Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболовът ми в два поредни дни...! :)))
Риболовът ми в два поредни дни...! :)))
Телеграфните ми репортажи продължават....
Вчера тук.............

Хванах....това..........

А днес /нас бури и хали не плашат/ ...........

.....беше по-добре..........

П.П.
мартинее, смених цвета на кофичката!!!

Вчера тук.............

Хванах....това..........

А днес /нас бури и хали не плашат/ ...........

.....беше по-добре..........

П.П.
мартинее, смених цвета на кофичката!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Риболовът ми в два поредни дни...! :)))
Ачкааа жьлта кофичка е добьр избор
Неутрален цвят
А и пьлнежа добьр 

Яки костури, браво, завиждам много!!! 

Супер риби
на красиво място , Браво. На мен ли ми се струва по ниско нивото на водата. Лятото бях тук на почивка. Уникално е .

fozi073 написа:Супер рибина красиво място , Браво. На мен ли ми се струва по ниско нивото на водата. Лятото бях тук на почивка. Уникално е .
a това "тук" къде е, ако не е тайна

Не, не ти се струва- ниско е и продължава да пада!fozi073 написа:..... На мен ли ми се струва по ниско нивото на водата............

На първите снимки, с пъстървата , е на яз. Доспат, а с костурите яз.Батак!bullbg написа:..........a това "тук" къде е, ако не е тайна
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
ПИЧ,ОТ КОЯ ДАТА СА КОСТУРИТЕ И НА КАКВО ГИ ХВАНА,ЗАЩОТО МОИ ПРИЯТЕЛИ БЯХА ТАЗИ НЕДЕЛЯ И НЯМАТ ПИПАНЕ,ОТ ЛОДКА ТУИСТЕРИ,ФИШОВЕ,РИБЕ
ПИЧ, ей такива като теб ПИЧОВЕ най- много ги "ХАРЕСВАМ".....та отговарям, макар че не заслужаваш това, не за друго, ама да ми пишеш с главни букви е меко казано " невъзпитано", а това че е в разрез с форумните правила го оставам настрана....На подобни провокативни постове не ми се влизам в обяснителен режим, защото, ако не друго, съм си извоювал в тоз форум име, колкото и да звучи нескромно, за което ти само може да мечтаеш...!!! И, които ме познава, а те не са малко, може би с присмех гледат на "УМНИЯ" ти пост !!!!luibg написа:ПИЧ,ОТ КОЯ ДАТА СА КОСТУРИТЕ И НА КАКВО ГИ ХВАНА,ЗАЩОТО МОИ ПРИЯТЕЛИ БЯХА ТАЗИ НЕДЕЛЯ И НЯМАТ ПИПАНЕ,ОТ ЛОДКА ТУИСТЕРИ,ФИШОВЕ,РИБЕ
Ноооо... за всеки полуидиот би било най-лесно да провери датата на снимката, а за идиотите това явно е трудна задача !!!!!
И със сигурност за супер идиотите пък е непосилно усилие да си направят поне труда да влезнат в профила ми и запознаят с авторските ми теми в раздела "Моя риболовен излет"...!!!!!
Считай, че в полемика с теб няма как повече да влизам, макар че мога да ти кача снимки с костури и щука и от днес............защото ти си последната инстанция, с която мога да спора, особено за риболова по яз. Батак...!!!!!
Преспивайки се сетих за поговорката, че сутринта е по-мъдра от вечерта, та днес съжалявам, че влезнах в тона ти , защото по-принцип не съм конфликтна личност , но понякога се сещам и за друго, че каквото повикало, това ѝ отвърнало . !!!
А иначе съм болезнено ревнив към несправедливостта и хейтърството.....но в днешно време то е в изобилие, не само в нашия форум .....
Както и да е, за сетен път се убедих, че човек колкото и да живее, и старее, не може да се примири, камо ли да победи посредствеността и най-вече ГРАНДОМАНИЯТА И КОМПЛЕКСАРЩИНАТА........!!!!
А иначе съм болезнено ревнив към несправедливостта и хейтърството.....но в днешно време то е в изобилие, не само в нашия форум .....
Както и да е, за сетен път се убедих, че човек колкото и да живее, и старее, не може да се примири, камо ли да победи посредствеността и най-вече ГРАНДОМАНИЯТА И КОМПЛЕКСАРЩИНАТА........!!!!
Тури си го луито знаеш къде, Ачо.
Той е явно от онези 80% матрял. До теб да застане, с твоята въдица да хвърля, пак няма да хване. 

Оххххх....аз зная къде да си го..........Д-р Флекс написа:Тури си го луито знаеш къде, Ачо...............

Ама не знам тия"пичовете" къде трябва да си го турят.............

Те днес- пак тук.........

...за ужасен ужасТ на "корифеите" те това Фанах........

Ст ахотно!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Каквиса тия рибари твоите приятели бреluibg написа:ПИЧ,ОТ КОЯ ДАТА СА КОСТУРИТЕ И НА КАКВО ГИ ХВАНА,ЗАЩОТО МОИ ПРИЯТЕЛИ БЯХА ТАЗИ НЕДЕЛЯ И НЯМАТ ПИПАНЕ,ОТ ЛОДКА ТУИСТЕРИ,ФИШОВЕ,РИБЕ

Martin Mihailov написа:....... Секои знае че на Батак костуро кьлве близо у шаваро.................
Мартиеее, не им"отваряй очите", бре- нека си "бухат" с лодките навътре...............