Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колеги радвам се да ви видя отново!!
Модератор: dantho.mihov
Колеги радвам се да ви видя отново!!
Колеги изключително се радвам да ви видя отново!Онзи ден заминах за Турция малко по работа и .. вчера катастрофирахме жестоко между Истанбул и Одрин
Само еърбеците и невероятния късмет ни спасиха от по тежки контузии макар , че леки не ми липсват.Другата кола с която стана инцидента , човека е с опасност за живота.Нашата кола просто не мясаше на .. кола след удара.Това е молба от мен към вас .. карайте леко и внимателно , по добре леко и с повишено внимание от колкото за една секунда да си идеш!
Отново искам да спомена , че много се радвам да съм тук отново .. и мога да практикувам още любимия си риболов!

TICA FAN
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Колеги радвам се да ви видя отново!!
Тенекии се купуват, живот и здраве трудно! Другата кола пак на наши колеги ли е? Този дето бере душа наш съфорумец ли е? Можем ли с нещо да помогнем?

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Направо вече като чуя за катастрофа ми настръхва косата
Аз също скоро преживях един удар,и се радвам,че съм добре след всичко това.Надявам се шофьорът на другата кола да се възтанови колкото се може по бързо. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Ние дето бяхме в наща кола сме с леки контузии.Няма други хора от форума .. а другата кола , която ни изпраска отзад я караше македонец и беше изцяло виновен .. дано се оправи поне , човека е с голяма опасност.Благодаря всичко се пооправи , важното е , че сме добре.
TICA FAN
-
- фен клуб-скобар
Човек ,след такъв удар си преосмисля живота. Започваш да гледаш по друг начин на нещата.
- Rapala_Team
- разбира нещата
Колега задължително на тази дата курбан
и повече да нямаш такива проблеми 

Никога на колене пред когото и да е.
Майната и на колата важното е че вие сте добре а македонеца дано да се оправи!
- nikaro
- ще става разбирач
Важното е,че сте живи и здрави.Господ ви е пазел.Дано и другия човек да се оправи.
Другото еб. му мамата всичко се оправя.
ps:Не е лошо да си направите едно корбанче.
Другото еб. му мамата всичко се оправя.
ps:Не е лошо да си направите едно корбанче.
Добре е че сте живи и здрави, а това което може да се оправи с пари -не е проблем 

- cecodevil
- сериозен играч
Кофти работа приятел, дано никога повече не ти се случва нещо подобно.Приканвам всички да внимаваме повече по пътищата за да спрем тази безмислена война.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много ми е мило за тебе колега,знам как е след такава катастрофа,дано се оправи и сонародника ми.
Една седмица преди свадбата ми, имах тежка катастрофа но и мене ме е пазил бога на рибите
,
а само преди 3 месеци изгубих в катастрофа партниора ми в бизнеса(е вчера му се роди син които никога ниама да го види),сестра му беше в кома,сопругот и загина,и оште едно момиче загина.Идваха си от свадба когато ги блсна пиан и заспал камионджиа.
Затова внимание огромно,и да му се радваме на всеки ден.
Направо ти си живееш вече нов живот.Ксмет в бдештето.
Една седмица преди свадбата ми, имах тежка катастрофа но и мене ме е пазил бога на рибите

а само преди 3 месеци изгубих в катастрофа партниора ми в бизнеса(е вчера му се роди син които никога ниама да го види),сестра му беше в кома,сопругот и загина,и оште едно момиче загина.Идваха си от свадба когато ги блсна пиан и заспал камионджиа.
Затова внимание огромно,и да му се радваме на всеки ден.
Направо ти си живееш вече нов живот.Ксмет в бдештето.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Благодаря на всички!Така е .. важното е , че сме добре.Инцидентите по пътя зачестяват и това е доста тревожно.Всички сме имали близки или познати загинали на пътя.Никола аз също се надявам твоя сънародник да е добре повече от всички.Така яко съм се натъртил навсякаде , но важното е , че имам сила да държа въдица 

TICA FAN
-
- сериозен играч
Казват ,че Господ пази лудите,пияните и децата-ние сме от лудите!Пък и св.Никола ни пази-няма да е лошо да идете да МУзапалите по една свещичка.Все пак е пазител на рибарите!
Уууф,направо ми настръхват косите като чуя за такива работи,цяла тема бях пуснал за това но на пътя няма наши и ваши,Госпот да те пази SONY и нека другите да се учат.Един съвет,иди си лей куршум-сериозно.