Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кажете ми къде в района на Велико Търново...?
Модератор: sapuna
- i_love_fishing
- новобранец
Кажете ми къде в района на Велико Търново...?
Кажете ми къде в района на Велико Търново има хубави местенца за риболов, хубави в смисъл брега да не е стръмен.Е и риба да има де
Ние ходим на Чолаковци на реката и желаем да разнообразим с нещо друго.Насочете ме, там където знаете че кълве
а също.. мога ли да хвана шаран или по едра риба с телескоп без водачи? и как? с каква стръв? Благодаря ви предварително 

- Local
- учете се от него
Виж сега но местата около В Търново не ги знам . Но за телескопа без водачи да можеш да хванеш шаран без водачи , стига телескопа да е достатъчно здрав и стабилен . Има такива специални шарански серии.
Ами най-разпространената стръв по това време на годината за шаран е царевицата млечна или стара . Също така земния или белия червей биха ти свършили много добра работа , ако ще хващаш шаран с телескоп без водачи . Но вероятността да ти удари по-дребна риба е по-голяма! Наслука колежке ! Колегите ще ти кажат къде са готините места около Търново.
Ами най-разпространената стръв по това време на годината за шаран е царевицата млечна или стара . Също така земния или белия червей биха ти свършили много добра работа , ако ще хващаш шаран с телескоп без водачи . Но вероятността да ти удари по-дребна риба е по-голяма! Наслука колежке ! Колегите ще ти кажат къде са готините места около Търново.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч