Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Така де аз си действам,това че не ви
Харесва не е мой проблем. На рибите да им харесва ме интересува.
Харесва не е мой проблем. На рибите да им харесва ме интересува.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

и господ не е толкова добър
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана
- Martin Mihailov
- учете се от него

Люсе стига си показвал чепарета
Покажи некоя касетка с риба фаната с твои чепарета .Тогава нема начин да нети поверват чеси наи добрия мастер 
Човека,волно или неволно си показа на 409 страница 7-ия пост.Martin Mihailov написа:Люсе стига си показвал чепаретаПокажи некоя касетка с риба фаната с твои чепарета .Тогава нема начин да нети поверват чеси наи добрия мастер
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- st_beer
- ще става разбирач

Днес реших да вържа някоя друга кука да пробвам дали ще работи този вариант при риболова на чернокоп . Целта по принцип е светещата боя да прилича на глава на рибка или на малка рибка. Направих няколко куки за 3 чепарета в 3 цвята за тест. Не съм пробвал и не знам дали ще са ефективни. Очичките ги мацнах с маркер. Ако работят тогава ще го мисля. Идеята ми дойде след като един мой приятел ми донесе едни малки силикончета приличащи на малки рибки като аквариумини гупи. На последния ни риболов се представях много добре и резултата не беше лош. Затова реших да направя експеримент .
Куките са 7 номер yоuvella . Светещата боя е правена има назад в темата как съм си я правил ако някой го интересува. След като постои няколко минути започва да се модилира като пластелин. След пълното съхнене става като светеща мартеничка.

Куките са 7 номер yоuvella . Светещата боя е правена има назад в темата как съм си я правил ако някой го интересува. След като постои няколко минути започва да се модилира като пластелин. След пълното съхнене става като светеща мартеничка.
Hobie Mirage Outback
Горе долу от 5 нагоре на пускане.dobria1 написа:Човека,волно или неволно си показа на 409 страница 7-ия пост.Martin Mihailov написа:Люсе стига си показвал чепаретаПокажи некоя касетка с риба фаната с твои чепарета .Тогава нема начин да нети поверват чеси наи добрия мастер
За 2 часа и кофичката прелива,
И така всеки ден.
Риболовци.
Да, повечето видяхме клипа ти във фейсбук с умрелите сафиди, които беше накичил .
Велик си!
Велик си!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
Desert Leo
- новобранец

Благодаря, Димо.Димо Михалев написа:Здрав е и щом така ти е по-лесно, и ти се получават нещата карай си с него.
Ти па си интригант велик.rashkoto1 написа:Да, повечето видяхме клипа ти във фейсбук с умрелите сафиди, които беше накичил .
Велик си!
Те и с новата пръчка,друг клип
https://www.facebook.com/groups/1503077 ... 142779989/
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Колега той не знае,че няма как да впечатли някой с една кофичка сафрид и пет умрели сафрида на чепаре някой, който живее на морето.Не знае,че това връзване на куките може и маймуна да го прави,ако и покажеш как се прави възел на кука,и ако това неговото връзване го беше правил във времето когато се връзваха само пера чепарето му щеше да е на голи куки след две пускания или хвърляния.Няма как да знае,че повечето хора по морето сафрида го предпочитат пресен или маринован и много малко са тези, които пълнят с него фризери.Той обаче няма как да ги знае тия неща.Едно е да пишеш по форуми и да си ефирен герой,а съвсем друго е да имаш реална практика.rashkoto1 написа:Да, повечето видяхме клипа ти във фейсбук с умрелите сафиди, които беше накичил .
Велик си!
-
Desert Leo
- новобранец

Не само по морето и не само сафрида, а и всяка друга риба и всякакво месо. Така правят хората. Шопите не са хора.Димо Михалев написа:... Няма как да знае,че повечето хора по морето сафрида го предпочитат пресен или маринован и много малко са тези, които пълнят с него фризери. ...
Ти па си интригант велик.lusienn написа:rashkoto1 написа:Да, повечето видяхме клипа ти във фейсбук с умрелите сафиди, които беше накичил .
Велик си!
Те и с новата пръчка,друг клип
Благодаря, от тебе ми е като комплимент
И нещо извън темата сега...., че и хваща ...
То като си новобранец,Димо Михалев написа:Колега той не знае,че няма как да впечатли някой с една кофичка сафрид и пет умрели сафрида на чепаре някой, който живее на морето.Не знае,че това връзване на куките може и маймуна да го прави,ако и покажеш как се прави възел на кука,и ако това неговото връзване го беше правил във времето когато се връзваха само пера чепарето му щеше да е на голи куки след две пускания или хвърляния.Няма как да знае,че повечето хора по морето сафрида го предпочитат пресен или маринован и много малко са тези, които пълнят с него фризери.Той обаче няма как да ги знае тия неща.Едно е да пишеш по форуми и да си ефирен герой,а съвсем друго е да имаш реална практика.rashkoto1 написа:Да, повечето видяхме клипа ти във фейсбук с умрелите сафиди, които беше накичил .
Велик си!
Няма как да знаеш
Всичко за мен,така де
Виж се кога си регистриран,
Аз кога съм пържил риба е
Била винаги прясна,
А маринования сафрид го ядохме
В друга тема един мой близък приятелски кръг
Те едно от днешните,че има заявка
За по други хора.
Искат ми тиква и зелено,
Тиква и лилаво,
Лилаво и зелено,
И май няма кой да свърши
Работа,та пак мене ме занимават.
Риболовци.
Божествено!