Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
pavyan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от pavyan »

GODzillata написа:
lusienn написа:Цибалаб ти е най близо,
....
Проблемът е, че Циба и Боди ми дадоха различни резултати, сега се чудя за трета лаборатория - трети резултат - трето мнение. :roll:
Различни резултати на кои изследвания?
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

pavyan написа:Различни резултати на кои изследвания?
На антителата срещу ацетилхолиновите рецептори.

Затова смятам да ги потретя (макар че едва ли могат да варират :smt102 - или ги имаш, или не), но този път ще направя изследване и за Anti-MUSK антитела.
Открих пункт на Кандиларов в близост и нищо че ще ги пратят пак там, където и тези на Бодимед, ще се пробвам там.

Животът е като клинична лаборатория - не знаеш какви резултати ще ти се паднат. :roll: :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
pavyan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pavyan »

GODzillata написа:
pavyan написа:Различни резултати на кои изследвания?
На антителата срещу ацетилхолиновите рецептори.

Затова смятам да ги потретя (макар че едва ли могат да варират :smt102 - или ги имаш, или не), но този път ще направя изследване и за Anti-MUSK антитела.
Открих пункт на Кандиларов в близост и нищо че ще ги пратят пак там, където и тези на Бодимед, ще се пробвам там.

Животът е като клинична лаборатория - не знаеш какви резултати ще ти се паднат. :roll: :D
Така си е.Или ги има,или не.Лошото е ,че и в двата показателя,които ще изследваш,възможната грешка е голяма.Все пак при 70% позитивиране, ми се вижда доста неубедително.Поне за мен,какъвто и резултат,различен от положителен,не би ме задоволил. :oops:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

pavyan написа:...какъвто и резултат,различен от положителен,не би ме задоволил. :oops:
Уви, така е, имайки предвид, че отрицателният не отхвърля диагнозата. :roll:

Сигурно и с хистологиите е така - всеки положителен резултат кара хората да лягат под скалпела. :smt017

Та третото изследване определено ще наклони везните в една или друга посока, само да се въздържа от четвърто и пето, че тогава ще стане мазало. :lol:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Кире доверяваи се само на една лабораторя и само на един доктор по какво сабя покаже :( Иначе е като маисторите на коли.Всеки следваш вика маниго тоя нищо не разбира :lol: Казвамтиго от личен опит :roll: Мене ме лекуваха от белодробна емболия (и источваха касата по тая пьтека) а в последствие се оказа че вьобще немие правено текова изследване :roll: а се оказа наи обикновенно разкьсване :shock: По тогавашните диагнози одавна требваше дасьм при Всевишния :drinkers: :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:...кладници.
А Киро му се назлъндисва ! :roll:
Жорееее, абе те ми откриа таа боуест след куту ядох от твойте гъби, шъ знайш! :mrgreen: :wink: :lol: :drinkers:

Martin Mihailov написа:...(и источваха касата по тая пьтека)...
:shock:
Айде бе, не мое да бъде, не е истина тва! У наща држава такоа животно нема.....нееее-маааа! :smt044 :partyman:

....лошото е, че ората не си казват баш къ е, щот ги е стра да не попаднат па таме...инак на кво се нагледах през последните месеци, мани-мани, не знам таа здравна каса къ не се е избушила йош, куту секи цица здраво от нея, 'ма то дофторите не са виновни, просто са заложници на системата, а тя е добре смазана и ако не играеш на орото със сички - напрао те изплюва. :evil:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Киреее що не казваш чеси ял на Дедо Гошо от гьбитебре :lol: Тука клиничната картина се променя :roll: По добре от Люсевата чорба да беше ял :lol: Там наи много да фанеш камик у бьбреците ако е сипвал неква варовита вода.Иначе от кьм месо е скромна :mrgreen: :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа:... ако е сипвал неква варовита вода....
Мартооо, говорейки за вода, фАни зЕми некфи манерки и туби и бегай негде да ги напълниш, че иде режим на водата у Перник - суша гуема е! :shock:

Ся да ви се оплача....куту страничен ефект на боуеста е некфа м'гла у главата - къ си говориш нещо или па си речеш, че тряа нешто да направиш - и хоп! - забравяш ко беше :shock: :shock: :shock: .....куту пиша барем си чета написаното и се сещам за кво иде реч, ама инак - йок. :oops:

Та одеве забраих къде съм скрил един шоколад и дося се утепах да го диря, ама дръшки - нема го и нема го. :(
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа: ....Та одеве забраих къде съм скрил един шоколад и дося се утепах да го диря, ама дръшки - нема го и нема го. :(

:lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

А може да си го изпапал ? :drinkers:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Мартине,на 9 - ти ти пращам 4 туби по 10 л. Бачковска чиста вода по...квото кажеш,ебахти и зора кво ви чака след 8 - ми с тоя режим :roll: а да видим още кой ти е приятел и колко вода ще ти прати :D
Кирчо е лесен,ей къде е Дунава синей и само ще гребе праща :D Люс има голем казан и няма да казвам с кво го пълни,но и той ще ти праща сигурно :D та работата ще я докараме :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мани Дончо баси и аидуците :shock: Испуснаха язовиро гепиха парите и са дидем с туби за вода :mrgreen: Нощеска превале малка дьжд ама това нищо не е.Текали се пьлнат 25000000 кубика :mrgreen: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Марто,нещо да питам по твоята спецялност,на сина ми, Хонда ЦРВ с газ бензин,като работи на газ е перфектна и върви много,като я пуснем на бензин,особено сутрин докато прехвърли на газ,пуши като локомотив,на бензин върви, но е малко спъната,на газ върви по добре и изобщо не пуши,това стана като и направи центровка на инжекциона,тогава на газ не вървеше,сега форка,та сигурно са и дали предварение или закъснение на бензин мисля, това противопоказно ли е и трябва ли да я оправя,или да я пали само докато загрее и после да кара на газ,както и прави де :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

3-фонOFF, единият го изпапках, а другия го скрих, че да не го набарат децата, щот не е полезно да ядат такива гмо-та, пълни с палмово масло и други боклуци, аз се жертвам за тях с една дума. :mrgreen:
Ама па другия така го скрих, че няма намиране. :lol:

@Да ви се оплача в контекста на Дончовите неволи - таа бегачка Ланчаата, откъ заредих оня ден догоре газ, некфо неще да пали куту загрее.....та ще я водя на центрофка. :roll:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Кирчо,първо питай за читав газаджия дето оправя твоята марка газова там каквато е,много е важно за реглажа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”