Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Под влияние на алкохола
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Под влияние на алкохола
на мен форума няма да ми СТИГНЕ....заради това се вьздьржам от коментар по тая темаNedeltcho Delev написа:Абе да не пия само аз в тоя форум![]()

на младини ведньж отодох до маймунарника в борисова градина,да ударя едно и се ОСЬЗНАХ(не сьбудих-осьзнах..) в созопол на една маса да пия мастика с некви хора....всичкия ми багаж се сьстоеше в 6 аудио касети на van der graaf generator и четири лева

пс-прочетете книгата на руската МЕГА ЗВЕЗДА за мен-венедикт ерофеев "Москва-Петушки" или на сьвсем не по малкия,но за сьжаление хамерикански,играч -чарлз буковски(от полски произход е,та му е простен хамериканизма) "любовна история на обикновената лудост"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- георги н.
- ще става разбирач
Откъдето очакваш да те огрее слънце то те очука град........

добре е да имаш приятели папараци
А пред будния аз

никой си не призна да е снимал.

добре е да имаш приятели папараци

А пред будния аз

никой си не призна да е снимал.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
очаквах доста по масово развитие на тая тема
бати колко трезвеници се оказаха тук 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Много ма е срам
Оставям на вашето голямо въображение да си измисляте и съчинявате всичко което ви дойде на ум,гарантирам че ще има 95% истина.Направете си сметка колко ме е срам,щом немога да пиша за тези мой младежки и не - толкова простотий направени на пиано

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
..................пък и на роялKrokibg написа:Много ма е срам![]()
![]()
![]()
Оставям на вашето голямо въображение да си измисляте и съчинявате всичко което ви дойде на ум,гарантирам че ще има 95% истина.Направете си сметка колко ме е срам,щом немога да пиша за тези мой младежки и не - толкова простотий направени на пиано
![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- pigov
- новобранец
Ей това е тема за мене
!!!
Пиянските ми истории са неизчерпаеми, за последните 6 години толкова изцепки имам че направо незнам
.Ама ще ви споделя най-прясната.
На 04.03 бях в София за интервю за виза в американското консулство,след като всичко приключи с аверите ми седнахме в една пицария и се зачесахме с бирички
,от там се пренесохме в една кръчма в Студентски град и се метнахме на Бургаска мускатова,от там на дискотека с литровки уиски Jim Beam,след това сменихме мястото и отидохме в друга дискотека и минахме на "любимия" на България-Флирт.От тука започва интересното.Аз от влизането във втората дискотека помня само поръчката на двата литра водка,аверите ми разправяха после че съм се държал супер адекватно и не ми е личало да съм подпийнал.След това сме ходили да ядем някакви бургери, но аз там просто съм изкъртил, седя на масата, ям бургер, изтървам го на масата и заспивам,след това се събуждам ям изтървам и заспивам и т.н.От там сме яли някакви дюнери за който аз спомен пак нямам.От там таксито и във апартамента на авера ми и за съжаление от там пак помня, защото в момента в който влязох в стаята си установих че малко съм си изгубил GSM-а
.
П.С. Да са таковам в нефелния алкохолик

Пиянските ми истории са неизчерпаеми, за последните 6 години толкова изцепки имам че направо незнам

На 04.03 бях в София за интервю за виза в американското консулство,след като всичко приключи с аверите ми седнахме в една пицария и се зачесахме с бирички

П.С. Да са таковам в нефелния алкохолик

И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
И аз
,но да разкажа все пак.Като бях по малък на години и килограми ,имах навика след като се нафиркам,прибирайки се да се събличам по пътя и като стигна в къщи направо да пикирам в леглото!Та през 1995г, играхме Евроквалификация с Германия и бяхме в еуфория щото си бяхме все още силни и 4ти на света! Мача естественно го взехме с 3:2 ,но това което се случи с мен бе по интересно.Помня,че се изпи доста от модерната тогава "Царска ракия" след победния гол последва "руска трупа" а аз бях най отдолу!
И от там на сетне-тъмно петно чак до сутринта!
Ставам,и о чудо ,цялото тяло ме боли,няма ми дрехите ,часовника и естествено парите.Викам си някой ме е пердашил по пътя и ме е обрал до голо!Да ама не!Болежките от трупата а дрешките пред вратата! Срамммм.

И от там на сетне-тъмно петно чак до сутринта!
Ставам,и о чудо ,цялото тяло ме боли,няма ми дрехите ,часовника и естествено парите.Викам си някой ме е пердашил по пътя и ме е обрал до голо!Да ама не!Болежките от трупата а дрешките пред вратата! Срамммм.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......