Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
По принцип ДА !!! Не е забранено НО.току що говорих с Човек от ИАРА и каза,че не е препоръчително !!! Защо ,щото първо ще им запалят телефоните от сигнали за бракониери с лодкиmorskiq2 написа:Момчета, разрешено ли е да се влиза с лодка в Вая, за да се разпънат въдици и да захраниш?

За Мангали Бракониери ,ДА има с лодки и то много,но въдичари ...?!?!kostadin11 написа:Виждал съм да го правят.... не е забранено. водоема е свободен, няма арендатор, който да налага правила. После се похвали за резултата.

Колеги здравейте!
Някой от региона би ли споделил къде около с.Тънково имало някаква помпена и до нея имало водоем че със щука?
Ще съм много благодарен за всякакво инфо и НАСЛУКА.
Някой от региона би ли споделил къде около с.Тънково имало някаква помпена и до нея имало водоем че със щука?
Ако е този платения водоем.Doncho69 написа:Колеги здравейте!
Колега а би ли споделил какви риби държи водоема и какви са условията.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На Грудовския платения вчера много приятни и борбени шаранчета и много таранка. Утре на Мандрата...
Браво пич,ако си ловил с бидем 0.12 ,яко си се изкефил ...
!

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Инфо от 28.09 - яз. Мандра - много приятен риболов на платики, размер шамарче и малко, бабушки и 2-3 таранки. Жалко че ми свърши отпуската. 
пп: шараните ги лових с повод 0.14 и 0.16(на този повод излизаха предимно таранки).

пп: шараните ги лових с повод 0.14 и 0.16(на този повод излизаха предимно таранки).
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Привет, колеги дайте идеи за платено около Бургас (освен Грудово)?
Благодаря!
Благодаря!
-
- новобранец
Колеги активност на рибата през 2020 около Бургас, Дебелт, Димчево, Мандра?
- drago.fisherman
- новобранец
- Обратна връзка:
Дебелт- много платики.Водата ври но не кълве.Основният контингент са търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти и гребящи риба с кепове.Мандра - помпенната до Меден Рудник.Тонове групирана риба.Не кълве.Търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти и гребящи риба с кепове.Константиново - каналчето до двора на кооперацията - същата ситуация.Димчево - групираната риба е основно до моста от стсраната на Мандрата.Търмъкчии,парашутисти,псевдоспинингисти,но и редови риболовци.Събота и неделя рибата кълвеше прилично и се влияе от захранка.Основно се лови бабушка,червеноперка,уклей,костур.Рядко мандреска бряна и платика. Стръв основно бял червей,но баби и перки излизат и на сладка царевица.Костурите на жива рибка или силикон.Дано съм бил полезен.Предполагам,че повечето съфорумници знаят за ситуацията около Бургас по- добре от мен,но никой не дава информация.Наслука!!!!!!!!!!!!!!
като се връщах от тунджа в петък спрях на дебелт и останах потресен ,търмчат платики и ги хвърлят на жарта като се оддели кожата щипят от месото и другото в канала
и двете групи бяха цигани, с човека който говорих на моста не беше циганин и той беше потресен защо тея си губят времето ,риба сега нямало трябва ми вика на всяко дърпане да вадиш риба,не напълнешли едина торба риба не си струва
май по добре мангали да търмъчат за ядене.а не като белия дето знае само торби
-
- новобранец
Да пораздвжим малко темата:)
Днес на Тръстиково - без да бутне все едно ловиш на брега.След това на Константиово съща работа.А преди 2-3 дена
много риба за два часа 5-8 кг риба.Къде се изгуби рибата не знам.Някой инфо за Дебелт?На Грудовска пак умряла работа няма бутане няма нищо.
Днес на Тръстиково - без да бутне все едно ловиш на брега.След това на Константиово съща работа.А преди 2-3 дена
много риба за два часа 5-8 кг риба.Къде се изгуби рибата не знам.Някой инфо за Дебелт?На Грудовска пак умряла работа няма бутане няма нищо.