Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
canidimex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Качествени чепарета

Мнение от canidimex »

един виц той си знае за кой е:Двама шопи са фанале и решиле да заколат един бик. Закарват го на една поленка и единио казва на другио:
- Виж ся, я че вземем тоа чувал и че го надем на бико на главъта да не мо вижда и че го уловим за рогата. Ти че земеш тоа големио чук, че го муунеш между рогата и бико че падне.
- Аха, ама оти да го тепам като нищо не ми е направил бикот?
- Аве щом ти каам да го утепеш, че го утепеш!
- Епа че го утепам, ама че мижам да не гледам, оти ми е жал.
Замижал, дигнал чуко - ТРЕС бико по главата, погледнал - бико седи.
- Я! Па леко съм го ударил, чей го муунем още един път.
Па' замижал, па' го треснал, погледнал - бико па' седи.
- Бре! Па тоа бик да не умре прав бе?! Па я не знам ка' умират бикьовете. Чей го муунем още веднаж да го съборим.
Па' замижал, дигнал чуко и оня другио се провикнал:
-Ееей! Аве глей къде удряш бе! Ако ме удариш още един път у глъвъта и че опущим бико!
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

El Pescador написа:страх ме е да направя коментар на последните показани чепарета ,че бог знае какво ще чуят ушите ми ,ама колкото е дълга куката още толкова настърча и материала ,аз ли нещо не разбирам ,сафрида ще го ловим ли или само ще ни подърпва лекичко ,щото не може да стигне до куката да се боцне ?!?
Вярно е "пощипва" , но само грацата и то рядко.
А Бог след малко ще чуем какво ще каже :ANAL:
Последно промяна от rashkoto1 на Сря Сеп 18, 2019 9:40 am, променено общо 1 път.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

rashkoto1 написа:
El Pescador написа:страх ме е да направя коментар на последните показани чепарета ,че бог знае какво ще чуят ушите ми ,ама колкото е дълга куката още толкова настърча и материала ,аз ли нещо не разбирам ,сафрида ще го ловим ли или само ще ни подърпва лекичко ,щото не може да стигне до куката да се боцне ?!?
Вярно е "пощипва" , но само грацата и то рядко.
Смятам, че от 2/3 до един път от дължината на куката е оптималния вариант, а това, че има "подръпвания", мисля не се дължи от дължината на синтетиката, а от това, че нещо плаши рибата за да не атакува смело!
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

tiho_roev не говорих за това с светещата главица за чернокопа (за него бих препоръчал както сам си казал кука дълго рамо а и по дълъг бидем ),а за производството на и "господ не е толокова добър" то и в името му има грешка де ,ама всичко е точно :)
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

tugman като има подръпване ,подрязвам и край на подръпването ,а закачени риби ,при всяко положение подръпването говори за нещо НЕ наред в чепарето,същото е и с риби закачени масово по тялото
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

:?:
El Pescador написа:tugman като има подръпване ,подрязвам и край на подръпването ,а закачени риби ,при всяко положение подръпването говори за нещо НЕ наред в чепарето,същото е и с риби закачени масово по тялото
Да, това е хубавото на рибарлъка, че всеки сам търси решения на неслуката, хубаво е човек да експерементира! "Проба-грешка" е най-добрия тестер!
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Господ мълчи ,сигурно пълни кофите от сирене ,добре че измислиха тез кофи за сиренето ,че ако бяхме като едно време с тенекиите от сирене как ша ги пълним незнам :)
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

tugman написа::?:
El Pescador написа:tugman като има подръпване ,подрязвам и край на подръпването ,а закачени риби ,при всяко положение подръпването говори за нещо НЕ наред в чепарето,същото е и с риби закачени масово по тялото
Да, това е хубавото на рибарлъка, че всеки сам търси решения на неслуката, хубаво е човек да експерементира! "Проба-грешка" е най-добрия тестер!
Моето мнение е,че дължината трябва да е според размера на куката при по-малките дългото не пречи,а при големите по-късичко.Като го гледам това усукване на ламето около куката, на Бога все си мисля,че ще е по-добър в бродирането на ковьорчета.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Тиквено на оранжевото ли викате?
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

Димо Михалев написа:
Моето мнение е,че дължината трябва да е според размера на куката при по-малките дългото не пречи,а при големите по-късичко.Като го гледам това усукване на ламето около куката, на Бога все си мисля,че ще е по-добър в бродирането на ковьорчета.
В доказване на това, че дължината на синтетиката не влияе до там на рибата, има клипове в You tube, където хващат сафрид на джиг с доста по-големи силикони от дължината на кука от чепаре, при това сафрида ги "отнася" целите, но както казах всеки достига до истината с проби!
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

tugman написа:
Димо Михалев написа:
В доказване на това, че дължината на синтетиката не влияе до там на рибата, има клипове в You tube, където хващат сафрид на джиг с доста по-големи силикони от дължината на кука от чепаре, при това сафрида ги "отнася" целите, но както казах всеки достига до истината с проби!
Така е.
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

dobria1 написа:Тиквено на оранжевото ли викате?
Не знам,може и за оранжевото да става въпрос.На мен ми отне доста време да обясня на жена ми,че прасковата е плод,а не цвят.
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

Димо Михалев написа:
dobria1 написа:Тиквено на оранжевото ли викате?
Не знам,може и за оранжевото да става въпрос.На мен ми отне доста време да обясня на жена ми,че прасковата е плод,а не цвят.
Щото има и зелена тиква :lol:
Явно е оранжева тиква
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

[quote="dobria1"]Тиквено на оранжевото ли викате?По скоро на това на снимката, но повечето мисля , че на оранжево викат "тиква"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Те едно гейско за чернокопа е трепач.

IMG_20190918_183747.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”