Кажете ми къде в района на Велико Търново...?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
i_love_fishing
новобранец
новобранец

Кажете ми къде в района на Велико Търново...?

Мнение от i_love_fishing »

Кажете ми къде в района на Велико Търново има хубави местенца за риболов, хубави в смисъл брега да не е стръмен.Е и риба да има де :wink: Ние ходим на Чолаковци на реката и желаем да разнообразим с нещо друго.Насочете ме, там където знаете че кълве :D а също.. мога ли да хвана шаран или по едра риба с телескоп без водачи? и как? с каква стръв? Благодаря ви предварително :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Виж сега но местата около В Търново не ги знам . Но за телескопа без водачи да можеш да хванеш шаран без водачи , стига телескопа да е достатъчно здрав и стабилен . Има такива специални шарански серии.
Ами най-разпространената стръв по това време на годината за шаран е царевицата млечна или стара . Също така земния или белия червей биха ти свършили много добра работа , ако ще хващаш шаран с телескоп без водачи . Но вероятността да ти удари по-дребна риба е по-голяма! Наслука колежке ! Колегите ще ти кажат къде са готините места около Търново. :)
Клавиатура риба не лови!!!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Вчера бях на корекциите на Янтра,там много ми хареса,може да пробваш там.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”