Сефтето на новата пръчка

Модератори: Павел Иванов, sestrata

cekoi
новобранец
новобранец

Сефтето на новата пръчка

Мнение от cekoi »

След три излета на Текето за по 2 часа и нито едно почукване реших отново да се разходя по голямата река . След работа с колегата bad boy се отправихме към реката. Мястото на което застанахме беше някаква стара помпена или нещо такова .Дълбочината е доста голяма. 25 грамова глава на силикона потъваше около 15 секунди може би и повече. Ето и малко снимки на мястото Изображение Изображение

Започна да вали вятъра спря съвсем и аз разбира се си забравих дъждобрана в колата и след малко бях толкова мокър че вече въобще не обръщах внимание на дъжда . Колегата лошия ме изостави кам 7 без 15 поради ангажименти и аз останах самичък с тишината и спокойствието на реката разваляна само от валящия дъжд. Около 7 и 15 при поредното хвърляне . при падането на примамката на дъното кратка пауза и при дръпването нещо тежеше от другата страна . Помислих си че е пак някой клон . Но след около метър последваха няколко мощни дръпвания към дълбокото . Рибата беше доста ленива и не оказа почти никаква съпротива. Още преди да я извадя вече знаех кой стои отдоло. Оказа се сомче малко над нормата кам 70 см Изображение

Сомчето имаше голяма кръгла рана на корема която вече беше зарастнала и една съвсем прясна . Предполагам това е вследствие на търмакчийте които се навъртат по тези места зимно време. Иначе беше невероятно красиво и изпълни душата ми с позабравени емоции. Прецених че щом е успяло да се спаси от бракониерите заслужава да продължи своя жизнен път и бавно отплува там от където бе дошло. http://www.youtube.com/watch?v=pj9H3px8AQQ

Та за пръчка ставаше въпрос :) .Представи се много добре Изображение

Това е от мен надявам се да ви е било интересно .Поздрави от Русе
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Сефтето на новата пръчка

Мнение от sestrata »

И тука ще ти кажа, БРАВО ЦЕЦО!!! :smt041 :smt041 :smt041 Еваларка! И честита сопичка! :D
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Браво.Аз също минах от там снощи и ви видях ,но уловът ми бе доста по скромен 5платички и две попчета.
Още веднъж поздрави за улова.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Браво ,хубаво сефте на новия такъм.Макарата Тебен ли е,на точно такава прилича,доволен ли си от нея?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

:smt038 :smt041 браво за хубавата риба и добрата постъпка
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Честито за въдицата и за хубавата слука :D :D :D
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Като те чух,как дишаш на пресекулки и каква доволна физиономия имаш на клипчето... :lol: А честита сопа и браво за улова :!:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
mart0_95
новобранец
новобранец

Мнение от mart0_95 »

Честита въдица и евала, че си пуснал сомчето :wink:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Честита гега,браво,колега!Евала за пуснатия сом! :lol: :lol: :lol:

Ако е Тебен макарата,не е като моите,дръжката й е различна.Аз ползвам само такива и съм супер доволен,нямал съм никакви проблеми,а цената е 25лв на бройка. :lol: Продавачът в магазина,от където ги купих вика и аз имам към 10,изпробвани са и няма никакви проблеми.

Ето за това говоря:

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Уникален :)
Направо се накефих като видях как бавно си отплува сомчето :)
С тези пуснати риби се дава уникален пример на колегите и те да изпитат подобно чувство ...
Аз вече съм заразен и последните 4 излета каквото хвана си го пускам ...
и едвали скоро ще взема риба :)
Продължавай така и за напред :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Камбата написа:Ако е Тебен макарата,не е като моите,дръжката й е различна.Аз ползвам само такива и съм супер доволен,нямал съм никакви проблеми,а цената е 25лв на бройка. Продавачът в магазина,от където ги купих вика и аз имам към 10,изпробвани са и няма никакви проблеми.
Точно си е Тебен ,а и дръжката е като твойта като гледам.Мойта е същата дръжка ,модел тев 400,и също прочетох във форума добри работи .Чисто китайска марка си е било,но са копирали всичко най-добро от водещи марки.Качеството им е високо ,държали си на техните марки.Отворих я от любопитсво и действително всичко е качествено направено.За тия пари е добре,е аз я взех малко повече.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

cekoi написа:След три излета на Текето за по 2 часа и нито едно почукване реших отново да се разходя по голямата река . След работа с колегата bad boy се отправихме към реката. Мястото на което застанахме беше някаква стара помпена или нещо такова .Дълбочината е доста голяма. 25 грамова глава на силикона потъваше около 15 секунди може би и повече. Ето и малко снимки на мястото Изображение Изображение

Започна да вали вятъра спря съвсем и аз разбира се си забравих дъждобрана в колата и след малко бях толкова мокър че вече въобще не обръщах внимание на дъжда . Колегата лошия ме изостави кам 7 без 15 поради ангажименти и аз останах самичък с тишината и спокойствието на реката разваляна само от валящия дъжд. Около 7 и 15 при поредното хвърляне . при падането на примамката на дъното кратка пауза и при дръпването нещо тежеше от другата страна . Помислих си че е пак някой клон . Но след около метър последваха няколко мощни дръпвания към дълбокото . Рибата беше доста ленива и не оказа почти никаква съпротива. Още преди да я извадя вече знаех кой стои отдоло. Оказа се сомче малко над нормата кам 70 см Изображение

Сомчето имаше голяма кръгла рана на корема която вече беше зарастнала и една съвсем прясна . Предполагам това е вследствие на търмакчийте които се навъртат по тези места зимно време. Иначе беше невероятно красиво и изпълни душата ми с позабравени емоции. Прецених че щом е успяло да се спаси от бракониерите заслужава да продължи своя жизнен път и бавно отплува там от където бе дошло. http://www.youtube.com/watch?v=pj9H3px8AQQ

Та за пръчка ставаше въпрос :) .Представи се много добре Изображение

Това е от мен надявам се да ви е било интересно .Поздрави от Русе
:smt023 :smt023 :smt023
cekoi
новобранец
новобранец

Мнение от cekoi »

Макарката ми е флюгер президент . И на нея и беше сефтето . Мисля да и стопя лагерите от въртене тази година
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Изглежда на една и съща база /явно доказала се/правят доста макари ,само различни марките.Твойта и моя Тебен тев400 са едно към едно.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”