Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Благодаря колега за отзивоста но вече всичко е окей!nas написа:Здрасти Дончо,
Сега видях че си писал.
Надявам се всичко е наред със здравето. Ако имаш нужда от помощ, звънкай.
Иначе за Камчия мога да дам инфо за спинингов риболов. Ловя кефал около Гроздево, ходих и един път на Венелин, но там слабо, почти капо.
За сом пробвам но не целенасочено. Нямам атаки за сега.
Поздрави
Благодаря и за инфото и наслука!
Бозвелийско, Манастир, Млада гвардия, това от мен.nas написа:Здравейте колеги,
Дайте съвет за някой платен язовир около Варна да отидем утре семейно. Без нищо ангажиращо, просто да има каракуда и да си ловим на директни или фидери.
Поздрави и наслука.
За петък вечер и събота през деня някой мераклия за съвместен риболов за сом на Камчия?
Колега , с удоволствие бих дошъл но за съжаление съм на работа . Ако ходиш друг път пиши , може и да дойда .Doncho69 написа:За петък вечер и събота през деня някой мераклия за съвместен риболов за сом на Камчия?
- alexxxapostolov
- новобранец
Здравейте колеги,
Три дена чета, направо я изядох цялата темата, но не откривам отговора който търся. Тази година ми се зароди желание за спортен риболов на костур, къде с блесничка, къде с джигче, но ми се иска да отида на река. Някой има ли опит с речен риболов около Варна(50-60км)? На язовир не ми се ходи, два пъти съм бил и не го намирам за 'моето нещо', но и до там ще стигна ако се налага
Благодаря предварително и наслука на всички!
Три дена чета, направо я изядох цялата темата, но не откривам отговора който търся. Тази година ми се зароди желание за спортен риболов на костур, къде с блесничка, къде с джигче, но ми се иска да отида на река. Някой има ли опит с речен риболов около Варна(50-60км)? На язовир не ми се ходи, два пъти съм бил и не го намирам за 'моето нещо', но и до там ще стигна ако се налага

Колега около Варна костур по реките няма или ако има са много редки.alexxxapostolov написа:Здравейте колеги,
Три дена чета, направо я изядох цялата темата, но не откривам отговора който търся. Тази година ми се зароди желание за спортен риболов на костур, къде с блесничка, къде с джигче, но ми се иска да отида на река. Някой има ли опит с речен риболов около Варна(50-60км)? На язовир не ми се ходи, два пъти съм бил и не го намирам за 'моето нещо', но и до там ще стигна ако се налага![]()
Виж ако те интересува речен кефал или щука мога да помогна с инфо.
- alexxxapostolov
- новобранец
Благодаря за бързият отговор, Дончо! Ами като си рекъл, че няма костур сподели къде има щуки и кефали, пък ще преустановя четенето на статии за риболова на тези видове.Doncho69 написа:Колега около Варна костур по реките няма или ако има са много редки.alexxxapostolov написа:Здравейте колеги,
Три дена чета, направо я изядох цялата темата, но не откривам отговора който търся. Тази година ми се зароди желание за спортен риболов на костур, къде с блесничка, къде с джигче, но ми се иска да отида на река. Някой има ли опит с речен риболов около Варна(50-60км)? На язовир не ми се ходи, два пъти съм бил и не го намирам за 'моето нещо', но и до там ще стигна ако се налага![]()
За язовирите случайно да знаеш къде има по-голяма популация на костур?
Здравейте колеги , може ли информация за "Рибарника" между Гроздево и Цонево ? Каква риба има и на какво да я търся , има ли хищна риба и каква е тя ?
Колега относно костур на яз.Николаевка но какво е останало незнам и на яз.Тръстиково.alexxxapostolov написа:Благодаря за бързият отговор, Дончо! Ами като си рекъл, че няма костур сподели къде има щуки и кефали, пък ще преустановя четенето на статии за риболова на тези видове.Doncho69 написа:Колега около Варна костур по реките няма или ако има са много редки.alexxxapostolov написа:Здравейте колеги,
За щука и кефал р.Камчия и р.Шкорпиловска,а за кефал само реките Френска и Провадийска.
- alexxxapostolov
- новобранец
Много благодаря за инфото, Дончо!Doncho69 написа:Колега относно костур на яз.Николаевка но какво е останало незнам и на яз.Тръстиково.alexxxapostolov написа:Благодаря за бързият отговор, Дончо! Ами като си рекъл, че няма костур сподели къде има щуки и кефали, пък ще преустановя четенето на статии за риболова на тези видове.Doncho69 написа: Колега около Варна костур по реките няма или ако има са много редки.
За щука и кефал р.Камчия и р.Шкорпиловска,а за кефал само реките Френска и Провадийска.
Провадийска река ми звучи добре като старт, не е далече и гледам из други стари теми кефалите са играли. Ще отскоча с няколко блесни и воблери като взема билета да видим за лаици става ли тая работа

За р.Френкса да попитам, къде се намира? Разрових се из Гугъл, но нищо не откривам свързано с тази река, предполагам е друго име на някоя от реките в района?
Наслука!
Колега реката е Девненска и незнам защо като съм чукнал изпрати е станало Френска.И за там по сериозно влакно,че има големи тупалки.Аз имам от там 3,5кг.А за Провадийска от Синдел нагоре но за мен още е рано за тях.Там ходя като захладнее.Doncho69 написа:Колега относно костур на яз.Николаевка но какво е останало незнам и на яз.Тръстиково.alexxxapostolov написа:Благодаря за бързият отговор, Дончо! Ами като си рекъл, че няма костур сподели къде има щуки и кефали, пък ще преустановя четенето на статии за риболова на тези видове.Doncho69 написа: Колега около Варна костур по реките няма или ако има са много редки.
- alexxxapostolov
- новобранец
Благодаря отново, ако направя излета другата седмица ще пиша как е било.Doncho69 написа:Колега реката е Девненска и незнам защо като съм чукнал изпрати е станало Френска.И за там по сериозно влакно,че има големи тупалки.Аз имам от там 3,5кг.А за Провадийска от Синдел нагоре но за мен още е рано за тях.Там ходя като захладнее.Doncho69 написа:Колега относно костур на яз.Николаевка но какво е останало незнам и на яз.Тръстиково.alexxxapostolov написа:
Благодаря за бързият отговор, Дончо! Ами като си рекъл, че няма костур сподели къде има щуки и кефали, пък ще преустановя четенето на статии за риболова на тези видове.
- kikk4o
- ще става разбирач
Някой да е ходил скоро на Преселка?
- alexxxapostolov
- новобранец
Здравейте,
Днес направих един излет, е хубаво се поразходих
На Разделна имаше трима с плувки, но бързо се отказаха, като се връщах към колата след около час само единия стоеше още. Следваща дестинация - Дъбравино. Същото капо, но за спининг условията там бяха по-добри, а и достъпа беше много по-лесен. Живот и здраве другия уикенд смятам да повторя, този път и край Гроздьово.
Днес направих един излет, е хубаво се поразходих

Колега,скоро обмислях точно същия маршрут да направяalexxxapostolov написа:Здравейте,
Днес направих един излет, е хубаво се поразходихНа Разделна имаше трима с плувки, но бързо се отказаха, като се връщах към колата след около час само единия стоеше още. Следваща дестинация - Дъбравино. Същото капо, но за спининг условията там бяха по-добри, а и достъпа беше много по-лесен. Живот и здраве другия уикенд смятам да повторя, този път и край Гроздьово.