Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Никога вече банка ДСК!
Модератор: dantho.mihov
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Никога вече банка ДСК!
Дълго се чудих дали да пусна тази тема, защото изразяването на недоволство нищо няма да промени, но после реших, че след като прочете това, някой може да се предпази от подобни простотии.
Общо взето, нищо особено, преди 4 години взех неголям кредит 2000лв, всички са много любезни и т.н. В момента, в който изтече срокът на кредита те моментално ми начислили някаква глоба от 60лв, понеже към тази дата съм имал непогасени задължения. Освен това, незнайно защо се оказва, че дължа още някакви си 130лв
, за които кой знае какви обяснения биха измислили - закъснения по вноските, промяна на лихвата и т.н. За всички тези неща, естествено те си траят, за да ми ги поднесат в последния момент
По този начин, естествено всякакви сметки, които съм си правил отиват на кино. И понеже не съм адвокат или нещо подобно, ми остава да плащам и да направя каквото мога.
А това, което мога е да ви посъветвам да не позвате услугите им. Тук четат доста хора, дори няколко от тях да се замислят в резултат на прочетеното и изберат друга банка, ДСК ще претърпи загуби в размер, доста по-голям от това, което нагло вземат от мен.
Но не го правя с цел отмъщение, а дано помогна на някого.
Предполагам, че някои биха ме посъветвали да ги съдя и т.н. Но най-вероятно всички тези простотии са облечени в юридическа форма. Всички знаем, че най-големите к....ве се съдържат в мнооого малките буквички в края на договора. Да съм го чел...
Тук става въпрос за морал и освен това много проста сметка, защото сега са спечелили около 200лв от мен, но за в бъдеще няма да спечелят нищо
Много ще се радвам, ако някой от ДСК чете това. Невероятен пример за балкански бизнес, уважаеми господа
А най-лошото е, че и във всички други банки е така....
И не само в банките...
Общо взето, нищо особено, преди 4 години взех неголям кредит 2000лв, всички са много любезни и т.н. В момента, в който изтече срокът на кредита те моментално ми начислили някаква глоба от 60лв, понеже към тази дата съм имал непогасени задължения. Освен това, незнайно защо се оказва, че дължа още някакви си 130лв

А това, което мога е да ви посъветвам да не позвате услугите им. Тук четат доста хора, дори няколко от тях да се замислят в резултат на прочетеното и изберат друга банка, ДСК ще претърпи загуби в размер, доста по-голям от това, което нагло вземат от мен.
Но не го правя с цел отмъщение, а дано помогна на някого.
Предполагам, че някои биха ме посъветвали да ги съдя и т.н. Но най-вероятно всички тези простотии са облечени в юридическа форма. Всички знаем, че най-големите к....ве се съдържат в мнооого малките буквички в края на договора. Да съм го чел...
Тук става въпрос за морал и освен това много проста сметка, защото сега са спечелили около 200лв от мен, но за в бъдеще няма да спечелят нищо

Много ще се радвам, ако някой от ДСК чете това. Невероятен пример за балкански бизнес, уважаеми господа

А най-лошото е, че и във всички други банки е така....
И не само в банките...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Re: Никога вече банка ДСК!
Колега не си първия,който пише /добър отзвук/за тази банка
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=11561

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- CrossFire
- разбира нещата
И аз се "опарих" лекичко от тази банка,"престих се" в друга-резултата е същия. 

-
- вече хвърля и на тежко
Дълги години работих с тази банка , но след неучтивост преместих фирмата си в друга банка. И съм много по-доволен. Доста хора я напускат и не знам ръководството й дали го е еня изобщо за банката.Имам един кредит останал там и тия дни ще го преместя в друга. Също така не съм доволен от работата си /дългогодишна/ с Прокредит, Експресбанк, Булбанк и Райфайзен.
All we are is dust in the wind...
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тогава нямаше кой знае какъв избор. А и за "наши" хора уж лихвата беше по-ниска.xenohаck написа:Хехе трябва да си ЛУД да се занимаваш с ДСК !
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- сериозен играч
Някой от съфорумците се беше парил в същата банка-и пак ще си напиша тогавашното мнение-Какво да чакаш от банка на която и правят реклама китайци

-
- кандидат преподавател
Аз май съм най потърпевш,без да ми стъпва кракъ в банка ДСК са отпуснали на измамници кредит в размер на 10 000лв.на мое име без аз да подозирам и е естествено че техен вътрешен човек е замесен в далаверата,вече 3год се влача по съдилища и резултат няма,ама как и ще има като те обслужват прокуратура и полиция,написъл съм 8 жалби и нищо.
ето и старата тема:

ето и старата тема:
-
- кандидат преподавател
Райфайзен -лайномайзен е същата бира......Бе,банка ли е ,кво да се хвалиш от нея.Това е узаконено небогоугодно лихварство,в което,ако не се занимаваш с далавери,ми полагаш некъв относително честен труд,си впримчен до живот.
- krokibg
- учете се от него
Момчета,понеже както знаете съм по-краен и директно си пляскам това което мисля,ще ви попитам !!!!.........Абе аланкоулувци,виии за какви банки ми говорите бре,несе ли научихте толкоз години че тук у нази банки нема,не-ма !!!!!!Това са си заложни къщи,от времето на първобитно-общинния строй
Това са заложни къщи,които под крилото на най-големия във случая Министерството на финансите,си ни рекитират като стой та гледай.Искат ти за даден кредит залог който да е поне два пъти/може и три/над стойността на кредита и то при бърза продажба
На вън,ако някоя банка се държи по такъв начин със клиентите си,ще бъде зачеркната от всички регистри и тези които я управляват,никога няма да имат възможност повече да стоят на чело на никоя банка
Най-лошото обаче е,че никой нищо не прави по въпроса за налагане на правилата които са поне във европа.Хората там,ако има чалъм ще ти дойдат у вас под юргана да ти предложат пари за бизнес,само и само да не си държат парите във трезорите а да ги въртят на ниски лихви и перфектни условия само и само да печелят от работата на парите им.Какво ни е наред във държавата,та и банките да са коректни.Трябва да им се наложат закони и правила по които да работят и да немогат да си правят каквото си искат.Те са най-големите измамници и това е
Всички са маскари,както беше казал един голям - Българин

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Искрено съчувствам на Димо Генчев и на Поборников. Аз по стечение на обстоятелствата съм клиент на ОББ. За сега не съм имал проблеми с тях . Може би защото чинно си плащам вноските, че и отгоре (винаги съм в +). Някой да сподели мнение за тази банка - имал ли е проблеми с тях? Но както каза Кроки - всички са "един дол дренки" - кръвопийци, гледат да изтискат и последната капка кръв от и без това изпосталелия народ, без да ги е еня за съдбата му! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Понеже съм започнал, да довърша докрай казуса.
Както предполагах, сложили били някаква поредна скрита такса "обслужване на кредита"????????????? Казвам скрита, защото през цялото време в месечните извлечения никъде не се споменава за нея. Същата е в размер на 40 лв. Тя НЕ се начислява в месечните вноски - от около 3 години било така. Също така никой не си прави труда да информира клиента за тази промяна (преди това се била начислявала). Т. е., накрая да се окаже, че дължиш пари, заради които пък ти слагат онази глоба от 60 лв
Мисля си, че дори някъде с най-малките буквички да е било написано за тази такса и аз да не съм видял, то би било редно да се информира клиента за всички негови задължения навреме.
Иначе бяха много любезни и изразиха съжаление за случилото се - като че ли не се е случило по тяхна воля
Искам по този начин да предупредя всички, които имат евентуално кредит там да се информират подробно за всичко. Дано помогна на някого.
Аз вече
една студена вода.
Както предполагах, сложили били някаква поредна скрита такса "обслужване на кредита"????????????? Казвам скрита, защото през цялото време в месечните извлечения никъде не се споменава за нея. Същата е в размер на 40 лв. Тя НЕ се начислява в месечните вноски - от около 3 години било така. Също така никой не си прави труда да информира клиента за тази промяна (преди това се била начислявала). Т. е., накрая да се окаже, че дължиш пари, заради които пък ти слагат онази глоба от 60 лв

Мисля си, че дори някъде с най-малките буквички да е било написано за тази такса и аз да не съм видял, то би било редно да се информира клиента за всички негови задължения навреме.
Иначе бяха много любезни и изразиха съжаление за случилото се - като че ли не се е случило по тяхна воля

Искам по този начин да предупредя всички, които имат евентуално кредит там да се информират подробно за всичко. Дано помогна на някого.
Аз вече

-
- кандидат преподавател
Най добре е да не се ползват услугите на банка ДСК - DSK от всякъде е ясно че са измамници.

-
- новобранец
КЛИЕНТ СЪМ НА БАНКА ДСК ОТ ДОСТА ГОДИНИ.НО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪМ ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН ОТ ДСК В ГР.САНДАНСКИ,И ПО СПЕЦИАЛНО ОТ ДИРЕКТОРКАТА/РУМЯНА НИКОВА/.
ПО ТОЗИ ПОВОД МНОГО ДЪРЖА ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА НА ТАЗИ ГОСПОЖА.ИМА МНОГО ПРИЧИНИ ЗА НЕЗАБАВНОТО Й УВОЛНЕНИЕ,И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ИЗВЪРШЕНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ В БАНКАТА.
ПО ТОЗИ ПОВОД МНОГО ДЪРЖА ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА НА ТАЗИ ГОСПОЖА.ИМА МНОГО ПРИЧИНИ ЗА НЕЗАБАВНОТО Й УВОЛНЕНИЕ,И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ИЗВЪРШЕНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ В БАНКАТА.
- barutchiata ©
- Администратор
Баце, първо прочети правилата на форума и по специално как се пише!Второ надали ще можеме да направиме нещо спрямо госпожата която е една от многото крадци в тая държава.Може би ще има ефект ако пуснеш жалба на подходящото място, иначе само ще си говориме а такива като нея ще правят злоупотреби.lacho_anelia написа:КЛИЕНТ СЪМ НА БАНКА ДСК ОТ ДОСТА ГОДИНИ.НО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪМ ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН ОТ ДСК В ГР.САНДАНСКИ,И ПО СПЕЦИАЛНО ОТ ДИРЕКТОРКАТА/РУМЯНА НИКОВА/.

Колега Генчев,
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.