Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Писна ми !!! Бясен съм!!! Сере ми се !!!

Мнение от chestarfield »

и на мен ми писна? верно прост сам .щом немога да на пиша едно изречение правилно, и винаги ми намират кусури. но това не ме прави по малко бъгарин от тези дето пишат правилно ,за мен това не е критерии.
аз сам рибар и пиша в форум за рибари а не за форум за езиковеди. да не забраваме какво ни сварзва РИБАРЛАКА. споделиаме мнениа и информации, а не как пишем и на какво. в българиа раси много, езици много, правописи много, рибари много, но ние забравяме че в този форум сички сме иднакви и говорим на рибарскиа език.предполагам че за това е създаден. дали си турчин, македониц, и ли гърк, на нас нетрибва да ни интерисува. на нас ни интерисува КАДЕ КАЛВЕ и на КАКВО сичко друго извиниавам се е за друг форум.
благодариа на колегата за темата наистина ми олекна.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Милиен Цветков много правилно подчертава всеки път.Българина все чака някой водач,някой друг да свърши цялата работа,да ама не.Когато има стачка,митинг или нещо такова всички стоят и си викат,мен не ме засяга,аз нямам облаги.Когато стачкува даден бранш трябва всички да ги подкрепят,после те ще подкрепят другите и само така,всички заедно можем да постигнем нещо.Със писане във форума няма да постигнем нищо освен да ни олекне малко.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
pigov
новобранец
новобранец

Мнение от pigov »

Няма да пиша за това от какво ми е писнало, защото ако почна ще съм като бързия влак по баира надолу без спирачки.Това е тема която е неизчерпателна, а и колкото да си пишем си остава само за нас, но поне ни олеква :D .
Аз лично съм си решил проблема, заминавам на гурбет, макар и за кратко, но ако ми излезе възможност да остана хич няма да му мисля.Сега сигурно някои ще ми каже "да вие младите трябва да останете в България да я промените".Не мерси! Предпочитам да съм да съм чужденец в чужда държава отколкото Българин в кочина.

П.С. Както каза Фънки от Music Idol, живеем в ъпсурдистан :finga: !
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

От много работи ми е писнало-това е най-нормалното нещо в наше време в нашата държава.Малки са ми възможностите - според тях непрекъснато опитвам да променя нещата към по-добро.Рядко успявам някъде в нещо.Лошото е,че неуспяването се смята за нормално.За това - ходя на риболов,винаги,щом мога да се изнеса и измъкна,лекувам се и реанимирам любовта си към живота-като продължавам да ходя на риболов.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Офффф,и аз отивам за риба,без да се замисля,ито веднага на момента :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

На мене ми писна да се Грипосват водоемите и да се дават посд аренда ! Засега само от това ми е писнало :twisted: :evil: :evil: :finga: :finga: :finga:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

След срещата,за да ти оправя настроението,ще го изтърмъча моя :finga: :finga: :finga: :lol: :lol: :lol:

Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Кроки настроението ми ще се оправи като седна с веселяци като вас на една маса ! :wink: :drinkers:
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

chapara написа:Re: На нашия гьол!!!
от Бейджан на Пет Апр 04, 2008 5:44 pm

яш ми к*ра ве chapara ще ми се подиграва
НА СЛУКА !
Бейджан
риболовец

Лично съобщение
ПЕДЕРАС друго нема :finga: :finga: :finga:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И на мен ми писна от много работи
chapara написа:Re: На нашия гьол!!!
от Бейджан на Пет Апр 04, 2008 5:44 pm

яш ми к*ра ве chapara ще ми се подиграва
НА СЛУКА !
Бейджан
риболовец

Лично съобщение
и от такива ми писна ,и от всякакви държавни чиновници ми писна .Аз съм същия като Любо като ми падне пердето и викам яко и дигам панаири .Ако трябва да си свърша работа и някои чиновник ми се направи на мъж познай какъв луд екшан става.То остави това ами и жената е от тези.Преди два дни отивам на Кауфланд и след като напазарувахме като видях каква опашка има и ми призля Дочаках си реда 30 мин.И дигнах скандал на продавачката .Не че тя е виновна но нямах време да търся оправителя щото малкия се беше вкиснал вечеМомичето само стои и гледа умно - обърка парите иедва се сафиряса .Знам , че тя не е виновна но тя е човека ,който може да каже кога има хора да пазаруват и кога колко касиерки да работят.А тъпите пкасиерки си налягат парцалите за 250 лв.и си мълчат .Управителите ги тъпчат те пак мълчат.Ами мисля ,че си заслужават и аз да ги тъпча щото в началото се хвалеха с реклама (ако чакаш повече от 3 мит. щети дадат 1 лев.)а сега стой и си чакай .Да ама не ша чакам но после ша ма чуе целия магазин.Най лошото на нашата държава са тези дето ни управляват и държавните чиновници .Ма те се мислят за богове мамка им мръсна .Преди година на брат ми приятелката държеше бар и предаде една от ХЕИ на полицията за подкуп .Хванаха я с белязани пари и кво - осъдха я условно .Е това ли са ни законите .Май се поразпених .Най ме е яд на хорската завис .Мисля , че всичко идва от там.Като видиш как някой си купил БМВ и ко си казват , я и аз да си купя ама от де пари и хоп ша открадна от тук малко от там малко и готово.Другия го видял и той откраднал или взел рушвет и докога .Мамка им и закони няма ли да ги оправят и да осъдят поне една ЕДРА риба.А сетих се още нещо .Много ама много ме подразни този РЕЗНЯК дето по паспорт е с едно име а по лична карта с друго .Е аз мога ли да го направя това .ЕЙ продадоха си задниците на ДПС то м........да е.....в ....и тн.Аре стига ,че много се ядосах Отивам да им сера в устата . :finga: :finga: :axe: :axe: :smt070 :smt071 :smt072 :smt067 :smt066 :smt021 :smt097 :smt097 :smt097
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само така :lol: :lol: :lol: Сега ще видиш как ще ти олекне,като си споделил какво те тормози на глас и пред всички :lol:
Поздрав !!!

ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Бат Любо мерси за темата вече ми олекна .Ама сигурно е до следващия път когато пак ми кипнат л.....Но пак ша пиша да олеква .Моментно но олеква и се чувсвам добре.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
snegk

Мнение от snegk »

ivo75 написа:Бат Любо мерси за темата вече ми олекна .Ама сигурно е до следващия път когато пак ми кипнат л.....Но пак ша пиша да олеква .Моментно но олеква и се чувсвам добре.
То ти е олекнало от акането :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

На самата среща ще се излее всичко тука е загрявката :wink:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Писна ми от „честни и почтени хора„ :wink: , които срещам , когато ходя на почивка в България.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”