Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колеги радвам се да ви видя отново!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Колеги радвам се да ви видя отново!!
Уууф,направо ми настръхват косите като чуя за такива работи,цяла тема бях пуснал за това но на пътя няма наши и ваши,Госпот да те пази SONY и нека другите да се учат.Един съвет,иди си лей куршум-сериозно.
-
- кандидат преподавател
Кво ли не става,SONY,миналата година на 15 март правих авто-слалом по гръб-и то,на връщане от риболов,с резултат "капо".Хич да не ти пука-писано е значи да ти се размине.Карма!И това не означава,да спреш да се возиш в автомобил / и тази година точно на 15-ти,но вече с по-новата стара кола-пак на риболов,без инциденти и без "капо"/.Здрав бъди и майната им на суеверията!Както колегата от Маке-то и трън ти писа,много късмет,късмет и това е!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Sony,радвам се ,че сте живи и здрави.На 7.01. и аз претърпях катастрофа,колата се прави мамка му и мечка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- и господ не е толокова добър
Неми се пиши,защото това е гадно,независимо от коя страна си.Важното е да сте здрави 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Бил е малкия дявол.Наблегни сега повече на риболова,че то живота е като фас,винаги може да угасне само от капка вода.Радвам се че сте живи и здрави и дано човека които ви е ударил да се оправи сигурно и той семейство гледа !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
И на мене ми се случи миналата година.Както казва Кроки, бил е малкият дявол.Оправяйте се и тръгвайте за риба по-скоро!
-
- ще става разбирач
Няма да се отърват лесно рибите от тебе, оздравяваи бързо и ги почвай, рибите де. 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кофти случка, нека не я пренебрегваме. Нека караме разумно за спасим не само нашият живот. А и на другите.
Днес в София ад, лек ръмеж, кофти вижданя в огледалото и всеки минава от ляво, от дясно. Нека всеки като кара да се сеща че отсреща или отзад няма ABS или е по млад шофьор и не може да реагира ( това не е грях ) да спазваме дистанция и да не се набутаме непременно пред другия, може и да ни забави, но много по вероятно е да спаси живота ни или на този който е пред нас или зад нас млад шофьор.
Вече почти всички караме хубави коли, но това не ни прави добри шофьори. Аз лично съм шофьор от 19 години и все пак спазвам дистанция следя в огледалото поведението на шоферите зад мен и знам какво да очаквам като ме изпреварват. За 90% от случаите имат вина и двамата. Нищо че по закон е друго.
Днес в София ад, лек ръмеж, кофти вижданя в огледалото и всеки минава от ляво, от дясно. Нека всеки като кара да се сеща че отсреща или отзад няма ABS или е по млад шофьор и не може да реагира ( това не е грях ) да спазваме дистанция и да не се набутаме непременно пред другия, може и да ни забави, но много по вероятно е да спаси живота ни или на този който е пред нас или зад нас млад шофьор.
Вече почти всички караме хубави коли, но това не ни прави добри шофьори. Аз лично съм шофьор от 19 години и все пак спазвам дистанция следя в огледалото поведението на шоферите зад мен и знам какво да очаквам като ме изпреварват. За 90% от случаите имат вина и двамата. Нищо че по закон е друго.