Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

От кайсиевата или от грозданя да нося :drinkers: Чиниите за водещия програмата ша ги остайми да ги мий :mrgreen:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:....
та от мен туршийката,...:lol:
това си го имаме... :wink: , дай прасьонак 100 кила, жаренъй, от мен са въглищата... :lol: , а бай Миля да донесе и от трите.. :twisted: . :lol: и един паспорт за всеки случай, че с него можем да прекараме, някой арменец от сирийски произход.. :lol: ..колкото е по-голем е паспорту, толкова по-голем арменец ще мине.....сомаджи.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристя,ти кажи дата пък 10 - 15 кила свински ребра имате от мен,няма си измиваме коремите с тоя зарзават я :roll: :lol: :drinkers:
Юртата ако е с една стая и един одър,ще си спим по колите :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:
Don4o_62 написа:....
та от мен туршийката,...:lol:
.... и един паспорт за всеки случай, че с него можем да прекараме, някой арменец от сирийски произход.. :lol: ..колкото е по-голем е паспорту, толкова по-голем арменец ще мине.....сомаджи.. :lol:
Арменеца Бабикян каза - нема да идвам на събирането, че ми дължът 3 милиона от на Троле партията....за вчера.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Ристя,ти кажи дата пък 10 - 15 кила свински ребра имате от мен,..... :D
Много сериозно предложение... :shock: , можем и по-близко да ги изядем, къде да се харчим още по 100 лева на кола..., пък то и сега нищо не ще взима... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:.....
Юртата ако е с една стая и един одър,ще си спим по колите :D
Иначе при мен е спартанска хава- 3 стаи 3х3 метра, ама едната е изкъртена до камък.... :lol: , половината, останалото е глина и си търся замазчик-риболовец, че няма мастор в селото...., ама си и плащам... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бе,Големи Пиячи и Мезячи съ праите без грам руска кръв,та къде сте тръгнаали? :rolleyes: :drinkers: Едно състезанийце дъ направим,кой първи шъ увехние под масата,а? :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: и си търся замазчик-риболовец, че няма мастор в селото...., ама си и плащам... :lol:
Имам 7-ми разряд за зидаро-мазач от Софийския Метрополитен,но гъ взех изпита с шишета Уйски,та не гарантирам за визуалния ефект! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: Иначе при мен е спартанска хава- 3 стаи 3х3 метра, ама едната е изкъртена до камък.... :lol::
В Париж за таквиз стайчета шъ взимаш 3-5000евроса,та дай да гъ местим на там,а? :rolleyes: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:
yco написа: и си търся замазчик-риболовец, че няма мастор в селото...., ама си и плащам... :lol:
Имам 7-ми разряд за зидаро-мазач от Софийския Метрополитен,но гъ взех изпита с шишета Уйски,та не гарантирам за визуалния ефект! :wink: :mrgreen: :drinkers:
:lol: :lol:
че кой ще ти гледа хоризонта и вертикала, като имаш седми раздяд, ша ти подаря сомаджи мистри, само да мяса керпичито, имам отвес лично правен на сруг и нивили Сола..., кюреча е от мен, ръкийджито също, меезето също, сомето също... :lol: , ама ще е за пролет, че иде зима... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Троли, кажи нещо за Александър Велики, дето аз не го знам, иначе кво ме е интеристе, това което ти не го знаеш..... :lol: :lol: Иначе си си тракиец, бинли ти...., като на мен и Краси.... :lol: , ама разликата е, че някои тркийци фатьат, а друди не... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ицак ти на човек дет оди с червени прашки за риба как ша гласуваш доверие :lol: И аз имам един отвес от предпазителя на взривателя на Гвоздиката :lol: такъв звук не мой извади никоя трака у БГ :lol: Даже и да е закачена на шията на някое теле :wink: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ся да изкаже някой с трети разряд, че на седми им нямам много доверие... :lol: ... колко време ще отнеме измазването на стая с гол камък в средата градеж глина 3,53х3,35м. и височина 2,45 м. без таван, че ще го кова със сомски глави... :lol: .... и колко вар ще погълне, като извадим вратата и прозореца? :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:-Троли, кажи нещо за Александър Велики
Носител и Пазител е на тайно "царско-жреческо познание" и дори е заплашил Аристотел сериозно за това,че си е позволил да опише една част от него! :wink: :drinkers: Гробницата му се нарича ХелиоСома! :wink: :drinkers: Сглобявам все още пъзела и когато съм готов,ще ви Завладея....сомовете! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: такъв звук не мой извади никоя трака у БГ :lol: :
А ти па си Долен мизиец,демек от Долна Мизия и само долни звуци мож извади от Кльонка,дет нема ги чуе никой свестен Сом! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”