Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

БГ воблероконструктори
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч 
Re: БГ воблероконструктори
Аз имам воблери с червени и бели лопатки. С червената лопатка съм хващал бяла риба на Дунава, воблера слиза до два метра. Мисля, че няма значение, важна е играта.Don4o_62 написа:Къци,може ли едно питане...има ли значение какъв цвят да бъде лопатката,масовите са прозрачни,ако са тъмни,
- Don4o_62
- учете се от него 
оня воблер който показах по назад му дойде времето да го правя и да се правя на майстор  та засега изчистих счупеното с тънък диск,но се оказа че нямам прозрачно парче за лопатка,имам бяло та с него ще мъдря нещо
 та засега изчистих счупеното с тънък диск,но се оказа че нямам прозрачно парче за лопатка,имам бяло та с него ще мъдря нещо

та засега изчистих счупеното с тънък диск,но се оказа че нямам прозрачно парче за лопатка,имам бяло та с него ще мъдря нещо
 та засега изчистих счупеното с тънък диск,но се оказа че нямам прозрачно парче за лопатка,имам бяло та с него ще мъдря нещоГлавната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него 
дойде време и измъдрих нещо като лопатка  като стегне смолата,лопатката ще я пооформя и зачистя пък квото му дойде,но смятам че ще играе и посредством телта се регулира ляво или дясно играта
като стегне смолата,лопатката ще я пооформя и зачистя пък квото му дойде,но смятам че ще играе и посредством телта се регулира ляво или дясно играта
Къци,това е ебахти и пипкавата работа и който не ти уважава труда,за мен е елементарен и повърхностен човек,който не заслужава даже и на снимка да го гледаш жив и здрав и продължавай да твориш
 жив и здрав и продължавай да твориш 

като стегне смолата,лопатката ще я пооформя и зачистя пък квото му дойде,но смятам че ще играе и посредством телта се регулира ляво или дясно играта
като стегне смолата,лопатката ще я пооформя и зачистя пък квото му дойде,но смятам че ще играе и посредством телта се регулира ляво или дясно игратаКъци,това е ебахти и пипкавата работа и който не ти уважава труда,за мен е елементарен и повърхностен човек,който не заслужава даже и на снимка да го гледаш
- къца - кълве
- сериозен играч 
БЛАГОДАРЯ!Don4o_62 написа: Къци,това е ебахти и пипкавата работа и който не ти уважава труда,за мен е елементарен и повърхностен човек,който не заслужава даже и на снимка да го гледашжив и здрав и продължавай да твориш
Радвам се, че има хора като теб ! Ето моят бияч. Заслужава си усилията.
- Don4o_62
- учете се от него 
ето го и братчето на сакатия  тоя е със син гръб,но на първия със сивия гръб повече удряше,затова се мъча да го правя,иначе играят  бавно и привлекателно за рибите
тоя е със син гръб,но на първия със сивия гръб повече удряше,затова се мъча да го правя,иначе играят  бавно и привлекателно за рибите  

да не си ги правил ти

тоя е със син гръб,но на първия със сивия гръб повече удряше,затова се мъча да го правя,иначе играят  бавно и привлекателно за рибите
 да не си ги правил ти

- Don4o_62
- учете се от него 
ето го моя убиец за Марица  изядоха го тия риби,та го боядисвах 2 пъти
изядоха го тия риби,та го боядисвах 2 пъти  Кефали над кило,щуки  и сомчета до 5 кг.кво му харесаха на тоя китаец от 3 лв. не знам
 Кефали над кило,щуки  и сомчета до 5 кг.кво му харесаха на тоя китаец от 3 лв. не знам  Салмо,Ъглита...не ги отчитат,тоя го нагризаха яко
 Салмо,Ъглита...не ги отчитат,тоя го нагризаха яко 

изядоха го тия риби,та го боядисвах 2 пъти
изядоха го тия риби,та го боядисвах 2 пъти  Кефали над кило,щуки  и сомчета до 5 кг.кво му харесаха на тоя китаец от 3 лв. не знам
 Кефали над кило,щуки  и сомчета до 5 кг.кво му харесаха на тоя китаец от 3 лв. не знам  Салмо,Ъглита...не ги отчитат,тоя го нагризаха яко
 Салмо,Ъглита...не ги отчитат,тоя го нагризаха яко 
- къца - кълве
- сериозен играч 
Не е мое дело. Този е от дърво, моите са от пластмаса.Don4o_62 написа:
да не си ги правил ти
- Don4o_62
- учете се от него 
тия ги взех от Русе от човек дето приключваше с воблерите,така пишеше....после вече се изгуби
Къци,забеляза ли на Китайчето от коя страна му е повече атаката от десния край,и ще кажа защо....повечето пъти ходя от десния край на реката понеже е по стръмно,и хвърлям нагоре по течението,като прибирам воблера към мен, към брега удря,понеже рибите чакат там,и си мисля,че е логично, примамка да се хвърля срещу течението
 от десния край,и ще кажа защо....повечето пъти ходя от десния край на реката понеже е по стръмно,и хвърлям нагоре по течението,като прибирам воблера към мен, към брега удря,понеже рибите чакат там,и си мисля,че е логично, примамка да се хвърля срещу течението 

Къци,забеляза ли на Китайчето от коя страна му е повече атаката
 от десния край,и ще кажа защо....повечето пъти ходя от десния край на реката понеже е по стръмно,и хвърлям нагоре по течението,като прибирам воблера към мен, към брега удря,понеже рибите чакат там,и си мисля,че е логично, примамка да се хвърля срещу течението
Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- къца - кълве
- сериозен играч 
Това е моят шампион. Като гледам китаеца мисля, че ще има сходна игра с моят. На това се дължи успеха. Аз хвърлям перпендикулярно на отсрещния бряг, или малко по течението. Един клиент на Марица ми сподели, че хвърля срещу течението и имал голям успех при завъртането на воблера. Пробвал много примамки, но имал резултат само на моя шампион.Don4o_62 написа: примамка да се хвърля срещу течението
- къца - кълве
- сериозен играч 
Ето как се представя червената лопатка. 

- Don4o_62
- учете се от него 
Перфе,но не е от лопатката а от цвета,на реката харесва бяло със син гръб...не знам защо 

Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- къца - кълве
- сериозен играч 
Този цвят дава много, мисля да ги оставя така. Един лак и готово.

- къца - кълве
- сериозен играч 
Има ли БГ воблероконструктори ?

- къца - кълве
- сериозен играч 
Конкуренцията прави воблерите по уловисти, по здрави, по красиви, по евтини, обичам конкуренцията !
Има ли БГвоблероконструктори ?

Има ли БГвоблероконструктори ?
- dandi1383
- фен клуб-скобар
от тук научих много неща и видеата помагат изключително много, на начинаещите решили да се занимават с конструиране на воблери.
https://www.youtube.com/watch?v=zI1sVbvzkmU

https://www.youtube.com/watch?v=zI1sVbvzkmU
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;