Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: Зарган 2019
Днес в Черноморец много труден риболов , рибата спря да кълве преди още да е почнала.Искаше много надлъгване и игра с червея , взимаше на всякаква дистанция стига да я уцелиш като някои от ударите се чудиш аве ударили ми или така ми се стори.С много мъки от разсъмване до 12:30 30бр.средни и няколко по дребни които бяха нагълтали. 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днес на Кранево реших да направя един късен излет.Риболов на бомбарда от 12 до 16.30ч.Резултат 10 бр плюс 3 откачени и няколко нереализирани удара.Аз сравнително доволен.За пореден път не взех железата за проба,но здраве...
Днес на първа буна на железа от 14.30 до 17.00 четири риби в кофата ,две откачени и няколко удара ,колегите нА бомбарда се оплакваха ,че е много пиплива имахаа много празни удари и резултатите им подобни . Изгубих един пилкера забравих да закупчея карабината после нещо ми се прецака макарата дръжката задиря неще да върти от време на време направо блокира а е сравнително нова на един сезон на бомбарда не го прави само като я натоваря с примамки shimano solstace прави го вече няколко пъти незнам кво да я правя.
Днес на Ной до обяд 27 бр.
Труден риболов и дребна за сезона.
Труден риболов и дребна за сезона.
Една капка масло на оста на шпулата и ще се оправиbubamara написа:....не ще да върти от време на време направо блокира а е сравнително нова на един сезон на бомбарда не го прави само като я натоваря с примамки shimano solstace прави го вече няколко пъти незнам кво да я правя.
На новия червей. Вълнолома, Варна.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Здравейте колеги!
Обръщам се най-вече към колегите около Варна,
Има ли, или няма?
Като знам как даваше последните две седмици и като ви чета постовете, чудя се утре да пропътувам ли 120+ км. напразно.
Моля Ви да бъдете искренни.
Обръщам се най-вече към колегите около Варна,
Има ли, или няма?
Като знам как даваше последните две седмици и като ви чета постовете, чудя се утре да пропътувам ли 120+ км. напразно.
Моля Ви да бъдете искренни.
риба има но е дребна като цяло ... времето е прекрасно , ще си изкараш приятно деня , дори и да няма рекорди
Много Ви брагодаря за отговора!!!nexxt написа:риба има но е дребна като цяло ... времето е прекрасно , ще си изкараш приятно деня , дори и да няма рекорди
- Димо Михалев
- Модератор
И аз го имам същия проблем,едната е Nasci,a другата е Sustain.Чисто нови са и само да свърши сезона ще ги водя на майстор да ги смаже.rap66 написа:Една капка масло на оста на шпулата и ще се оправиbubamara написа:....не ще да върти от време на време направо блокира а е сравнително нова на един сезон на бомбарда не го прави само като я натоваря с примамки shimano solstace прави го вече няколко пъти незнам кво да я правя.
Един въпрос, на който един отговорил, хм............, странна работа!
Къде останаха великите бройки над 30.........
Сетих се!
Със сигурност сега ги чистите, или си ги хапвате.
Е, аз пък утре ще съм искрена, и ще Ви обадя истината.
Аз поне не съм се срамувала , че съм била за риба и не съм хванала.
Принципно срама е за самозванците
Сетих се!

-
- ще става разбирач
Днес ги видях да вадят пред Ривиера и после като излизах на Кранево щото като влизам карам бавно и обичам да ги гледам зарганаджиите ги видях да вадят ,докато наближавах буните също преиграваха пред лодката ,така че според мен има риба и може да си спестиш 120кмМilena написа:Един въпрос, на който един отговорил, хм............, странна работа!
Сетих се!

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

El Pescador написа:Днес ги видях да вадят пред Ривиера и после като излизах на Кранево щото като влизам карам бавно и обичам да ги гледам зарганаджиите ги видях да вадят ,докато наближавах буните също преиграваха пред лодката ,така че според мен има риба и може да си спестиш 120кмМilena написа:Един въпрос, на който един отговорил, хм............, странна работа!
Сетих се!

На Кранево е зле положението от 8 часа 1 риба
На ной сутринта беше голям панаир. Има ли успех там?