Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Пускам снимка, но май няма да се види 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
- новобранец
Аз невиждам колега
- Димо Михалев
- Модератор
Не се вижда,но ще се оправи,надявам се скоро.rashkoto1 написа:Пускам снимка, но май няма да се види
- st_beer
- ще става разбирач
Относно снимките аз по принцип от много години ползвам http://picbg.net/
Не ми се е случвало до сега да се скапе.
Малко е заигравка е да се качват снимките на друго място о после тук,но върши работа в подобни ситуации.
Не ми се е случвало до сега да се скапе.
Малко е заигравка е да се качват снимките на друго място о после тук,но върши работа в подобни ситуации.
Hobie Mirage Outback
- st_beer
- ще става разбирач
Тази вечер ентусиазиран от правенето на главичките с гел лакове реших и аз да се пробвам. Намерих UV печка и един гел лак какъвто ми даде хлапето на което е печката само така за да пробвам на една кука дали ще ми допадне.
Идеята да се прави с такъв лак и изпичане просто е прекрасна и ще я ползвам занапред понеже си правя чепарета само за себе си и мога да отделя нужното време за да ми радва окото като го погледна. Аз до сега такава хубава главичка с лак за нокти (понеже с такова си ги правя) не съм постигал и става за минута готово направо за качване на майката. Ето го и резултата от първата ми проба:

Веднага след като видях резултата си поръчах гел лак от алиекспреса за смешна цена. Проблема е единствено в чакането,че докато дойде може и да е тръгнал сафрида вече.
#Aliexpress BGN 0.62 54%OFF | Venalisa UV Gel New 2020 Nail Art Tips Design Manicure 60 Color UV LED Soak Off DIY Paint Gel Ink UV Gel Nail Polishes Lacquer
https://a.aliexpress.com/_dUiMVWJ
Благодаря ви за споделената информация.
Идеята да се прави с такъв лак и изпичане просто е прекрасна и ще я ползвам занапред понеже си правя чепарета само за себе си и мога да отделя нужното време за да ми радва окото като го погледна. Аз до сега такава хубава главичка с лак за нокти (понеже с такова си ги правя) не съм постигал и става за минута готово направо за качване на майката. Ето го и резултата от първата ми проба:

Веднага след като видях резултата си поръчах гел лак от алиекспреса за смешна цена. Проблема е единствено в чакането,че докато дойде може и да е тръгнал сафрида вече.
#Aliexpress BGN 0.62 54%OFF | Venalisa UV Gel New 2020 Nail Art Tips Design Manicure 60 Color UV LED Soak Off DIY Paint Gel Ink UV Gel Nail Polishes Lacquer
https://a.aliexpress.com/_dUiMVWJ
Благодаря ви за споделената информация.
Hobie Mirage Outback
Не мисля, че е много повече отнето време . Тази е на една ръка, осветена с фенерче за 5-10сек. После на слънце трябва да се остави от сутринта.
- Димо Михалев
- Модератор
Димо Михалев написа:Перата в комбинация с ламетата се е получила страхотна!rashkoto1 написа:Не мисля, че е много повече отнето време . Тази е на една ръка, осветена с фенерче за 5-10сек. После на слънце трябва да се остави от сутринта.
1 пресукано Krystal flash- fire orange
1orange krinkle
1uv tail
1 orange flashabou
И аз съм на вълна ишил.
П.п. Не намирам тънко Ув перла. Някой ако знае?!
- stareca
- ще става разбирач
И аз търся ако има колеги с наличности които са склонни да продават да се разберем нещоrashkoto1 написа:И аз съм на вълна ишил.

- stareca
- ще става разбирач
rashkoto1 написа:Изчезнал вид е

Здравейте, това са моите първи чепарета ще се радвам да чуя вашите съвети.
Като за първи път са си доста добре. И ти ли си почитател на небоядисаните куки?
Не ми харесват боядисаните. Намерих такива пера от токачка и мисля и с тях да направя някое чепаре стават ли?