Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2019
Благодаря за информацията
Днес от 09ч. до 13ч. на 4 -та буна 6 броя средна хубост. Като цяло вял риболов.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес страхотен риболов в Черноморец , толкова много кълвеше че ми се налагаше да късам червея на 2-3 парченца за да имам за по дълго време.Рибата взимаше на всякаква дистанция като варираше между средна и дребна от разсъмване до обяд имам 53 риби като не броя изпуснатите
.Единственото което ми развали малко настроението че при събирането на телемача средната снадка се е заклинила и не се прибира , едва събрах пръта в колата.Пробвах го с гореща вода , пробвах с лед не ще и не ще да се прибере сега ще го пробвам с WD-40 и ако пак не стане ще го оставя за няколко дни, че както ми е накипяло току-виж съм го строшил като солета

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Пешо, ако имаш пача мас течна, капни от горе да проникне и от вътрешната страна да се облече по стените..
0885022272 / 0885897615
Днес на Кранево много хора...Но да започна от по назад.
Вчера се угворихме с приятел и другар по хоби да направим първия си заргански излет заедно тази есен.Почна се едно обикаляне на половината град за червеи и разбира се дърво.Добре,че получихме информация,че със сигурност сутринта ще има при Красьо.По едно време ми идваше да си бия един шамар,че съм пуснал булката с колата на работа и не мога да отида да копам....така се бях отчаял.Та сутринта в 4.45 строени пред магазина,чак се сетих за детството и опашките за хляб и мляко. Та заредихме се с по три дози(нека не злоупотребяваме за сметка на други колеги) и газ към Кранево.
Пристигане в 5:45 и естествено има и други колеги.За щастие бяха свободни местенцата,които си бяхме заплюли,отиваме,разпъваме и зачакахме светлинката.Допихме кафетата и чакайки решихме,че е време за нещо по сериозно,стига с тея кафета После се започна със същинската работа.Накратко,спукахме я от бой. Рибата беше много активна от 7 до обед като кълвеше на всякакви дистанции.Преобладаващи бомбарди прозрачни и черни.Аз лично работих преимно с Fazza 31gr 0.80,колегата с tubertini 25gr. 2.50.По обед рибите леко се разредиха и заложихме на прозрачни като вземахме регулярно.Крайният резултат е по 60-62 риби на човек с по три дози червеи.Около 14:00 почнахме да сгъваме доволни и леко уморени от хубавият излет.Опитвам да кача снимки с резултата,не зная дали ще е успешно. п.п Прекрасен излет с много риби и много бири.Боклука е надлежно събран и изхвърлен.Наслука колеги.За по мълчаливите...риба има за всеки,който успее да си я хване.
Вчера се угворихме с приятел и другар по хоби да направим първия си заргански излет заедно тази есен.Почна се едно обикаляне на половината град за червеи и разбира се дърво.Добре,че получихме информация,че със сигурност сутринта ще има при Красьо.По едно време ми идваше да си бия един шамар,че съм пуснал булката с колата на работа и не мога да отида да копам....така се бях отчаял.Та сутринта в 4.45 строени пред магазина,чак се сетих за детството и опашките за хляб и мляко. Та заредихме се с по три дози(нека не злоупотребяваме за сметка на други колеги) и газ към Кранево.
Пристигане в 5:45 и естествено има и други колеги.За щастие бяха свободни местенцата,които си бяхме заплюли,отиваме,разпъваме и зачакахме светлинката.Допихме кафетата и чакайки решихме,че е време за нещо по сериозно,стига с тея кафета После се започна със същинската работа.Накратко,спукахме я от бой. Рибата беше много активна от 7 до обед като кълвеше на всякакви дистанции.Преобладаващи бомбарди прозрачни и черни.Аз лично работих преимно с Fazza 31gr 0.80,колегата с tubertini 25gr. 2.50.По обед рибите леко се разредиха и заложихме на прозрачни като вземахме регулярно.Крайният резултат е по 60-62 риби на човек с по три дози червеи.Около 14:00 почнахме да сгъваме доволни и леко уморени от хубавият излет.Опитвам да кача снимки с резултата,не зная дали ще е успешно. п.п Прекрасен излет с много риби и много бири.Боклука е надлежно събран и изхвърлен.Наслука колеги.За по мълчаливите...риба има за всеки,който успее да си я хване.
-
- научил се да хвърля
Wd-to трябва да свърши работа.Днес на Тюленово много риба до 8-30:9, но бебета.Народ докъде ти стига погледа.Към обяд на Златните на буната , вече слабо като кълване , но добър размер риби .Краен резултат 33 бр.Относно червеите !!!Шибаните магазинери ги разреждат дозите или този който ги разнася!!!Минах вчера и помолих тея дето ги вадят да ми отворят една доза ........Еми пълна е да му ебеш майката както си му е реда!!!Рапорт даден.Наслука 

- alexxxapostolov
- новобранец
Вчера на Ной слабичко.12 хванати и 2 изпуснати от 6ч до 10ч, кълването започна чак след 07:00 като повечето удари бяха след 09:00. Няколко удариха на близо, но повечето взимаха стръвта навътре не след дълго след като падне бомбардата.
Днес, от събахлян до 10 на Железата пред Рубин (защото на всякъде другаде нямаше място) - 8 заргани. От пред може би даваше малко по-добре, но около 8,10-8,30 разреди супер-супер зверски, а и времето стана супер за плаж......следобяд след 16.30 ще пробвам пак, че ми останаха червей.
0885022272 / 0885897615
Вълнолома, Варна от 7,30 до 13,00 - 29 броя.
-
- научил се да хвърля
Кранево 50бр. до обяд.
На северната плоча на Рубин от 17.15 до 19 - 16 заргани от които 2 хубави. Рибата се е активизирала след 12ч.....само трябва търпение и за 36 лв червей примерно..
0885022272 / 0885897615
Оня ден на Кранево като ми свърши морския червей бях взел за проба една кутийка бял. Такъма с две куки по 5-6 червей чета на кука и извадих 9 риби и две паднаха в каманите но рибата беше много активна на морски вземаха на всяко хвърляне аз на 2-3 като разреди почнах да вземам на 8-9 замятания доста тегаво но според мен белия е добър вариант за резерва като се има в предвид и цената му.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Вчера на Рубин сутринта до девет 15 заргана. След обяд пак там от три до пет 52 добри и още петнайсетина дребни върнати. На пилкер ги взех. Страхотен риболов.
Днес събахлян на външните плочи на Рубин от 6.40 до 8.10 - 23 стандартни за сезона зизита, 2 дебели и един каиш.
0885022272 / 0885897615