Зарган 2019

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2019

Мнение от bubamara »

radoadvokat написа:Вчера на Рубин сутринта до девет 15 заргана. След обяд пак там от три до пет 52 добри и още петнайсетина дребни върнати. На пилкер ги взех. Страхотен риболов.
Колега покажи снимки на пилкера от къде си го купил какъв размер е колко тежи и ТНТ.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

bubamara написа:
radoadvokat написа:Вчера на Рубин сутринта до девет 15 заргана. След обяд пак там от три до пет 52 добри и още петнайсетина дребни върнати. На пилкер ги взех. Страхотен риболов.
Колега покажи снимки на пилкера от къде си го купил какъв размер е колко тежи и ТНТ.
Пилкерите ми са Xesta купени от магазин Гоу фиш. В различни грамажи и цветове. 5, 7, 12, и 20. С последния вчера взехме добре. По трийсетина риби на човек. Мислех че е голям но работи безупречно а и селектира по големи зизита.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Тя, темата си я направих монолог. От 17.15 до 6.45 на Рубин - 9 заргани от които 7 хубави. Това снощи....а днес сутринта пак до 8 и 10 - 12 бр , повечето хубави.
0885022272 / 0885897615
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

radoadvokat написа:
bubamara написа:
Пилкерите ми са Xesta купени от магазин Гоу фиш. В различни грамажи и цветове. 5, 7, 12, и 20. С последния вчера взехме добре. По трийсетина риби на човек. Мислех че е голям но работи безупречно а и селектира по големи зизита.
Благодаря ама покажи работеща разцветка гледам в сайтовете всеки модел има някакъв код
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Това са пилкерите, на които съм хващал според вятър и осветеност на водата. Xesta е марката. Има ги в Гоу фиш магазин -Варна.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Днес на Дружба 23 бр. докато не ни изгони вятъра.
garbis4o
новобранец
новобранец

Мнение от garbis4o »

radoadvokat написа:Това са пилкерите, на които съм хващал според вятър и осветеност на водата. Xesta е марката. Има ги в Гоу фиш магазин -Варна.
Утре отиваме в магазина и ако има от тея ти купувам подарък всичките от снимката, ако ги няма ти ми ги подаряваш,съгласен.
nikoniko
новобранец
новобранец

Мнение от nikoniko »

batbubi написа:Тя, темата си я направих монолог. От 17.15 до 6.45 на Рубин - 9 заргани от които 7 хубави. Това снощи....а днес сутринта пак до 8 и 10 - 12 бр , повечето хубави.
е не е монолог, аз следя :р вчера бях от 13:30 до 16:00 изкарах 5 броя от които 2 3 писалки една доста добра за Варна и една средна, замразявам си ги да се съберат 50 60 да хапнем като хората поне
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

garbis4o написа:
radoadvokat написа:Това са пилкерите, на които съм хващал според вятър и осветеност на водата. Xesta е марката. Има ги в Гоу фиш магазин -Варна.
Утре отиваме в магазина и ако има от тея ти купувам подарък всичките от снимката, ако ги няма ти ми ги подаряваш,съгласен.
Добро утро. Вчера бях там. В момента има xesta5, 7 и 20гр. Друг който работи е Липпа на Сийспин 11гр. Мои познати ловят на него със същия успех. Има една подробност. Пилкера независимо от грамажа трябва да се оборудва със тройка 10 -12 номер изнесена на 7-10 см с повод от флурокарбон зад него. Успеваемоста е в пъти по голяма. Това е задължително.
jenubg
новобранец
новобранец

Мнение от jenubg »

Риболов на пилкер - https://www.youtube.com/watch?v=kevNXEkb1kk
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Пръчката с малко ВД-40 се сгъна без никакво усилие само с два пръста.Иначе днес се получи хубав риболов.От разсъмване до 11:00 42 риби и 3 изядени куки :D :drinkers: това с две дози , червея свърши и газ към вкищи че ми се припи бира :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

IMG_20191002_163153295.jpg
Заприходих два пилкера за проба единия за зизита другия за зъбатковци
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Оказа се че и пилкери по 20 гр. ги хапват кат бонбони. Само дето пръчката за тях вече не е 90 гр. И както казват братушките, пилкера ги хваща, но куката ги довежда до брега
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

rap66 написа:Оказа се че и пилкери по 20 гр. ги хапват кат бонбони. Само дето пръчката за тях вече не е 90 гр. И както казват братушките, пилкера ги хваща, но куката ги довежда до брега
Прав си, така се оказва. Вчера следобяд лових на 20гр пилкери. Много успешно. За час и половина хванах над трийсе риби. Въдицата ми е с горна акция 21гр и се представя добре с тия тежести.
Направи ми впечатление, че рибите са по активни в следобедните часове.
stefannankov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stefannankov »

Ще помогнете ли малко с каква сопа трябва да се води тоя пилкер. По принцип си е микроджиг, обаче воденето му не е като на джиг. Джиговото водене е с рязко движение нагоре, докато руснаците си го показват като туич движението. Имам триколенна спинингова въдица но си е твърда, тия въдици с горна акция 20-21 са обичайно около 2 м, а за морето вероятно ще идва къса на някои места.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”