Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2019
А бе вие луди ли сте снимката е от вчера след обед на Ной.
Стари снимки не качвам .
Спирам с инфото и тук рибариии!
Стари снимки не качвам .
Спирам с инфото и тук рибариии!
- Ribar
- ще става разбирач
хахахахахах
Извинявам се искрено!
Освен, че съм наивен, съм и тъп и приемам всяка дума за чиста монета (говоря за Вашето твърдение, което се оказва иронично, във фб грубата, че снимката е от 2000г и понеже качество на снимката е като от тогава..).
Наистина се извинявам съвсем искрено!
Извинявам се искрено!
Освен, че съм наивен, съм и тъп и приемам всяка дума за чиста монета (говоря за Вашето твърдение, което се оказва иронично, във фб грубата, че снимката е от 2000г и понеже качество на снимката е като от тогава..).
Наистина се извинявам съвсем искрено!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Днес, от събахлян до 11, на камъните пред Рубин, около 25 калпака хванахме 25-30 заргана....Аз съм с 6 бр. ......имаше и такива без риба...тегава работа
0885022272 / 0885897615
За точно 2 часа, 2 дози червеи и общо 40 риби + 5-6 пуснати и няколко изтървани че накрая ме домързя да си сменя повода.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
M6R DO GROP 

- stareca
- ще става разбирач
Бургас мълчание 

Ето по-прилежна снимка. Между другото днес, в следобедните часове завря от илария.Сменях бомбарди, но излъгах само две.stareca написа:Бургас мълчание
-
- научил се да хвърля
Къде това? дори да не е съвсем точно указано мястото?Aver написа:За точно 2 часа, 2 дози червеи и общо 40 риби + 5-6 пуснати и няколко изтървани че накрая ме домързя да си сменя повода.![]()
Иначе днес на Кранево тотал капо за цялата буна от 3,30 до свечеряване. Е, без едно бебе зарган и един сафрид на бомбарда. Като процесия беше от новопристигащи и отказвали се хора. Накрая поутихна и вълната падна малко, поне зайци не се виждаха.
Варна. Днес сутринта за 2 часа по 15 на калпак, ама бяхме на място където държи по-едри риби, имаме и по някоя тупалка истинска.stefannankov написа:Къде това? дори да не е съвсем точно указано мястото?Aver написа:За точно 2 часа, 2 дози червеи и общо 40 риби + 5-6 пуснати и няколко изтървани че накрая ме домързя да си сменя повода.![]()
Иначе днес на Кранево тотал капо за цялата буна от 3,30 до свечеряване. Е, без едно бебе зарган и един сафрид на бомбарда. Като процесия беше от новопристигащи и отказвали се хора. Накрая поутихна и вълната падна малко, поне зайци не се виждаха.
M6R DO GROP 

- Ribar
- ще става разбирач
днес на 4та буна от 13:30 до 15ч около 10тина бройки смесен размер на прозрачна бомбарда. Снимка нямам, щото ги подарих на един човек, който му се ядеше риба.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Днес след първия учебен ден, заведох майстора на четвърта буна. Резултатът е видим
Една доза червеи, от 11 до към 14ч. ловихме.
Повечето риби удариха буквално пред камъните до брега.
На последния червей ми удари нещо по голямо( най-вероятно платерина) и замина с повода.

Повечето риби удариха буквално пред камъните до брега.
На последния червей ми удари нещо по голямо( най-вероятно платерина) и замина с повода.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Здравейте да споделя и аз днес от 6.30 до 8.30 и 0т15.30 до 17.30 на Дружба 36 бр.
Днес на Ной от 6,30ч до 10,30ч 40 бр.
Vanboxer и аз с един приятел бяхме на 4 буна и много се радвахме на МАЙСТОРА беше най добрия направо ни разби.
Днес на Ной, народ през 3 м и риба от 6.30 до 7-7.15. След това се пръсна зверски и до 8 ч. без удар. Аз финиширах с 6 бр до 8 ч. и смея да твърдя, че до това време бях един от хората с най-много на челото (поне така ми се видя).
0885022272 / 0885897615