Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!

Мнение от snegk »

drebens написа:Доста по малак съм от теб,но бих казал че докато продължаваме да се държиме за палците все ше е така! :butthead:
На мен също много ми писна,освен че ми се сере ми се и повръща.Падам си националист,но не може да обичаш държава която не прави нищо за теб,обикновенния човек.Ще ми бъде много жал но от скоро обмислям да отда да живея на друго място,било то и в Папуа.
Така се решават най лесно проблемите,като избягаме от тях.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

drebens написа:Доста по малак съм от теб,но бих казал че докато продължаваме да се държиме за палците все ше е така! :butthead:
На мен също много ми писна,освен че ми се сере ми се и повръща.Падам си националист,но не може да обичаш държава която не прави нищо за теб,обикновенния човек.Ще ми бъде много жал но от скоро обмислям да отда да живея на друго място,било то и в Папуа.
А немислиш ли че е по добре да се направи нещо за по нормална държава и да си живеш тука отколкото да бъдеш вечния чужденец в друга държава ,тука лошото е че родината и държавата са две различни неща.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Не знам какво може да направи един сам човек.Аз съшо подписах двете петиции от вчера и днес,защото си обичам държавичката,ама вече съм крайно обезверен.
snegk

Мнение от snegk »

Започнете от дребните неща.Когато вземиш нещо от магазина за ядене и то е вмирисано,връщаш и правиш скандал.Когато те преебът с нещо търсиш си правата,но не трябва да мислиш колко ще се набуташ ако го направиш,бориш се с нокти и зъби за най дребните неща.Чак тогава ще се почустваш по добре и ще решиш,че нещо може да се промени.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз вече се изсипах и ми олекна на душата,поне не ми пука !!! Дано да е заразно,та да се подпалят повече хора че да им се стъжни на тези тъпаци дето си мислят че само те са на тази земя и държава и всички сме им домашни прислужнички.Ходих преди дни до едно кметство,там ме вбеси една курва,която е жена на някакъв във някакво държавно учреждение.Така ме вбеси,че започнах така да псувам че се схвана ивзе да мига на парцали.Дадах и да разбере че ако полудея,никой няма да и помогне ако ще и президент да е.Та от тогава само за нея мисля и като се сетя започвам да псувам та целия ден ми е крив ако се сетя сутрин рано.

Илийка,турците имат една поговорка нещо от рода," срещу куршума да вървиш" Куршума каръшъ" или нещо подобно.Не може всеки да е перде и да не му пука кой чете това което е написал и да не му дреме кой какво му мисли.А да ти кажа,има един анализаторски отдел който анализира такива рискове във всяка една държава.Та нашата такава,която е още от татово време,си знаят че колкото и да ги има луди,то те са толкова малко,че изобщо няма смисъл да се притесняват.Затова е всичко това което се случва тук,защото са малко пердетата и една стая немогат да напълнят.Всеки се е сврял някъде и си живурка живота и пази фамилия,деца,бизнес и т.н.Някой ги разбирам,други не,такъв е живота.Ама нали ми олекна,като че ли съм бил във църквата :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Ако мислиш че не съм го правил..............................
Но тая тема е неизчерпаема,и мисля че неможе да я избистрим тук,но лятото ако пак ти дойда на гости на някой от язовирите,или може ти да заповядаш на някой от наще,ще я бистрим наща бедна държавица.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Евала на момичето дето разобличи катаджията по БТВ,представятели си ако всички българи сме като нея,тея от КАТ,МВР,ПРОКУРОРИ,ДАНЪЧНИ, и ДР,да се видят какви измекяри са.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Те се знаят какви са,но са се оперирали от тази болест срам и не им пука какво ще стане след тях !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Обичам Родината , но не и Държавата. Разминах се на косъм да не отида в Кипър през есента на 2007-ма , останах тук единствено заради факта , че ме приеха студент ... Жалко , че държавниците и милата ни родна действителност отблъскват младото поколение като мен , на което се разчита за в бъдеще , далеч от родните места , но ако се задържат така нещата в следващите 3-4-5 години , и аз не виждам защо да седя тук , като има и по-добър живот ... NO COMMENT :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Krokibg написа:Ама нали ми олекна,като че ли съм бил във църквата :lol: :lol: :lol: :wink:

Амин :lol: :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Връщам се преди няколко дни от една работа,която търябваше да сърша.Вървят 2 пишлемета,едно слабичко,другото леко възпълничко.Второто муа закуска и пие айрян от пласмасова чаша.Върви тежко и с бял мустак под носа.Надига чашката издзуква последните капки и мята чашката на тротоара (на 2 метра от него имаше кошче :evil: ).Кипна ми и му се развикаш на посеркото.Оно си взема чашата и си я хвърли в коша,като измърмори под белия мустак "какво толкоз съм направил". :shock: На бас че майка му и баща му също така правят. :finga: Те такива работи най ме дразнят.
До нас живеят едни шматки.Всяка сутрин като излизам ,вафлени опаковки на площадката,не 1 път не 2 пъти.Викам крещя "Ще ви избия мамка ви,вий сте за гората,не за тука".Никой не излиза да се обади,ама и по добре,щото в такива моменти не знам де се намирам.Асансьор не ползвам,качвам стълби.Същите тия са точно срещу стълбището (среден апартамент).Етажната площадка е 1 метър,металната им врата е 90 см и винаги я оставят перпендикулярна на стълбището... :evil: Пак същите реплики,ама някой ден ще я откача от пантите и ще я дам на вторични суровини...Те такива дребни неща,дето от хорската простотия идват,най ме дразнят.Става така,че собственото си здраве хабя заради тъпи системи. :axe:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Krokibg написа:Та от тогава само за нея мисля и като се сетя
...Кроки,туй само чичко Фройд може да го обясни :lol: Може пък мадамата с нещо да те е привлякла така...подсъзнателно.Хем си мислиш за нея,хем пък те е яд на гадюхата й недна :lol: Ъхъ!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

nikaro написа:Аз няма да се оплаквам,защото има много да се говори на тази тема.
Пък и съм сигурен,че всички ще сме на едно мнение.
За всички депутати,министри,президенти,премиери и др.подбни олигофрени:
:butthead: :smt075 :smt021 :vom: :smt097 :smt097 :smt097
Писна ми да ни правят на прости тея некадърни помияри!!!

ps:Кроки ако наистина много ти се сере,
прескочи до парламента.Усти за пълнене бол :lol:
Напълно съм солидарен с колегата nikaro :smt024 :smt078 :butthead:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

99 причини да живея в България

1. Защото много ми харесва да живея в кочина.
2. Защото обичам да дишам мръсен въздух.
3. Обожавам да пия хлорирана вода от ръждясали тръби.
4. Държа да умра от рак на четиридесет години.
5. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.
6. Приятно ми е да работя по един месец за 117 лева.
7. Обичам да не ми плащат социалните осигуровки.
8. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно.
9. Кефa се когато сметката на телефона ми е по-голяма от заплатата ми.
10. Умирам си от кеф цяла година да събирам пари за GSM втора употреба от Германия – почти като нов ...
11. ....и после да ме е страх да говоря по него, защото за 2 минути разговор трябва да работя два дена.
12. Държа съседите ми да са олигофрени.
13. Искам всяка седмица да се караме кои се е разпломбирал радиатора и защо някои си не е платил 0,60 лева за чистачката.
14. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи.
15. Панелните гарсониери ме кефът.
16. Дупките по пътищата са супер.
17. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола си.
18. Обичам като изляза на терасата и да виждам как тъпите ми съседи си изхвърлят манджата и боклука през джама си.
19. Обичам депутатите, дето съм ги избирал, да гласуват тъпи закони.
20. Луд съм от щастие когато после същите депутати ми обясняват, че законът който са приели е виновен за еди-какво си.
21. Държа да се осигурявам здравно и след това, като се разболея, никой да не ми обръща внимание.
22. Искам с парите ми за здравни осигуровки да се купуват нови Мерцедеси
23. Искам депутатите дето аз сам ги избрал всяка година да си купуват нови коли.
24. Кефят ме данъци от по над четиридесет процента.
25. Обичм да плащам такса смет колкото две пенсии на баба ми и после пак да ходя из боклука.
26. Луд съм от щастие когато се забавя с 0,14 минути да си платя тока и ме резнат веднага.
27. После след като си го платя да чакам три дена да ми го пуснат.
28. А най-готиното е, че тъпите цигани не си го плащат по дест години.
29. Радвам се когато мургав контрольор в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба
30. Щастлив съм да гледам тъпи циганки да не се плащат билетчетата защото са братчеди с контрольора от шесто коляно.
31. Хубаво ми е да събирам пари за кола от десет години…
32. …после да ми я откраднат на втория ден.
33. Искам инфлацията да ми изяде спестяванията.
34. Обичам да дружа със тъпи, грозни и миризливи цигани наскоро забогатели от съмнителен бизнес.
35. Още по-хубаво ми е, когато ми откраднат колата.
36. Най-хубаво ми е когато после корумпирани ченгета ми се обаждат да искат “награда” за нея за да ми я върнат.
37. Харесват ми подкупните ченгета – те са гот!
38. Харесват ми подкупните митничари – браво юнаци!
39. Харесва ми, че абсолютно всички, дето не трябва, са подкупни.
40. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.
41. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен.
42. Весело ми е, когато БМВ-та газят хора и се отървават с глоба за превишена скорост.
43. Обичам попфолк.
44. Искам да си купувам дрехи втора употреба – на килограм.
45. Искам да имам хладилник втора употреба.
46. Искам и пералня втора употреба.
47. Искам и климатик втора употреба.
48. Падам си да ми обират апартамента по два пъти в годината ...
49. ...кефя се и когато се върнат да ми изядат и сланината в хладилника.
50. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шест годишни деца изнасилени от гнусни педофили.
51. Хубаво ми е когато на следващата сутрин разбера, че гнусните педофили са ги освободили срещу гаранция от 500 лева.
52. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на петнадесетгодишни деца, умрели от дрога.
53. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шестнадесетгодишни деца, застреляни от полицаи.
54. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на двадесет годишни младежи които са се самоубили в “родната казарма” защото някои се е гаврил с тях.
55. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на старци които са се самоубили за да не живеят в мизерия
56. Обичам да гледам старци да си късат рецептите пред поликлиниките, защото не могат да си купят лекарствата.
57. Приятно ми е да ме хапят бездомните помияри, които живеят в градинката до нас.
58. След това ми е хубаво, когато в болницата ми кажат, че се е свършила противобясната ваксина...
59. ...и най-накрая ми предложат такава за десет лева от личният им запас.
60. Харесва ми да ме ръгат в трамваите.
61. Харесва ми да ме настъпват и да ми кашлят в лицето в тролеите и автобусите.
62. Обичам да ме лъжат на пазара.
63. Обичам да ме лъжат навсякъде.
64. Харесва ми че в България думата “Педераст” звучи гордо.
65. Приятно ми е, че от чешмата в кухнята текат лайна след като не съм имал вода от четири дена защото живея на 13 етаж.
66. Обичам да гледам тъпа телевизия.
67. Много си падам по предавания с дълбоко социално значение като “Разбиване” и “Първична сила”
68. Обичам да гледам тъпи сериали по четири пъти на ден.
69. Обичам да слушам тъпо радио.
70. Обичам страшно тъпите театрални постановки.
71. Обичам тъпите вестници.
72. Много обичам да ми спират кабелната телевизия в момента, когато има хубав филм.
73. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от уиски.
74. Весело ми е да гледам как баба ми живее с петдесет лева пенсия.
75. Става ми гот като видя, че баба ми си продава покъщнината да може да си плати водата.
76. Доставя ми удоволствие да гледам как контрольорите в градския транспорт бият хора.
77. Доставя ми удоволствие и мен да ме бият.
78. Радват ме бездомните деца по улицата ...
79. ...и те са щастливи когато намерят малко пари да си купят лепило.
80. Харесвам по цял ден да седя пред телевизора и да няма едно свястно заведение където да ида да пия едно кафе.
81. Обичам кафето да ми е втора цедка с бъркалка втора употреба.
82. Още повече ме радват бездомните деца, когато са гладни.
83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева.
84. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност.
85. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите.
86. Кеф ми е когато лекарят ми ми каже, че дължа 50 лева за един обикновен преглед и консултация.
87. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони.
88. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази.
89. Кефя се когато по тротоарите няма място от паркирани коли
90. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви.
91. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинея Бисау.
92. Приятно ми е, когато някой психопат спечели избори.
93. Много ми е гот, когато родителите ми живеят на заеми.
94. Радвам се като някакъв изрусен, девтствен педераст ме срещне на улицата и ми каже:”Скъпи, обичам те!” Или нещо подобно.
95. Радвам се, когато разни тъпаци с костюми за по хиляда лева, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извъннормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите на островите Тoнга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по шест бодигардове, жените на които се занимават с това да си купуват гащи от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата някога ще се оправят.
96. Харесва ми самозвани професори, въртящи по 10 фирми, да пишат двойки, защото по време на лекциите сме ходили на работа.
97. Защото умирам комплексари да ме третират като робиня.
98. Защото няма по-голяма наслада да уча в бунище.
99. Защото много обичам екстремния спорт - "разходка по планините" и т.н
Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Krokibg написа:Е това чаках,да мога след като си кажете мъката и аз да кажа че ми писна от всичко това от което и на вас всички.Но има още нещица които искам да кажа :lol: Писна ми от рушветчий,дето трябва всичко да вършат за нас без да ни искат пари.Писна ми от разни некадърници по учрежденията,които са се вкопчили във постовете си и си правят пари на нашия гръб.Писна ми от всякакви дърти и не толкова дърти курви жени на разни връзкари и директори във общините,които всячески търсят начин да откраднат и то безцеремонно от мен,от вас от всички ни.Писна ми от разни фирми направени със нашите пари които се изнесоха в чужбина и се върнаха и купиха Енергото и Топлофикацийте.Писна ми от всичко и ми се иска да взема един автомат и една раница със патрони и да стрелям,стрелям стрелям по тях докато дулото му невземе да стане 6:30/като мокър рибарски хуй/Писна ми,и ако ви кажа че наистина ми се иска да ги изтрепя тези всичките крадци дето си крадат безнаказано,но пък ако ти откраднеш кокошка щете вкарат 2008 години в затвора и ще викат вижте хванахме крадец.Ето от това ми писна :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Писна ми че докато ги изберем,правят ни свирки и федероси докато ни измамят със сладки приказки че са те и само те хората които ще ни оправят живота и ще въведат някакви правила на играта,но щом ти го вземат/гласчето/върви със гръб към теб до следващия балък и него да омае ......писна ми,и толкова много ми се е насъбрало,че ако стане тук някаква,направо този път Чаушеско направо ще изглежда като пародия.Как тези гадове,няма малко да се замислят че ще дойде ден да си плащат за това което правят,просто незнам вече. ...направо ми омръзна всеки ден да се зблъсквам със разни наглеци,които си въобразяват че всичко могат да си правят и от позицията на това че някой му/им стои зад гърба си мислят че са недосегаеми,а незнаят че ми изва даго набия и на тях и на тези дето стоят зад тях без да ми мигне окото.Ето от това ми писна,от всички които изобщо нямат и понятие от това какво е коректност и даже си нямат и на представа какво точно е това нещо приятелството.Писна ми,писна ми и ако някой ден прочетете че са ме прибрали,да знаете,че на някой ще му го изкарам заради всички вас.Ето така ми е писнало че даже и семейството си ще прежаля,дано не дава господ да се стига до там.Единственно ме спира разума и това че немога да ги почистя за час-два,иначе направо ще се прежаля,така ми е писнало от всичко.Нека някой от тези идиоти със костюми да прочетат какво съм написал и да знаят че ако някой ден се търси някой кайто да ги беси за мъдете,да знаят че веднага ставам доброволец.ПИСНА МИ,БЯСЕН СЪМ,СЕРЕ МИ СЕ и то така че направо като се изсерем всички върху тях,направо ще се издавят в лайна,точно втези лайна,които те самите ни дават да ядем :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Между тези които крадат като луди,има и честни хора,но са на изчезване,защото ако единия краде и ни изнудва,то и този които е до него участва във това,та много се извинявам на някой честен човечец,/те такива ги гонят веднага за да няма пробойна/който работи мирно и тихо на ползу роду без да краде или изнудва,да му го начукам и на него :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :finga: :butthead: :ANAL:
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Кроки за това мнение -шапка ти свалям!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”