ИНФО за яз.Пясъчник

Модератор: Кърцата

Бейджан
новобранец
новобранец

ИНФО за яз.Пясъчник

Мнение от Бейджан »

Здравйте.Ако утре времето е добре с башами и едни негов колега ще идем на яз.Пясъчник.Та ако някой ми даде инфо за язовира ше съм му много благодарен :) А по принцип чувам че излизали сега едри каракуди над 500гр :) и костури, но нека някой да даде ИНФО !!!
НА СЛУКА !
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Re: ИНФО за яз.Пясъчник

Мнение от Rapala_Team »

Абе по -добре не се връщай ! Научи се да не псуваш по-възрастни от тебе :finga: :finga: :finga: :finga: ! Извинявам се на модераторите за отклонението ! :(
CARP FISHING :fishing9:
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

преди 2 седмици ходих там, пристигнахме към 6 часат сутринта, както сигурно си разбрал хората са се ориентирали към ръкавите от към Елешница-беше фраш с народ всички си хвърляха върху плувките и чак се бяха наредили на два реда, водата е паднала много и това което разбрахме е че някой си бил хванал някви каракуди през седмицата и есетесвено мълвата бързо се е разнесла и "панаира" през уикенад е на лице. НЕ си заслужва да се ходи през уикенда рибата е наплашена от калъбалъка който се заформа тогава и въобще не иска да взима, по добре го приези като един излет от колокот да се надявате да хванете риба - няма да стане
но наслука все пак
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Бейджан
новобранец
новобранец

Мнение от Бейджан »

Мерси,имам един вестник от 1 седмица и там пише точно за това на ръкава на Елешница са вадили едри каракдуди между 400гр. и 800гр. фанал е 10 каракуди за полвин час но е изленало вятър и си е тръгнал човека значи има едри каракуди.Ще ида ако е добре времето и като дойда ще има снимки :wink:
НА СЛУКА !
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

колега, гледам че си от куклен, я дай пресно инфо за платения преди града, тоя дето е с бетонно покритие
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Бейджан
новобранец
новобранец

Мнение от Бейджан »

Значи там съм отивал 6-7 пъти.Само 1 излет фанах риба :lol: 1 гол шаран 1.400 кг.Ти мен не ме гледай и това бе преди 1 година а и там просто сички хора фащат шарани на ден по 10-15 над кило но аз не мога само 1 и затова вече не хода и е платен 2 лв вход,шаран 5.50лв има мнооого шарани сяка седмица пускат и под 1 кило няма просто само тва ще ти кажа че има много шарани :wink: има бял амур, толостолоб, сом, каракуди и др.
НА СЛУКА !
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

Имам питания за този язовир преди Куклен: никога не съм ходил там и не ми е ясно от къде се стига до него- по пътя през Брестник или като се идва от Асеновградско шосе? Имали табели по пътя? Как се плаща другата риба? Колко е голям и какви са дълбочините? Има ли много хора през почивните дни? Ами... май това са най- важните въпроси опеделящи ходенето :) . Благодаря предварително и на слука.
Бейджан
новобранец
новобранец

Мнение от Бейджан »

Ми значи като идваш от Брестник точно преди да фленеш в Куклен преди първите къщи от дясно има една чешма и от тая чешма отиваш по една пътечка на горе кам 50 метра и си в язовира :) той е циментиран.Дължината му е към 70-80 метра широчина към 20-25 метра :wink: Такса 2 лв.ШАРАН-5.50лв,каракуда-1лв ако не е и по-малко,толостолоб-1.50 тва е от мен :wink:
НА СЛУКА !
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

много благодаря за информацията- ще го пробваме - това е сигурно.
на слука
Бейджан
новобранец
новобранец

Мнение от Бейджан »

Добре.Айде като дойдеш дай снимки :wink: НА СЛУКА !!!
НА СЛУКА !
Бейджан
новобранец
новобранец

Мнение от Бейджан »

събота съм на Пясъчник дават го супер времето няма ло някой да ми даде инфо само един ли :roll:
НА СЛУКА !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Rapala_Team написа:Абе по -добре не се връщай ! Научи се да не псуваш по-възрастни от тебе :finga: :finga: :finga: :finga: ! Извинявам се на модераторите за отклонението ! :(

Рапала приемам ти извинението заради него получаваш само 2 седмици банн.Сори пич ама подражанието на кретените не е приуритет!!!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

отклонихте се от темата?????????? ПИАСАКА
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
luxorbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luxorbg »

chestarfield много ме кефиш ама бива ли сега да си от левски еееееее избега ми :)
много ми избега :)
За пясъка имам инфо от един мастър риболовец че като цяло е слаба работа по целия язовир главно се обажда каракуда и рядко костур зависи от мястото.
:roll: :roll: :roll:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Утре смятам да отскоча до Пясъка да си пробвам лодката пък и сомчо.Ако някой е там нека се обади за по една р...я късно вечерта
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”