Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Провадийски кефали....
Re: Провадийски кефали....
Абе и аз ги "лових"някъде там.И на и на изтичане и на задържане...ама то вий сте ги фанали всите кефали
Затуй наблегнах на червено винце,там по ми потръгна 

- alexxxapostolov
- новобранец
Здравейте колеги, другата седмица смятам да посетя Провадийска река. Може ли да дадете препоръки за място край реката или поне от къде да вляза и да оставя колата на удобно място? Обхождането на реката в търсене на място за риболов ще го оправя на принципа 'проба-грешка' 

- kikk4o
- ще става разбирач
След Синдел веднага има много добро място. Има едни бетонни пети, върху които е трябвало да преминава жп мост над реката най-вероятно. Там е удобно за паркиране, но нямаш пряка видимост над колата въпреки, че е само на 20м от теб. Трябва да се внимава и с влаковете, тъй като пресича и жп линията, която се движи успоредно на реката. Ходил съм два пъти. Реката дава риба,но аз не съм имал късмет. Излизат добри кефали на изтичане на бял.alexxxapostolov написа:Здравейте колеги, другата седмица смятам да посетя Провадийска река. Може ли да дадете препоръки за място край реката или поне от къде да вляза и да оставя колата на удобно място? Обхождането на реката в търсене на място за риболов ще го оправя на принципа 'проба-грешка'
Колега и по нагоре към с.Юнак пак има хубави места.