Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Информация за активноста на рибата по морето.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2019
Вчера вечерта на 25.11.19 на Хепито по време на разходка с цел събиране на информация намерих 
рибарска макара и сгъваем нож .Който ми каже марка и модел на макарата и описание на ножа му ги давам .
За връзка тел. 0878562091 / Дидо

рибарска макара и сгъваем нож .Който ми каже марка и модел на макарата и описание на ножа му ги давам .
Трябва да работят. Според мен всичко работи в определен момент , синьо за слънце, розовото е класика ,обича и фосфорициращи пилкерите на филстар двйстограмките за мен като цена качество са уникални(бързо им пада холограмата и се очукват доста) имат може би най добрия кастинг и от тях има един в два ли три цвята много риба извади ама го скъсах цикламено оранжев със зеленикаво по скоро лимонено (лайм) . Други марки като Джаксън, литъл Джак ,хеста, също са добри дори и на 30 гр. пилкер вземаше добре но и като рибата е по на долу можеби трябва още практика за да съм сигурен ,но по принуда ги ползвах при лошо време за по добре кастинг и не сгеших. Ето снимка на това което оживя от този сезон последния от ляво и двата последни от дясно са китайци работят без грешка.tiho_roev написа:Да попитам този сезон коѝ с какви пилкери лови зизита ?
И аз си поръчах едни от алито ама да ли ще фатят?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- 
				mita4eto78
- новобранец 
И аз да задам един въпрос, към майсторите на спининга.Каква е най-подходящата дължина за спининг сопичка, понеже намерих изгодна оферта за такава, в два варианта-2.10 и 2.40.

- tiho_roev
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Адмирациѝ ! Ако нямаш нищо против ще го пусна из феѝса дано се намери собственика .iramdei написа:Вчера вечерта на 25.11.19 на Хепито по време на разходка с цел събиране на информация намерих
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .

Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Не само че нямам нищо против даже ще съм Ви много задължен . Благодаря Ви .tiho_roev написа:Адмирациѝ ! Ако нямаш нищо против ще го пусна из феѝса дано се намери собственика .iramdei написа:Вчера вечерта на 25.11.19 на Хепито по време на разходка с цел събиране на информация намерих
Според мен по дългата все пак не хвърляме от тротоара и при ваденето особенно като си и без риба 30 см са си от полза ,незнам но може да има и разлика в кастинга . И с 2.10 ще става въпроса е на теб да ти е по комфортно ,има доста колеги които работят с 2.10 нека споделят аз съм с 2.30 и ми е добре не ме мори . По дългите към 2,70 ако са и по тежички ще морят ръката.mita4eto78 написа:И аз да задам един въпрос, към майсторите на спининга.Каква е най-подходящата дължина за спининг сопичка, понеже намерих изгодна оферта за такава, в два варианта-2.10 и 2.40.
- radoadvokat
- ще става разбирач 
Аз съм с 2.34 и ми пасва идеално на тоя риболов.mita4eto78 написа:И аз да задам един въпрос, към майсторите на спининга.Каква е най-подходящата дължина за спининг сопичка, понеже намерих изгодна оферта за такава, в два варианта-2.10 и 2.40.
И аз с графитлидер бих се пробвал на 2.30. Иначе на 2.10radoadvokat написа:Аз съм с 2.34 и ми пасва идеално на тоя риболов.mita4eto78 написа:И аз да задам един въпрос, към майсторите на спининга.Каква е най-подходящата дължина за спининг сопичка, понеже намерих изгодна оферта за такава, в два варианта-2.10 и 2.40.

- kikk4o
- ще става разбирач 
Спецове по джиг риболова ми разясниха,че успоредно с баланса с увеличение на дължината на спининга се променя и играта на примамката. Та най-удачен вариант е максимум до 2,4 м. с бърз строй.

Днеска и на Германката и на Акра беше умряла рабата. Може да се каже че зарган нямаше.

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко 
Вчера преди обяд на Дружба- 3бр. заргани, 2 попчета и десетина лапини. На потъваща бомбарда 

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК

- 
				mita4eto78
- новобранец 
Благодаря на всички за мненията и съветите, които споделиха за спининг сопичка. Направих своя избор и се спрях на варианта с дължина 2.4 с три опции, мек, M ML и MH за 76 лв.

СОБСТВЕНИКЪТ НА ЗАБРАВЕНИТЕ ВЕЩИ СЕ НАМЕРИ .iramdei написа:Вчера вечерта на 25.11.19 на Хепито по време на разходка с цел събиране на информация намерих
 ЧЕСТИТ ВИ НИКУЛДЕН КОЛЕГИ
 ЧЕСТИТ ВИ НИКУЛДЕН КОЛЕГИ 
- stareca
- ще става разбирач 
Защо замря темата колеги? На север от варна се взема доста риба както и на юг от бургас -като за декември де .Днес времето беше чудесно морето даде добре като рибите си кълвяха стръвно  все едно си е октомври месец .

- stareca
- ще става разбирач 
Днес проби за зарган и същевременно закриване на морския риболов за 2019 морето бе чудесно лек северозапад .От 08:00до 10:00 успях да реализирам доста добри риби като имах и няколко празни удара и една откачила се ,интересното е че разполагах с точно три живи китайски червея които успях да превърна в риба можеше и да е по добър резултата но рибата кълве много плахо .Весело посрещане на новата година и много  слука за всички колеги.