Какви фотоапарати ползвате и доволни ли сте от тях ?

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Снимките са като картички DOKTORE. Fudji f10 е супер ,само дето в България цената му е 999лв. Излиза с около 300лв по скъп от колкото в Англия.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Ами че то от чужбина да го поръчаш излиза по евтино барабар с разходите по доставката
Емо БГ кво да правиш :shock:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

След няколко месеца ще ги има ефтинки на И-бея.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Аватар
Понко_Професионалиста
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Понко_Професионалиста »

PRAKTICA DCZ 4.4///4.0 Мегапиксела...Много добри снимки... :wink:
Ето и една снимка (не че се хва ля но :-) Снимката есъм е цапал с Paint и качеството е малко занижено ...
Ето я !!! <<<<<<<<<<<<<-----
Последно промяна от Понко_Професионалиста на Пон Ное 07, 2005 2:05 pm, променено общо 2 пъти.
Рибарче...Професионалист - Тертиплия...
pol
новобранец
новобранец

Мнение от pol »

Ùðàêíè ñå ñ íåãî çà àâàòàð, ÷å òîÿ â ìîìåíò àòè å áàÿ ðàçìàçàí. :D
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

понко , и аз снимам със същия фотоапарат , а качеството му е безкрайно ..... и то за 239 лв.без ддс ...слагаш 2500 м.ач. батерии , памет 256 мб. и се скъсваш от снимки .. последния път направих 270 снимки на светкавица + разглеждане , докато батериите се изтощат .. :D :D :D
На платено не одим !
ZiN
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ZiN »

Fishing Bear написа:Аз имам SONY CYBERSHOT W1 - ползвам го почти от година (а други модели на същата фирма от 6 г.) и смело мога да кажа, че от СОНИ-то по добро няма (при равни други условия). Взел съм му и допълнителна Memory Stick Pro карта 128 МВ, при което записва много добро качества видео (като за цифров апарат, де) а ограничението на дължината е само свободното място на картата.
С две думи - горещо го препоръчвам дори и за полу-професионална работа! А за семейно апартче направо е върха!
Аз също съм страшно доволен от Sony Cybershot W12, имам го от две години и за нищо на света не бих се разделил с него, прави невероятни снимки http://www.4coolpics.com/photo/borikov/100944.html Преди година във включено състояние падна в едно езеро на метър дълбочина и ми стана много кофти. В нас го отворих внимателно, разглобих го на каквото можеше да се разглобява, оказа се че матрицата му е херметически капсулована и е свързана към единствената платка посредством лентов кабел, както беше и с всички останали копчета и врътки, подсуших го старателно с хладен сешоар (не топъл!!!) особено около чиповете понеже под тях водата не се изкарва лесно оставих го за няколко седмици отворен на стайна температура (не на парното или до печка!!!), след като го сглобих за мое голямо щастие тръгна като нов :D Преди 2 месеца си взех и Sony Cybershot H5 с 12x варио и както очаквах не останах разочарован. Снимал съм с много марки апарати "сапунерки", но така и си останах верен на марката SONY задължително Made in Japan!!! А междудругото моделъ W12 се оказа доста по-успешен от своите последователи - W15 i W17 както е и със всяка лимитирана серия.
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”