Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Димо Михалев
- Модератор

Re: Качествени чепарета
Не знам човек.Учил съм в София, жена ми е софиянка,ама такова тъпо и неграмотно парче не съм срещал.tugman написа:Само да попитам, материЯл е материя която се яде ли, защото тази дума често се среща в постове на определено лице? Аз не за друго, но просто може да е някаква чуждица, да не се объркват "новобранците"!
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Люси,сопри се малко бре.lusienn написа:.........Едва излезна с 6 метрова лодка,
Вика вълните 5,6 метра
Затова те гълчи народа - доста послъгваш.
А морските са честни хора,лъжата им е чуждо понятие.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Djon Silvar
- новобранец

Димо Михалев
"Учил съм в София, жена ми е софиянка,ама такова тъпо и неграмотно парче не съм срещал."
" Тъпо и неграмотно" ...доста грубичко!
"Учил съм в София, жена ми е софиянка,ама такова тъпо и неграмотно парче не съм срещал."
-
Ribolubitel
- вече хвърля и на тежко

"Всичко което не е на морето е провинция!"
Хемингуей.
Хемингуей.
- Димо Михалев
- Модератор

Прав си грубо е ,ама той май от друго не разбира.Правиш намеци индиректно подсказваш,ама не става. Съжалявам за грубия език.Djon Silvar написа:Димо Михалев
Съжалявам,ама това е положението.
Нищо не съм излъгал никой.
Квото чух по телефона съм предал.
Моя човек е и подводен риболовец,
За какво да ме лъже,като аз съм си
В София бре Кире.
Човека отвори темата
В София бре Кире.
Човека отвори темата
Риболовци.
Ония Рошко,пък у фейса ми коментира
Че ми били изпънати сафридите,
Едва ли не съм си ги слагал
На синджирче,смех в залата
Аз такова нещо не съм виждал,някой
В морето да му кълве на поразия и той да
Си кичи десетки риби за снимка,
Ебати тъпнята
Да му е пълно чепарето.
Хора секакви Кире,не се подвеждай
По тях,никога не съм си и помислял,
Еле па с човек до мене по
Тъпа постъпка,за неква снимка.
Че ми били изпънати сафридите,
Едва ли не съм си ги слагал
На синджирче,смех в залата
Аз такова нещо не съм виждал,някой
В морето да му кълве на поразия и той да
Си кичи десетки риби за снимка,
Ебати тъпнята
Хора секакви Кире,не се подвеждай
По тях,никога не съм си и помислял,
Еле па с човек до мене по
Тъпа постъпка,за неква снимка.
Риболовци.
Нали "всички сте съмнителни"....тъй чи....,tugman написа:Само да попитам, материЯл е материя която се яде ли, защото тази дума често се среща в постове на определено лице? Аз не за друго, но просто може да е някаква чуждица, да не се объркват "новобранците"!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Имаше една игра- "развален телефон"lusienn написа:Съжалявам,ама това е положението.
В София бре Кире.
Човека отвори темата
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Тука искаш ли да поспорим за цитата? И да предложа същия облог, който направиха Jack Daniels преди няколко години. Ако някой покаже, конкретния цитат, в който Хемигуей казва това, печели каса Джацк Даниелс 50 годишно! Повярвай ми, хиляди хора се опитаха да спечелят, но не успяха. Хемингуей никога не е казвал това, а просто фразата е преписана на него, за по-голяма тежест.Ribolubitel написа:"Всичко което не е на морето е провинция!"
Хемингуей.
Не мага да разбера едно, защо се драчите толкова много!
Всички си имате необходимите умения, и сте доволни от себе си.
Между другото бате Люси не е толкова лош, въпреки, че прекалява понякога, но е нормално да се защитаваш когато те нападат.
Предлагам Ви да се помирите, за да може и ние страничните да научим нещо полезно
Между другото бате Люси не е толкова лош, въпреки, че прекалява понякога, но е нормално да се защитаваш когато те нападат.
Предлагам Ви да се помирите, за да може и ние страничните да научим нещо полезно
Не е лош, разбира се! Даже е прекалено добър и се доверява на Сулю и Пулю, които му вкарават някакви "знания" за морския риболов, които както всички виждаме- му вредят. Преди няколко страници, колега се опита да му бясни, че в Приморско въдичари няма, но той така и не го чу. За мене много работи съм чул , но малко хора ме познават. Аз съм си родом от Бургас, но летата ми от дете са минали в Приморско. Риболова на чепаре там е едно доста пренебрегвано поняте, и местните казват с пренебрежение на чепаруващите "въдичари" Там се тачат само мрежите и старите паламудени чепарета с по 30 куки. Така че някой от Приморско да ти хвали чепаретата е малко несериозно. Виж във Варна е друга бира. Е там е голямото "клатене"Мilena написа:Не мага да разбера едно, защо се драчите толкова много!
И въпреки всичко!!!gergi_81 написа:Не е лош, разбира се! Даже е прекалено добър и се доверява на Сулю и Пулю, които му вкарават някакви "знания" за морския риболов, които както всички виждаме- му вредят. Преди няколко страници, колега се опита да му бясни, че в Приморско въдичари няма, но той така и не го чу. За мене много работи съм чул , но малко хора ме познават. Аз съм си родом от Бургас, но летата ми от дете са минали в Приморско. Риболова на чепаре там е едно доста пренебрегвано поняте, и местните казват с пренебрежение на чепаруващите "въдичари" Там се тачат само мрежите и старите паламудени чепарета с по 30 куки. Така че някой от Приморско да ти хвали чепаретата е малко несериозно. Виж във Варна е друга бира. Е там е голямото "клатене"Мilena написа:Не мага да разбера едно, защо се драчите толкова много!
Мисля, че си създавате излишно напрежение.
Живота е кратък! Порадвайте му се колкото се може повече
Всичко добро на всички!!!
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
ИСКАМ ДА ПО ПИТАМ ТАЗИ ТЕМА ИМА ЛИ М О Д Е Р А Т О Р ? 20сраници назад само разправиѝ и спам Някоѝ да посвърши малко работа и да по рачисти спама Благодаря!
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Добре де,ама ти не се ли светваш какво пишеш.lusienn написа:Съжалявам,ама това е положението.
В София бре Кире.
Човека отвори темата
5-6м вълна,виждал ли си такова нещо в морето ?
6 бала 3,5-6,0м. Гребените очертават дълги валове на ветрови вълни.Откъснатата от гребените пяна се разстила на ивици по склоновете на вълните. Силно вълнение
Айде малко мислете преди да споделяте,подготвяйте си куките,че времето почва да се оправя,
скоро морето ще легне и идва вашето време да си проверите "изделията".
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА