Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

ИНФО за яз.Пясъчник
Модератор: Кърцата
ИНФО за яз.Пясъчник
Здравйте.Ако утре времето е добре с башами и едни негов колега ще идем на яз.Пясъчник.Та ако някой ми даде инфо за язовира ше съм му много благодарен
А по принцип чувам че излизали сега едри каракуди над 500гр
и костури, но нека някой да даде ИНФО !!!

НА СЛУКА !
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: ИНФО за яз.Пясъчник
Абе по -добре не се връщай ! Научи се да не псуваш по-възрастни от тебе
! Извинявам се на модераторите за отклонението ! 

CARP FISHING 

-
- ще става разбирач
преди 2 седмици ходих там, пристигнахме към 6 часат сутринта, както сигурно си разбрал хората са се ориентирали към ръкавите от към Елешница-беше фраш с народ всички си хвърляха върху плувките и чак се бяха наредили на два реда, водата е паднала много и това което разбрахме е че някой си бил хванал някви каракуди през седмицата и есетесвено мълвата бързо се е разнесла и "панаира" през уикенад е на лице. НЕ си заслужва да се ходи през уикенда рибата е наплашена от калъбалъка който се заформа тогава и въобще не иска да взима, по добре го приези като един излет от колокот да се надявате да хванете риба - няма да стане
но наслука все пак
но наслука все пак
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Мерси,имам един вестник от 1 седмица и там пише точно за това на ръкава на Елешница са вадили едри каракдуди между 400гр. и 800гр. фанал е 10 каракуди за полвин час но е изленало вятър и си е тръгнал човека значи има едри каракуди.Ще ида ако е добре времето и като дойда ще има снимки 

НА СЛУКА !
-
- ще става разбирач
колега, гледам че си от куклен, я дай пресно инфо за платения преди града, тоя дето е с бетонно покритие
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Значи там съм отивал 6-7 пъти.Само 1 излет фанах риба
1 гол шаран 1.400 кг.Ти мен не ме гледай и това бе преди 1 година а и там просто сички хора фащат шарани на ден по 10-15 над кило но аз не мога само 1 и затова вече не хода и е платен 2 лв вход,шаран 5.50лв има мнооого шарани сяка седмица пускат и под 1 кило няма просто само тва ще ти кажа че има много шарани
има бял амур, толостолоб, сом, каракуди и др.

НА СЛУКА !
Имам питания за този язовир преди Куклен: никога не съм ходил там и не ми е ясно от къде се стига до него- по пътя през Брестник или като се идва от Асеновградско шосе? Имали табели по пътя? Как се плаща другата риба? Колко е голям и какви са дълбочините? Има ли много хора през почивните дни? Ами... май това са най- важните въпроси опеделящи ходенето
. Благодаря предварително и на слука.

Ми значи като идваш от Брестник точно преди да фленеш в Куклен преди първите къщи от дясно има една чешма и от тая чешма отиваш по една пътечка на горе кам 50 метра и си в язовира
той е циментиран.Дължината му е към 70-80 метра широчина към 20-25 метра
Такса 2 лв.ШАРАН-5.50лв,каракуда-1лв ако не е и по-малко,толостолоб-1.50 тва е от мен 

НА СЛУКА !
много благодаря за информацията- ще го пробваме - това е сигурно.
на слука
на слука
събота съм на Пясъчник дават го супер времето няма ло някой да ми даде инфо само един ли 

НА СЛУКА !
- barutchiata ©
- Администратор
Rapala_Team написа:Абе по -добре не се връщай ! Научи се да не псуваш по-възрастни от тебе![]()
![]()
![]()
! Извинявам се на модераторите за отклонението !
Рапала приемам ти извинението заради него получаваш само 2 седмици банн.Сори пич ама подражанието на кретените не е приуритет!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
отклонихте се от темата?????????? ПИАСАКА
-
- научил се да хвърля
chestarfield много ме кефиш ама бива ли сега да си от левски еееееее избега ми 
много ми избега
За пясъка имам инфо от един мастър риболовец че като цяло е слаба работа по целия язовир главно се обажда каракуда и рядко костур зависи от мястото.

много ми избега

За пясъка имам инфо от един мастър риболовец че като цяло е слаба работа по целия язовир главно се обажда каракуда и рядко костур зависи от мястото.

Утре смятам да отскоча до Пясъка да си пробвам лодката пък и сомчо.Ако някой е там нека се обади за по една р...я късно вечерта
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....