Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петицията е факт
Модератор: bobopeli
- SILVESTER
- ще става разбирач
Re: Петицията е факт
Дано всичко бъде доведено до добър край
И аз се записах
И аз се записах

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
АЗ СЪЩО 

И аз съм вътре
.

- Моряка
- кандидат преподавател
Плюс 3 клуба в Дир бг.Не знам възможно ли е ,но ако има информация в началото на всеки подфорум,ще се види от доста повече колеги.Аз поне като се регистрирах преглеждах 2-3 подфорума само.
А сега де? 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега чета, че петицията е факт, ще гласувам след малко и както обещах в предишната тема ще я популязирам в няколко саита., Който ще ги напиша тук след като кача линк и там. Но това ще стане до няколко дена нямам време в момента но обещавам.
Безкраино се радвам че има колеги които се заемат с такива много важни и полезни начинания евала.
Безкраино се радвам че има колеги които се заемат с такива много важни и полезни начинания евала.
-
- разбира нещата
Подписах
Дай Боже да има ефект 

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- и господ не е толокова добър
Ще има ефект ако има хора насреща.До момента са дали гласа си 1 процент от регистрираните тукгеоргиев59 написа:ПодписахДай Боже да има ефект

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Като се има в предвид, че повечето се регистрират за да черпят само информацияsnegk написа:Ще има ефект ако има хора насреща.До момента са дали гласа си 1 процент от регистрираните тукгеоргиев59 написа:ПодписахДай Боже да има ефект
![]()

и аз дадох гласа си, дано да се направи нещо, че положението става нетърпимо.
- krokibg
- учете се от него
Ето,има начин всеки да даде своята лепта и да помогне за да се направи нещо по въпроса.За целта,се иска само да прежали някой и друг лев за бензин и ден-два да отдели за да дойде да помага и да види какво правим за да опазим рибата по време на размножителния период.Ако някой изяви желание,нека да каже и ще дам разяснение какво имам в предвид !!! Айде да видим,кой ще отдели ден два,за да се включи във опазването на Ивайловград от мръсниците.Вече мисля че хората горе са подготвили нещата и аз се качвам от 15.04.2008 за да помагам,идвайте ако имате желание,всяка помощ е от полза
Гарантирам ви ,че със тази си помощ,ще спасите тонове риба,която утре вие ще ловите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
И аз аз съм кюпа. Позиция 200 

Моята е 201. Ще разглася сред моите кръгове. Дано има успех!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

С риск да стана отново трън в очите на някои/явно повече се толерират само четканията/ ще си кажа мнението.
Прочетох няколко пъти петицията и не можах да разбера какви са конкретните искания на това сдружение.
Ако се иска промяна в закона, редно е да се отправи и към парламент, министерски съвет и т.н.
И не на последно място незнам кой я е писал и редактирал, но съветът ми е да я прегледате пак, защото има доста синтактични и не само грешки.
Успех в начинанието
Прочетох няколко пъти петицията и не можах да разбера какви са конкретните искания на това сдружение.
Ако се иска промяна в закона, редно е да се отправи и към парламент, министерски съвет и т.н.
И не на последно място незнам кой я е писал и редактирал, но съветът ми е да я прегледате пак, защото има доста синтактични и не само грешки.
Успех в начинанието