспортас и банкос.... :lol: , каза че ще ми хване световен рекорд, ама ти ша го вадиш..., че обичам да спъ по време на акция... :lol: :wink:
Троли Мантото.. :lol: .... прибра ли се жув от акцията, че само той знаеше руски с френски акцент.... :lol: :lol: , ама как ги сбарахме тъпаците, не е истина.... :lol: ,Троли Мантията за мюре и щракна яко капанчето на диверсантите руски... :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пардон мосю Ицов,но гащите ми са Бордо което е съществена разлика! :wink: :drinkers: С внимание към детайлите,както е рекъл един Велик Кльонкостроител от Леонардовата школа! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:
yco написа:...с ониот съм се разбрал... :wink: , осигурил съм му няколко паспортас и банкос.... :lol: , каза че ще ми хване световен рекорд, ама ти ша го вадиш..., че обичам да спъ по време на акция... :lol: :wink:
Нема лабаво! :wink: ! :mrgreen: :drinkers: Кралят на рибарите е справедлив и строг! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа: Нема лабаво! :wink: ! :mrgreen: :drinkers: Кралят на рибарите е справедлив и строг! :mrgreen: :drinkers:
И Кралят на Троловете също,че не си плащат за Авторските ми права! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Сори ... ма съм останал с друго вчепетление относно твоето вадене :lol: :lol: :lol:
И пра-пра роднините ти така говореха,когато Основах Филипопол,а те ми бяха слугини! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,Краситу дъл празнува днеска? :roll: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

.... :lol: :lol: :lol: ще се насера от смях...Троли е пич.. :lol: , .....щом си жув, няма да те предадем... :lol:
ониот утре излизот и други ден пак си влизот... :lol: , учи Еврид, че нямам боцман за червено море, много е гъсто, егати морето, като зелева саламура с червен кочан... :lol: , ама има риба де... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:Миле,Краситу дъл празнува днеска? :roll: :mrgreen: :drinkers:
Тролка кат го гледам той всеки ден си празнува :lol: и фаща билям :lol: мен лично морските фащания ни ма кефят никак :lol: ама то сигур е щот не одя да ловя на тая дата :wink: :drinkers: И да знайш ако решиш нещо за Тича офертата за паметника си седи :wink: цвета и нюанса на червения мрамор ша го уточним :wink: стига дан отива към розово наполетанско мраморно :lol: не за друго ами и Византийците имат такива цветови мраморни залежи по островите :P :drinkers:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”