Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!
Тука искам да изкажа моето голямо и мащабно възмущение,от нарастващата тенденция...............!!!...................А да ва вида,кой от кого и за какво се възмущава
Излейте си гнева и кой каквото има да го казва
Нека всеки вземе мерки да си поправи поведението,към по .....добро
Аз например,съм много възмутен от некой колеги,които имат по два риболовни излета от както имат години да ходят самостоятелно по водоемите
обаче,много обстойно учат дядовците във занаята кое как трябвало да се прави.Чудя си и се мая,аз къде съм блеял,та несъм ходил за риба през тези години
и съм пропуснал толкова много неща,които сега се налага да чета и научавам от наборите на децата ми
Някой ще каже !!!.....Абе ,млади,умни,бързо схващат и се учат и те неходят на училище а само за риба
Така също ми писна от още много работи,но понеже съм културно и умно момче,от сега нататък вече по-малко ще се вкисвам и вече няма да ми писва и......... айде и вие да понапишете некой ред,щот старите хора казват ...... думата дума отваря
та след вас може и още нещо да понапиша.
Ей,младите,всичко това е във кръга на майтапа и да вземете да ходите на училище,стига сте риболовствали,че кой ще учи заради вас

Аз например,съм много възмутен от некой колеги,които имат по два риболовни излета от както имат години да ходят самостоятелно по водоемите

Ей,младите,всичко това е във кръга на майтапа и да вземете да ходите на училище,стига сте риболовствали,че кой ще учи заради вас

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!
Без коментарzapada написа:Митев или не си ме разбрал или се обиди.за съм за да се пусне сома.пък и много добре знаеш че аз не сам го хванал за да казвам какво да првят с него.Е ти си знаеш.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Писна ми да е гадно времето,Мразим-март,април.Мразим-пролетни умори,депресии.Мразим рекламите.Мразииииииим .......Писна ми да ми дават наклон на оная работа,водомер да ми слагат.Писнами отивам за риба.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- петър власев
- разбира нещата
аз малко извън риболова ама ша си го кажа
На мен ми писна от строителство и бетонища навсякъде,цялата държава само за апартаменти и имоти говори и яката са се зомбясали
Хорица с по 600лв. заплатка се връзват на платени статии и куват ли купуват тъпите куптори на родните ни пишман строители и инвеститори
Всичкото бай мангау фана мистрията и стана майстор
И аз съм в сектора строителство ама гледам реално на нещата
На мен ми писна от строителство и бетонища навсякъде,цялата държава само за апартаменти и имоти говори и яката са се зомбясали
Хорица с по 600лв. заплатка се връзват на платени статии и куват ли купуват тъпите куптори на родните ни пишман строители и инвеститори
Всичкото бай мангау фана мистрията и стана майстор
И аз съм в сектора строителство ама гледам реално на нещата
я чувствась себя очен хорошо
- краси12345678
- ще става разбирач
Здравейте колеги,баш не ми се пише но ще уважа моят градски KROKI. Та относно темата, писна ми от пичлигарите кадето карат пияни и отнемат човешки живот,да гледам как мангалите крадат безнаказано , да гледам дрогирани деца на който не мога да помогна,да ни лъжат политиците и да си мислят че ние сме малоумни,писна ми като отида за риба и да събирам боклуците на някой колеги и тн. тн.
-
- сериозен играч
Само една буква-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 

- nikaro
- ще става разбирач
Аз няма да се оплаквам,защото има много да се говори на тази тема.
Пък и съм сигурен,че всички ще сме на едно мнение.
За всички депутати,министри,президенти,премиери и др.подбни олигофрени:
Писна ми да ни правят на прости тея некадърни помияри!!!
ps:Кроки ако наистина много ти се сере,
прескочи до парламента.Усти за пълнене бол
Пък и съм сигурен,че всички ще сме на едно мнение.
За всички депутати,министри,президенти,премиери и др.подбни олигофрени:

Писна ми да ни правят на прости тея некадърни помияри!!!
ps:Кроки ако наистина много ти се сере,
прескочи до парламента.Усти за пълнене бол

-
- вече хвърля и на тежко
Писна ми от лицемерието и алчноста на хората в БГ, всеки гледа да преебе някого, не остана никакво уважение към родители, възрастни, съседи, колеги и към всеки, който е друг, изчезна и човещината, добротата и всички други човешки добродетели, предпочитам компанията на животни вместо на хора и най-вече на псевдо приятели. За управниците, законите и корупцията няма да ви говоря много щото вече откачих от яд затова трябва да използвам антистрес машината или утре да ходя на риба.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
няма хора без проблеми и да не им е писнало от нещо.
По добре да мислим позитивно...
защото здравето отива на водоем без риба
А бе това не е тема.
Малко остана,време е за кефа.
със здраве.
По добре да мислим позитивно...
защото здравето отива на водоем без риба

А бе това не е тема.
Малко остана,време е за кефа.
със здраве.

- Николай Неделков
- учете се от него
Епа я най-мразим да не мразим
Любо , и аз съм млад и зелен още ама последните 3-4 години имам по 50-70 излета на година ( от 2-ри до 9 клас доста повече ама не ги броя щото бяха по Струма , на 20метра пред блока
), нали това дето написа не се отнася и за мен
Ъъъъ 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
На мене най много ми писна от банка ДСК.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Айде да не се фърлям връз големите работи от които ми е писнало как на краси12345678 щот тогива нема да имам спирачки ще се спра на нещо дребно , нещо доста често срещано , баш на срането ! Бе да му и майката и целата рода ! Карам си зад некой и образа отвори джама и едно торбе найлоново пълно със секви екстременти право на пъта ! Мааамам си по тротоара и друг такъв образ па си фърля торбето добре намаано с лайна от прозореца в канавката ! Баси ! Не моат ли да разберат тия посерковци че тия им лайна после те ще си ги рупат ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Е това чаках,да мога след като си кажете мъката и аз да кажа че ми писна от всичко това от което и на вас всички.Но има още нещица които искам да кажа
Писна ми от рушветчий,дето трябва всичко да вършат за нас без да ни искат пари.Писна ми от разни некадърници по учрежденията,които са се вкопчили във постовете си и си правят пари на нашия гръб.Писна ми от всякакви дърти и не толкова дърти курви жени на разни връзкари и директори във общините,които всячески търсят начин да откраднат и то безцеремонно от мен,от вас от всички ни.Писна ми от разни фирми направени със нашите пари които се изнесоха в чужбина и се върнаха и купиха Енергото и Топлофикацийте.Писна ми от всичко и ми се иска да взема един автомат и една раница със патрони и да стрелям,стрелям стрелям по тях докато дулото му невземе да стане 6:30/като мокър рибарски хуй/Писна ми,и ако ви кажа че наистина ми се иска да ги изтрепя тези всичките крадци дето си крадат безнаказано,но пък ако ти откраднеш кокошка щете вкарат 2008 години в затвора и ще викат вижте хванахме крадец.Ето от това ми писна
Писна ми че докато ги изберем,правят ни свирки и федероси докато ни измамят със сладки приказки че са те и само те хората които ще ни оправят живота и ще въведат някакви правила на играта,но щом ти го вземат/гласчето/върви със гръб към теб до следващия балък и него да омае ......писна ми,и толкова много ми се е насъбрало,че ако стане тук някаква,направо този път Чаушеско направо ще изглежда като пародия.Как тези гадове,няма малко да се замислят че ще дойде ден да си плащат за това което правят,просто незнам вече. ...направо ми омръзна всеки ден да се зблъсквам със разни наглеци,които си въобразяват че всичко могат да си правят и от позицията на това че някой му/им стои зад гърба си мислят че са недосегаеми,а незнаят че ми изва даго набия и на тях и на тези дето стоят зад тях без да ми мигне окото.Ето от това ми писна,от всички които изобщо нямат и понятие от това какво е коректност и даже си нямат и на представа какво точно е това нещо приятелството.Писна ми,писна ми и ако някой ден прочетете че са ме прибрали,да знаете,че на някой ще му го изкарам заради всички вас.Ето така ми е писнало че даже и семейството си ще прежаля,дано не дава господ да се стига до там.Единственно ме спира разума и това че немога да ги почистя за час-два,иначе направо ще се прежаля,така ми е писнало от всичко.Нека някой от тези идиоти със костюми да прочетат какво съм написал и да знаят че ако някой ден се търси някой кайто да ги беси за мъдете,да знаят че веднага ставам доброволец.ПИСНА МИ,БЯСЕН СЪМ,СЕРЕ МИ СЕ и то така че направо като се изсерем всички върху тях,направо ще се издавят в лайна,точно втези лайна,които те самите ни дават да ядем

Между тези които крадат като луди,има и честни хора,но са на изчезване,защото ако единия краде и ни изнудва,то и този които е до него участва във това,та много се извинявам на някой честен човечец,/те такива ги гонят веднага за да няма пробойна/който работи мирно и тихо на ползу роду без да краде или изнудва,да му го начукам и на него

Между тези които крадат като луди,има и честни хора,но са на изчезване,защото ако единия краде и ни изнудва,то и този които е до него участва във това,та много се извинявам на някой честен човечец,/те такива ги гонят веднага за да няма пробойна/който работи мирно и тихо на ползу роду без да краде или изнудва,да му го начукам и на него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
Колкото и да е жалко това е самата истина трябва да минат няколко поколения за да има някакви положителни промени в съзнанието на самозабравили се номенклатурчици но лошото е че те го предават наследствено,трябва думата държавен чиновник да бъде забранена и да се използва като голяма обида.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доста по малак съм от теб,но бих казал че докато продължаваме да се държиме за палците все ше е така!
На мен също много ми писна,освен че ми се сере ми се и повръща.Падам си националист,но не може да обичаш държава която не прави нищо за теб,обикновенния човек.Ще ми бъде много жал но от скоро обмислям да отда да живея на друго място,било то и в Папуа.

На мен също много ми писна,освен че ми се сере ми се и повръща.Падам си националист,но не може да обичаш държава която не прави нищо за теб,обикновенния човек.Ще ми бъде много жал но от скоро обмислям да отда да живея на друго място,било то и в Папуа.